NU har jeg IGEN lavet mislykkes mad!<br />
<br />
Pitabrød, endte som meget flade og tynde brød som umuligt kunne flækkes <br />
<br />
Marengs kys, totalt katestrofe! Alt gik galt<br />
<br />
Frikadeller i ovn, r.. kedelige, blege og med en smag af kogt kød bwader <br />
<br />
Jeg betragter normalt mig selv som rimelig god i et køkken, selvfølgelig kan det gå galt, men come on...... frikadeller!!!!! Hvor svært kan det være?!?<br />
<br />
Jeg er bare træt træt træt af at bruge tid og penge på mad der mislykkes:'(<br />
<br />
Og det var så dagens mokke-brokke indlæg
Pia Andersen
19/04/2013 kl. 09:57 |
Hej med dig<br />
<br /> Jeg har ikke prøvet marengs eller pitabrød, men frikadellerne laver jeg tit. Jeg sætter dem i en 230 grader varm ovn og giver dem ca. 40 minutter. Mine bliver fine. Jeg putter ikke væske i farsen, ud over et æg.<br /> <br /> Taberhilsner<br /> <br /> Pia |
Vibeke1965
19/04/2013 kl. 10:05 |
Hej du<br />
<br /> Jeg steger mine frikadeller på panden, jeg kan nemlig også kun få kodboller ud af det i ovnen, så det er mange år siden, jeg droppede det <br /> <br /> Og jeg kan også sagtens genkende marengsene - mine bliver også flade og gummiagtige...<br /> <br /> Jeg har ikke prøvet pitabrød, men til gengæld har jeg lavet durumruller - og det er fine - kunne du ikke lave en pandekage og så pakke den sammen om fyldet?<br /> <br /> Op med humøret - smid pitabrødet ud til fuglene, så er det ikke helt spildt :D Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Erhardi
19/04/2013 kl. 10:15 |
Når jeg laver f.eks kyllingefrikadeller, så steger jeg dem først på en teflonpande, og så smider jeg dem i et ildfast fad i en små 20 min.<br />
<br /> Det er også bare så ærgeligt, når man vil prøve at lave noget, og det så går fuldstændig i kage |
Camilla Dahl
19/04/2013 kl. 11:07 |
Sådan havde jeg det også meget i starten! der var INTET der ville lykkedes.. Men jeg steger mine frikadeller på en teflon pande i stedet for i ovnen, de bliver rigtig lækre Jeg bager Pitabrødet næsten hver dag, det er faktisk det eneste brød jeg spiser, for så har jeg i hvert fald styr på mit havreklid, og mit bliver rigtig lækkert jeg putter også en STOR tsk bagepulver i og så tager jeg ikke tid på hvor længe det får i ovnen, jeg holder ligesom bare øje med det imens. så hvis det skal bruges som pitabrød, tager jeg det ud når det er "højt" og hvis jeg skal bruge det som almindeligt brød, giver jeg det lidt længere for så falder det ligesom lidt sammen..<br />
Held og lykke med den fremtidige madlavning |
Tykketrunte
19/04/2013 kl. 11:50 |
Jeg må prøve med panden til de deller, nød ellers at smide maden direkte i ovnen, der er jo rigeligt opvask i løbet af dagen <br />
Tak for råd, håber det lykkes.<br /> <br /> Pitabrød bager jeg vist aldrig igen vi brugte dem som mexikanske pandekager, men det er bare irriterende når intet lykkes :-[<br /> <br /> Nu har jeg brugt min fridag på at lave is og chokobomber........ Jeg håber inderligt det lykkes...... <br /> <br /> Tak for opmuntring |
Vibeke1965
19/04/2013 kl. 12:39 |
Ellers prøv Dukan chokolade eller Dutella - det er nemt og smovs :D
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Christel
19/04/2013 kl. 12:54 |
Mange af os andre har også problemer med opskriferne. Hvad der er lækkert for nogen, er en katastrofe for andre.<br />
Jeg har hele tiden lavet lækre fridadeller ved at blande magert grisekød med lidt havreklid og løg og æg, salt og peber. Og jeg steger på tefalpande med olie. På grøntdage spiser jeg sukkerfrit rødkål til. Det smager virkelig godt. Jeg kan også finde på at lave sovs af 4 pct. fløde, jeg giver opkog på panden, jeg stegte frikadeller på, og tilsætte lidt kulør og salt og peber.<br /> <br /> Mange kager bliver kemiske, men jeg synes at kanel-vanilje-muffins lykkes rimelig godt. Bedst dagen efter.<br /> Ostekage (som citronfromage, og opskrift uden bund) bliver også god. Og chokoladetrøflerne. Mums. Jeg tilsætter dog lidt romessens og en tsk. kaffe.<br /> |
lucky
19/04/2013 kl. 15:58 |
Vil bar sige selvom jeg har været på dukan længe så er der også noget der smutter indimellem,<br />
Og nogen af tingene skal man måske lave et par gange,det er jo ikke det samme at stege og bage som hvis man måtte bruge mel og fedtstof.Jeg steger også først mine deller og divs. På en pande før det ryger i ovnen det synes jeg er bedst. |
Catherina
21/04/2013 kl. 15:21 |
Vil også bare sige at jeg godt kender det med, at dukan maden ender med at smage .. som at stikke tungen ud af vinduet, bortset fra at det måske ville have smagt bedre.<br />
<br /> Jeg ved ikke hvor længe du har været på Dukan diæten, men man bliver bedre til at lave spiselig mad som tiden går, og finder nogle opskrifter som bare er én, finder selv på nogle, og får lært en del.<br /> <br /> Det er selvfølgelig møg surt når det mislykkes, ved jeg selv har prøvet det tit, hvor det røg ud eller jeg skulle tvinge det i mig. Jeg anså også mig selv som en virkelig god kok inden jeg startede (selvlært dog), men det er godt nok anderledes når der er mange ting man ikke må bruge som var en vigtig del af retterne.<br /> <br /> <br /> Vil råde dig til at prøve dig meget frem i starten, og med de forskellige retter. Selvfølgelig surt når det smager fælt eller intetsigende, men en sejr hver gang man finder en som man bare elsker, og som man ved man vil kunne spise tiden ud.<br /> Med tiden vil man have en del opskrifter, man skal bare være tålmodig og tage det med en gram salt når det mislykkes. |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14