Hej<br />
<br />
Der står i beskrivelsen om hvad man må spise i faserne, at man ikke må spise det meste svinkød i fase 2. Hvad er det meste svinekød ?<br />
Må man f.eks spise svinekam hvis man kun spise det rigtige kød og smider fedt og svær væk ?<br />
Må man koge en hamburgerryg og spise den, der er jo ikke fedt i en hamburgeryg.<br />
Hvad med svine mørbrad, det er jo også rent kød ?<br />
<br />
Nogle andre eksempler ?<br />
<br />
Hilsen Mathies.
Ninapiie
28/01/2013 kl. 18:24 |
Hvid du bare spiser gris med fornuft, så er det ok Fx som du skriver skærer fedt osv væk. Hvis det er hk kød skal det være 3-6%. Mener det er fordi de ik spiser så meget gris i Frankrig.... Eller noget i den dur <br />
Velkommen til INTET smager så godt, som slank føles. Så er jeg startet op igen D. 22/2-18. |
mig
28/01/2013 kl. 22:35 |
Nemlig Nina <br />
<br /> Hamburgerryg skal man lige tænke over da der er meget salt i men det er ok nogle gange <br /> <br /> Og stort tillykke med det super flotte tab ser ud til det køre fint for dig <br /> <br /> Rita |
KarinaPallesgaard
10/03/2013 kl. 09:53 |
Er i sikker på det med svinekød?<br />
<br /> I bogen står der at man KUN må spise skinke hvis man skærer fedt kanten væk? og at alt andet gris er udelukket. det er noget med at der ikke er ret meget protein i svin..<br /> <br /> Men ville da gøre kuren meget nemmere hvis man også måtte spise svine fars mm ...<br /> <br /> Er meget forvirret lige nu.. :/ |
Pia Andersen
10/03/2013 kl. 09:58 |
Man må godt spise magert svinekød Vi er lidt bagud i den danske udgave af bogen, den har jo også lidt tid på bagen efterhånden. Vi skal bare tænke kød under 10% fedt. Pålæg dog under 5%.
|
KarinaPallesgaard
10/03/2013 kl. 10:04 |
Men bogens tid på bagen ændre vel ikke på at der ikke er ret meget protein i gris?
|
BeritS
10/03/2013 kl. 10:47 |
Her er en liste over, hvor meget protein forskelligt kød indeholder,<br />
den diskvalificerer på ingen måde gris.<br /> <a href="http://www.diaetistforum.dk/Ernaering/Ernaering_og_naeringsstoffer/Protein/Proteinindhol_i_koed.aspx" class="bbcode_url">http://www.diaetistforum.dk/Ernaering/Ernaering_og_naeringsstoffer/Protein/Proteinindhol_i_koed.aspx</a> |
mig
10/03/2013 kl. 11:35 |
Det er fordi bogen er lavet til franskmænd og de har ikke de sammen udskæringer som vi har, har set der er blevet spurgt om svinekød på den engleske Dukan side og der siger de ok for det når det er under 10% fedt så spis du bare <br />
Der er ting i bogen du ikke kan regne med fordi den er gammel, det er den første bog Mr. Dukan udgav for flere år siden som så er oversat til dansk. Du vil opleve der er flere ting som ikke helt er som i bogen da der hele tiden kommer opdateringer til kuren og de er jo ikke med i bogen |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14