Oprettet af Hillerod d. 20/10/2013 kl. 19:45

Savner tilbehør, og ideer til morgen og aften

Hej alle sammen<br />
Jeg har kun været på Dukan kuren i 2 dage, og har spist æg med pålæg til morgenmad, så nu har jeg opbrugt de 3 æg pr. uge allerede <br />
Det bliver vildt hårdt for mig, da jeg bare ikke er den store kødspiser, så særligt angrebsfasen er en udfordring, for med kun 1 Dukan bolle om dagen så er der 2 måltider tilbage (morgen og aften) uden bolle eller knækbrød.<br />
Er der nogen som har det på samme måde, og har nogle gode ideer til morgenmad uden æg, og aftensmad hvor tilbehør ikke er et stort savn.


lucky

20/10/2013 kl. 19:53
Man må godt spise mere end 3 æg pr. Uge jeg spiser nok 1-2 om dagen.<br />
Hvad med fisk spiser du det,rejer,laks,tun i vand.<br />
Du skal spise 5-6 gange,du kan evt. Spise mælkeprodukt til mellemmåltider.<br />
Til aften kan du lave kolde sovser til dit kød,eller lave kødsovs.<br />
Har du set den ugeplan der er til angrebsfasen ?<br />
Måske du kan bruge noget fra den.<br />
crasis

20/10/2013 kl. 20:50
Jeg kan ikke finde ugeplanen til angrebsfasen - kan du stikke et link?
Hillerod

20/10/2013 kl. 21:03
den står øverst i forummet, under angrebsfasen
lucky

21/10/2013 kl. 05:39
crasis

21/10/2013 kl. 06:43
Linket siger 'ukendt fejl' - jeg har brug for klar how-to. Altså 2 dl skyr med havreklid etc.
Vibeke1965

21/10/2013 kl. 14:53
Morgenmad - hjemme og to go:<br />
- Kyllingestrimler/skinkestrimler/hakkebøf i små stykker svitses med løg dertil spejlæg eller røræg<br />
- dukanbrød med pålæg<br />
- cheasy vanille blandet med fromage frais drys af havreklid og hvedeklid (tubberware er super til at ha med - og jeg får ikke procenter for at sige det men der kommer ikke væske ud i tasken)<br />
- Æg (hårdkogt eller blødkogt efter ønske) dertil dukanbrød<br />
- Hakkebøf med spejlæg, rå løg og ketchup<br />
- hjemmelavede pølser med spejlæg og ketchup og sennep<br />
- Omelet: løg svitses med lidt røget skinke, dertil hakket oksekød, kylling eller skinke. Pisk 2 æg med lidt mælk og salt/peber – hæld over og lad stå til det stivner – det smager også helt fint som madpakke<br />
<br />
Mellemmåltider:<br />
- kyllingstrimler med dip<br />
- små frikadeller med dip - kan laves af kylling, oksekød, svinekød<br />
- tunsalat: tun, fromage frais, løg og krydderier - spis bare en hel dåse til mellemmåltid<br />
- ½ dukanbolle med kødpålæg<br />
- cheasy vanille med lidt drys af havreklid eller hvedeklid<br />
<br />
Frokost:<br />
- Tunsalat med dukanbrød – eller uden<br />
- Æggesalat med dukanbrød (hårdkogt æg, fromage frais, purløg, karse, karry, salt og peber)<br />
- Røget laks med røræg og dressing (fromage frais med purløg)<br />
- Dampet laks (køles af) med reje dressing (fromage frais med citron, purløg og rejer)<br />
- Varmrøget laks med dressing<br />
- Kylling med dressing<br />
- En rest meatza med dressing til (her i angreb må du lave meatza uden ost)<br />
- rester fra aftensmad<br />
<br />
Aftensmad - her er det vigtigt at holde sig for øje, at dressing ikke er til at dyppe i, men til at læsse ovenpå i rå mængder :<br />
- Kylling stegt/i ovn med dressing<br />
- Hakkebøf med bløde løg og evt. spejlæg til<br />
- Tærte med oksekød (hakket oksekød svitses med løg, tilsæt lidt tomatpure, salt og peber - i ovnfast fad - 2 æg + 1 hvide piskes let sammen med mælk og fromage frais, salt og peber og hældes over - i ovn til den er stivnet)<br />
- Chili con carne - uden bønnerne men med masser af smag af chili - dertil fromage frais<br />
- Ovndampet laks med dressing<br />
- Dukan-Pandekage og så noget fyld af kylling med en dressing af fromage frais<br />
- Dukan pandekage med fyld fra chili con carnen<br />
- rød bøf med hvidløgsdressing<br />
- Dukan burgerbolle med hakkebøf og løg + evt. spejlæg<br />
- krebinet af mager hakket kalv og svin med en fromage frais dressing + evt. spejlæg<br />
- skinkeschnitsel med citron og sild (hvis man er til det)<br />
-Tærte med hytteost (løg, skinke/hakket oksekød/kylling og bacon svitses og i ildfast fad – 2 æg piskes let og blandes med 250g hytteost, salt og peber – hældes over – i ovn 200grader ca. 35-40 min. til den bliver gylden.)<br />
<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Bissen

22/10/2013 kl. 11:48
Hej ! :D<br />
<br />
Nu synes jeg at der er mange opskrifter på dukan pandekager - hvilken en er den bedste som madpandekage/madbrød/wrap ?



Startvægt d. 03.01.14: 58,1 kg. 1. delmål: 56 kg. Mål: < 50 kg.. :-D
Vibeke1965

23/10/2013 kl. 09:22
Den her synes jeg er god.<br />
<br />
Dukan durum rulle<br />
1 Æg<br />
1 spsk skyr<br />
2 spsk havreklid<br />
1 spsk hvedeklid<br />
1 tsk maizena<br />
salt<br />
Dejen skal være tykflydende.<br />
Rør de våde ting sammen, kom de tørre i og rør.<br />
Kom bagepapir på bagepladen hæl dejen ud lav en cirkel men en dejskraber eller ligende ca.25cm i diameter bages ved 2oo grader i 5-8 min.<br />
<br />
<br />
Hvis du ikke vil bruge din havreklid kan du lave en ægge-pandekage: 1 æg piskes med ½ dl mælk og 1 tsk maizena lidt salt og så på panden ved middel varme. Den er ganske god med fyld af hakket oksekød eller kylling, den er lidt "skør" så den kan ikke lige rulles - er nemmest at håndtere på en tallerken :D<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Bissen

23/10/2013 kl. 10:51

<div class="bbcode_quote">
<div class="bbcode_quote_head">Quote:</div>
<div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra Vibeke1965 den October 23, 2013, 09:22</b><br />
Den her synes jeg er god.<br />
Dukan durum rulle<br />
1 Æg<br />
1 spsk skyr<br />
2 spsk havreklid<br />
1 spsk hvedeklid<br />
1 tsk maizena<br />
salt<br />
Dejen skal være tykflydende.<br />
Rør de våde ting sammen, kom de tørre i og rør.<br />
Kom bagepapir på bagepladen hæl dejen ud lav en cirkel men en dejskraber eller ligende ca.25cm i diameter bages ved 2oo grader i 5-8 min.<br />
Hvis du ikke vil bruge din havreklid kan du lave en ægge-pandekage: 1 æg piskes med ½ dl mælk og 1 tsk maizena lidt salt og så på panden ved middel varme. Den er ganske god med fyld af hakket oksekød eller kylling, den er lidt "skør" så den kan ikke lige rulles - er nemmest at håndtere på en tallerken :D</div>
</div>
<br />
Jeg takker og bukker



Startvægt d. 03.01.14: 58,1 kg. 1. delmål: 56 kg. Mål: < 50 kg.. :-D
Fatima Chahrour

18/11/2013 kl. 22:08
Hvis man laver &lt;span style="background-color: #fbfbfb; color: #666666; font-family: Verdana, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 20px;"&gt;Dukanbrød, hvor der står at der skal æg i. Har man så opbrugt sine æg til de næste dage?? &lt;/span&gt;

&nbsp;
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Tekniske spørgsmål
Dukan App
14/05/2019 kl. 06:41

Dukan Faser
Kanel ?
13/05/2019 kl. 07:37

Tekniske spørgsmål
Væske
13/05/2019 kl. 07:35

Dukan Faser
Må Man man spise græskarkerne i angrebsfasen ?
05/05/2019 kl. 09:45

Tekniske spørgsmål
Madplaner
05/05/2019 kl. 09:18


Seneste kommentarer

Tekniske spørgsmål
Væske
10/06/2019 kl. 13:41

Tekniske spørgsmål
Madplaner
10/06/2019 kl. 13:38

Dukan Faser
Kanel ?
10/06/2019 kl. 13:35

Dukan Faser
Ny tilbehør til aftensmad ?
10/05/2019 kl. 08:20

Opskrifter - Dukan kuren
Ost
18/11/2018 kl. 11:21

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.