Hej alle sammen.
Først og fremmest tillykke med alle jeres vægttab og godt gået
Jeg skal snart starte op med Angrabs fasen, men jeg bliver pludselig i tvil om hvad kan man spise til middagsmad ? som er nem at lave aften før og have med?
Jeg vil spise dukan brød morgenmad med noget pålæg ( da jeg ikke har mere ind 5 min om morgen)
jeg arbjder på et plejehjem og skal jo have madpakke med og det skal ikke være for besværlig at lave.
er der nogle der har ideer til hjælpe mig?
Mumzi
welle
13/12/2015 kl. 10:18 |
Velkommen til . Du kan evt lave noget æggewraps , der kan du putte forskelligt kød , hytteost osv i . Det smager altid godt , de er også gode til forret når du har gæster , med laks osv i .Held og lykke med det hele og spørg endelig løs .
|
Mumzi
13/12/2015 kl. 17:12 |
hej jamen hvordan laver man disse wraps? og får man så ikke for meget æg på en uge hvis man bruger det hverdag?
|
britta lund
13/12/2015 kl. 17:26 |
du kan også lave muffins med kødfyld, se under opskrifter - ellers generelt kik under opskrifter der er masser af ting man kan tage med på madpakke
|
welle
13/12/2015 kl. 18:29 |
Jeg tog ikke hensyn til hvor mange æg jeg spiste . Tror opskriften er herinde et sted , har du købt bøgerne , der er også mange tips og ideer . Jeg bruger et æg , lidt maizena og en spsk vand til en pandekage . Så kan du jo putte krydderier osv i . Jeg er færdig med mit vægttab , men spiser dem stadig , de er super gode .
|
FrkCamini
15/12/2015 kl. 13:54 |
Hej Mumzi
Velkommen til og tillykke med dit valg af dukan, det ka varmt anbefales Jeg når også snart mit mål, og har tabt 17,7 kg i skrivende stund Hvor mange dage skal du være i angreb? Jeg gik heller ikke op i hvor mange æg jeg spiste, i angreb, og mit vægttab gik fint alligevel. Derfor var det også wraps, enten dukanpandekager med det obligatoriske havreklid, eller uden klid og evt. en dåse tun, røget laks og hytteost som fyld. eller en kødsovs af hakkekød, løg og krydderier. Dukanpandekagerne (Pr.stk: 1 æg, 1,5 spsk youghurt naturel, 1,5 spsk havreklid) kan laves i ovnen, hvor jeg laver 2 stk pr bageplade og strør dem forsigtigt ud på bagepapir, med en dejskraber og bager dem ca 10 min v. 200 grader.. meget nemmere og hurtigere end på en pande+man slipper for at bruge olie Det bliver nemmere med frokost efter angreb. Jeg bagte dukanboller som man evt. kan spise til en dåse makrel i tomat, rejer, røget laks eller lign. hertil kan man spise hytteost evt. med forskellige krydderier, eller et kogt æg. Eller evt. kød med en dressing af skyr og sukkerfri ketchup til at dyppe i. Jeg har også brugt ost 6% meget(selvfølgelig max 30 g dagligt, og først efter angreb) både ovenpå kødsovs, som fyld i hakkebøf, eller en skive på en ristet dukanbolle.. Livet på dukan behøver ikke være surt, når man kommer godt i gang Held og lykke med den nye livsstil og go jul Mvh FrkCamini |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14