Har lånt bogen "I køkkenet med Dukan diæten", og på s 100 er en opskrift på chokolademousse, hvori der bl.a. skal 125 g fedtfattig chokolade. Øh altså er det noget, vi må spise? 8O<br />
<br />
Jeg synes, der er flere opskrifter med ingredienser vi ikke må få eller i for stor mængde.<br />
<br />
Jeg troede, at den bog var den originale kur.Den er fra 2013.<br />
<br />
Hilsen va
Jegkanjegvil
04/09/2013 kl. 23:09 |
|
va
04/09/2013 kl. 23:22 |
Jeps. Jeg troede også at jeg læste forkert, men så står der videre" bræk chokoladen i små stykker".<br />
<br /> Og det er 125 g til 2 personer. Helt vildt. Den holder vist ikke til konceptet desværre.<br /> <br /> Ellers kunne man jo også bare spise chokoladen sådan. Mums |
Jegkanjegvil
05/09/2013 kl. 07:48 |
|
lucky
05/09/2013 kl. 09:50 |
Lyder lidt forkert jeg har ikke bogen står der hvad fase det er til ?<br />
|
admin_kent
05/09/2013 kl. 10:00 |
jeg mener at huske, at der er 2 opskrifter, som først må bruges i fase 3. Den med chokolade og tror også, at der er en med appelsinsaft
|
rikken
05/09/2013 kl. 12:29 |
Hej <br />
<br /> Jeg har også kogebogen og det med chokoladen står ganske rigtigt i den. Der er flere opskrifter deri, der ikke er helt Dukan. Blandt andet den allerførste opskrift i bogen: kyllingevinger, der skal marineres og steges indtil skindet er sprødt ( vi må ikke få skindet på fjerkræ). Mange af opskrifterne med grøntsager indeholder også langt over den 1/3, der anbefales som fordeling mellem protein og grøntsager (man kan så godt lave opskrifterne, hvis man sørger for at dagens andre måltider er RP). Envidere er der en opskrift med proteinpulver (S.82)<br /> <br /> Det jeg vælger at gøre er, at springe over de opskrifter, der ikke passer med principperne, eller tilpasse opskrifterne ved at tilføje færre grøntsager eller skifte ingredienser ud ( marinaden til kyllingevingerne smager helt vildt godt til kyllingebryst uden skind, skåret ud i strimler). Der er megen god inspiration at hente i kogebogen |
Catherina
05/09/2013 kl. 12:50 |
Jeg har også kogebogen, og har virkelig undret mig over mange at opskrifterne. I SÆR den første på kylling vingerne. Fed start på bogen.<br />
<br /> Jeg er ikke særlig glad for min, og lykkelig over jeg ikke betalte fuld pris på den, men benyttede en 100 kroners rabatkort.<br /> Kan jo være, at når jeg går ind i fase 3 jeg benytter den, eller også kunne det være en gave til min lillesøster, som måske kunne få hende til at starte. |
va
05/09/2013 kl. 18:41 |
Der står intet om til hvilke faser de forskellige opskrifter er til.<br />
Så ja go ide at man selv tænker Dukansk inden man sætter tænderne i lækkerierne. <br /> |
rikken
05/09/2013 kl. 18:51 |
<div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra va den September 5, 2013, 18:41</b><br /> Der står intet om til hvilke faser de forskellige opskrifter er til.<br /> Så ja go ide at man selv tænker Dukansk inden man sætter tænderne i lækkerierne. </div> </div> <br /> Jo, der står bl.a. bag på bogen: "dukans 200 opskrifter er udviklet til kurens to første faser, angrebsfasen og vekselfasen..."<br /> Derfor forstår jeg godt forvirringen og frustrationen. Men du har ret i, at det er godt at bruge opskrifterne kritisk |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14