Jeg er ide forladt.<br />
På proteindagene kan jeg slet ikke finde mellemmåltider og derfor får jeg ingen.<br />
Frokost består af hytteost med kød,fisk og på de protein-grønt dage kommer der grønt i.<br />
Men pt. Vokser hytteosten i munden på mig, helt slemt de dage uden grønt.<br />
Mit job er i min bil, derfor spiser jeg mens jeg kører fra A- B, derfor skal det være nemt at have med og rimeligt nemt at indtage også....har såmen siddet med hytteost på forruden og ned af tøjet <br />
Gode bud modtages, jeg har som regel kørt brødet ned om morgenen, så kan ikke få mere med havreklid....
"Anonym"
26/09/2012 kl. 12:55 |
Jeg spiser nästen altid kyllingelaar enten som mellemmaaltid eller middagsmad <br />
<br /> Til frokost spiser jeg ogsaa tun, äg og rejer som en slags salat - vildt läkkert! |
matmik
26/09/2012 kl. 13:03 |
Kyllingelår? Tilbereder du så en r..fuld af dem og napper dem som mellemåltid uden noget til? Er det ikke møg tørt?<br />
Du spiser da ikke skindet gør du? |
Trine
26/09/2012 kl. 13:37 |
Du kan evt. lave nogle "croissanter" - de kan jo varieres i det uendelige med forskelligt fyld, fra de "traditionelle" med skinke/ost, til laks, kylling, kalkunpålæg, lidls light spegeskinke etc.<br />
<br /> Du kan også lave nogle "timbaler" - det er blot æg pisket op med krydderier og lidt mælk/vand, og så komme skinketern, kyllingetern, kalkunbacon etc. i - hældes i silikoneforme og bages ca. 25. min i ovnen i vandbad (180 grader).<br /> <br /> Du kan stege nogle stykker kyllingeinderfilet - det er i hvert fald ikke tørt; det er kyllingelår heller ikke, hvis de er stegt nænsomt uden for høj varme. Low and slow <br /> <br /> Du kan lave nogle ruller af en god skinke (Lidl har en fantastisk skinke, der er i pakker med individuel vægt), så kan du komme noget krydderurtedressing i, lavet af skyr, hvidløg, div. krydderurter og salt og peber. Også nemt at have med på farten. |
"Anonym"
26/09/2012 kl. 13:56 |
Som Trine beskriver det - det handler om at göre det langsomt ved lav varme, men det synes jeg i hvert fald er super läkkert <br />
<br /> Hvis du synes det bliver for tört kan du jo altid lave en dip til, det gjorde jeg förhen, og kunne sagtens finde paa at göre det igen |
kittykat
26/09/2012 kl. 14:41 |
De "croissante" Trine anbefaler kan jeg i hvert fald også anbefale (uden havreklid er de også gode). De mætter godt og er nemme at have med og lige snuppe en halv eller hel til mellemmåltid <br />
Jeg spiser også meget hytteost til frokost da det er nemt... Laver nogle gange en tunsalat med 1 ds tun, 2 store spsk fromage frais, 2 spsk hytteost, citronpeber og peber efter smag...<br /> Har også brugt croissant med havreklid til frokost som brød da jeg kørte lidt død i dukanbrøddet. Det næsten ligesom hvidt brød |
"Anonym"
26/09/2012 kl. 14:54 |
Den tunsalat lyder läkker kittykat - den skal pröves! Tak for den
|
lucky
26/09/2012 kl. 16:06 |
Der er kommet mange gode forslag men vil da lige forslå :<br />
pandekage smurt med lidt frisk ost,røget laks eller andet fyld<br /> http://dinslankekur.dk/forum/opskrifter-group2/opskrifter-forum3/fyldt-pandekage-md-fyld-thread482/ |
matmik
26/09/2012 kl. 16:42 |
Hvor finder jeg crossiant opskrift?..<br />
<br /> Tak for alle jeres gode bud, er mega sulten nu |
lucky
26/09/2012 kl. 16:45 |
|
mig
26/09/2012 kl. 16:46 |
Man må rent faktisk godt stege kylling med skindet og så kassere det bag efter skriver Mr. Dukan i bogen, netop for at få den saftig og men mere smag <br />
Jeg spiser tit deller, steger en ordenlig omgang smider i fryseren så har man lidt at ta op af og det sammen gør jeg med nogle små kyllingspyd, dem kan man lige krydder, smid dem i et fad med hk. tomat, ind i ovnen og så har man også til fryseren der |
Trine
26/09/2012 kl. 18:05 |
Kig evt. forbi Blogsiden også - der er mange, der har lagt opskrifter ind.<br />
<br /> Hvis du kigger under min blog - Trines madblog - kan du finde en gennemgang af bl.a. croissanterne, men også andre ting. Turds, der er lagt ind, vil også være en god idé at tage med på farten. De smager rasende godt. |
matmik
28/09/2012 kl. 23:43 |
Kigger lige forbi, og tak til jer alle for gode råd, har ÆDT kyllingelår uden skind dagen igennem, ikke så ringe, men føLer stadig de er lidt fy, da det er svært at se om alt skind er væk...
|
Potemis
30/09/2012 kl. 10:23 |
Jeg har været i gang i 4 dage nu, og jeg har f.eks fået ruller af Linessa skinken fra Lidl, rullet om en kvart kogt æggehvide.<br />
Ellers har jeg spist frikadeller lavet af magert hakket oksekød, lidt fromagefrais, hele min portion havreklid, lidt krydderier og halvandet æg. |
ansor
01/10/2012 kl. 13:52 |
hej<br />
Jeg får cheasy yoghurt med vanilje 0,1 % blandet med fromage frais 0,2 %. Det smager rigtig godt og så er der lidt til den søde tand. Det har høj proteinindhold. |
camo78
01/10/2012 kl. 17:59 |
Jeg har lidt forskelligt med for at afveksle det. Vil ikke risikere, at det bliver for ensformigt. Men det kan være:<br />
- en lille portion A38 0,1%<br /> - hytteost 0,4% fra Lidl<br /> - små kyllingefrikadeller (har smidt en stor portion i fryseren)<br /> - kyllingefilet skåret i tykke skiver på den lange led tilberedt i ovnen med forskelligt krydderi. Kan evt. tilberedes på spyd.<br /> - dukan bolle med lidt smøreost 0,2% fra Lidl<br /> <br /> På PG dage kan jeg finde på at få lidt peberfrugt, agurk eller grønne bønner. Alt sammen noget der er nemt at have med. |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14