Oprettet af keysersoze d. 19/06/2013 kl. 13:30

Gammeldags Kogt skinke

Hejsa i gruppen er lidt forvirret omkring brugen af Svinekød specifikt kogt skinke uden fedt kant osv. i angrebsfasen.<br />
<br />
Såvidt jeg kan finde ud af er fedt procenten ikke højere end de 4 &#37; på kogt skinke uden fedtkant men er den stadigvæk ikke tilladt i angrebsfasen ?<br />
<br />
Den ville jo være allertiders som morgenmad osv. bare at snakke på.<br />
<br />


Vibeke1965

19/06/2013 kl. 14:11
Hej med dig og velkommen til.<br />
<br />
Hmm - altså svinekød er jo forbudt - men når det er sagt, så tror jeg de fleste af os har spist svinekød i magre udgaver, så det ville jeg gøre, MEN måske er der for meget salt i til bare at spise løs af?<br />
<br />
Prøv at tjekke saltindholdet.
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Rikke Antonsen

19/06/2013 kl. 16:47
Jeg har altså spist det som pålæg i både fase 1 og 2 og det er gået meget fint alligevel så længe det er med en fedt procent under 4 men skal ikke gøre mig for klog på området
Kce

19/06/2013 kl. 19:12
Altså nu er jeg helt ny her på siden og vil ikke rage uklar med nogen Men i bogen står der at man gerne må spise skinke (uden fedtkant) i angrebsfasen,fedt procenten skal bare som du skriver, være under 4&#037;. Jeg har ikke selv spist det, men kunne godt finde på det De foreslå også f.eks. bresaola (Staves?) Der står bare man skal begrænse sine mængder
keysersoze

20/06/2013 kl. 08:05
Tak for jeres svar. Har nu snakket med en slagter om det man i Superbrugsen kalder en studenter skinke. En stor klump der er røget og skal koges til en kerne temp. på ca. 70-75 grader. Det er det samme kød som man før røg hakker til en 3-7 &#037; hakket gris men der tilsaætter man fedt. Så at holde den på 4&#037; bør ikke være svært.<br />
Så den vil jeg nu bruge som en mulighed blandt det andet i alle faserne.<br />
Engel
UNIQE

20/06/2013 kl. 08:28
Taler vi om pålæg eller en "hel" skinke, som koges, skæres i skiver og spises traditionelt til varme retter......<br />
<br />
Jeg ved ikke helt hvad det er Superbrugsen kalder studenter skinke, men det lyder som om det ikke er pålæg?<br />
<br />
Pålæg skal være 4&#037;, men kød skal vel bare holdes under 10&#037;? Og jeg tænker at forskellen ligger i at pålægget er meget forarbejdet i forhold til hakket eller helt kød.
UNIQE

20/06/2013 kl. 09:12
Hallåååååååå Lena...... *klasker mig selv i panden*<br />
<br />
Overskriften siger jo at det er en gammeldaws kogt skinke..... den må vel gå under samme kategori som hamburgerryg.... og så kan man jo bare spise løs.
mig

21/06/2013 kl. 17:19
Svinekød under 10 &#037; er ok, årsagen til der står man ikke må spise det er fordi at de i frankrig har andre udskærninger end vi har. Man skal så lige passe på med de kød som er ret salt, eks. skinke hamburgerryg da salt jo binder væsken i kroppen
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.