Oprettet af camillastove d. 05/06/2012 kl. 14:45

sovs i angrabsfasen

Hej allesammen<br />
<br />
Jeg begyndte på dukan i går og er usikker på om det er "lovligt" at spise knoor sovs, hvis det f.eks. bare er blandet op med vand??<br />


Aladdinscookie

05/06/2012 kl. 15:57
Nej Der er stivelse i.
susabri

05/06/2012 kl. 16:06
...og sukker. Kikkede lige på et par pakker jeg har stående. Der er i den brune sovs: 14 g sukkerarter og 23 g fedt. Og i Beanaisesovsen er der 20 g sukkerarter og 7 g fedt. Ja, det et det værste ved færdigfabrikater, de kommer alt muligt mærkeligt i som man ikke regner med :?
camillastove

10/06/2012 kl. 17:36
nåe okay, Øv øv..
camillastove

10/06/2012 kl. 18:45
nogle ideér til hvad man så kan bruge?? synes det bliver lidt tørt hvis ikke der er noget til.. :S
susabri

10/06/2012 kl. 19:08
Vi bruger græsk yoghurt rørt op med f.eks. grøn eller rød dip-krydderi fra urtekram, eller hvidløg eller andre krydderier eller krydderurter.<br />
I fase 2 kan du lave brun sovs af vand, bouillon og lidt maizna, og selvfølgelig tilsatte de krydderier du ønsker.
Leneande

10/06/2012 kl. 19:45
Vi laver næsten den samme dressing hver dag. Fromage frais eller skyr med rødløg, hvidløg, salt, peber og diverse krydderurter. Den kan bruges til alt kød og fisk.
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.