Hejsa!<br />
<br />
Ja, nu er jeg også kommet ind i cruisefasen. Jeg tænkte på om i ved om det er ligegyldigt hvilket tilberednings metode man bruger til at opvarme maden?<br />
<br />
Kan man eksempelvis bruge: Ovnbagning, kogning, hvis man skal have kylling? Og er tilberednings metoden afgørende?<br />
<br />
<br />
Og hvor mange gange vejer i jer selv? Jeg har besluttet mig for at veje mig 1 gang om ugen og tager 1 P og 1 GP dag... så det bliver skiftende hverdag.<br />
<br />
![]() 02/10/2012 kl. 13:47 |
Bare du ikke bruger fedtstof, så kan du varme maden som du har lyst.<br />
<br /> Det er nok forskelligt, hvor tit folk vejer sig, jeg vejer mig mandag og fredag, men hvis man nøjes med en enkelt gang om ugen, undgår man alle udsvingene, som måske kunne tage motivationen.<br /> <br /> Så en gang om ugen tror jeg er en fin ide.<br /> <br /> Mht pp kontra pv dage - så tror jeg også det er individuelt, jeg plejer at have pp dage i hverdagene og pv i weekenden, det passer mig normalt bedst, men hvis jeg har en aftale midt på ugen, så laver jeg det om.<br /> <br /> Har godt nok læst, at pp/pv sammensætningen helst skal være den samme under hele kuren, men det har ikke forhindret mig i at tabe mig (dog har jeg lige pt. nogle udfordringer, så jeg overvejer lige nu om det kan have noget med det at gøre) Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
![]() 02/10/2012 kl. 22:03 |
Ja som vibeke skriver kan du gøre som du har lyst ang. tilberedning
![]() Jeg vejer mig en gang om ugen, i starten gjorde jeg hver dag men fik nedtur hvis der ikke var sket noget. Har nu tænkt mig at jeg resten af livet skal på vægten 1 gang pr. uge så jeg kan nå at gøre noget hvis der skulle komme lidt på ![]() Ja Mr. Dukan siger man skal ta lige mange dage p-p og p-v for ellers kan det sætte tabet i stå og jeg er selv sikker på det var med til min vægt stod stille i 4 uger så jeg vil helt klar anbefale at man følger hvad Mr. Dukan siger for det er godt nok surt når vægten står stille så længe.<br /> Ha en super aften ![]() |
![]() 03/10/2012 kl. 10:16 |
Hov, jeg har et spørsmål til....<br />
<br /> <br /> Må jeg spise: Kyllinge leverpostej 2% fedt produceret af de grønne slagtere som man kan købe i føtex?<br /> <br /> |
![]() 03/10/2012 kl. 10:39 |
Nej det tro jeg ikke, mener der er mel i, desværre.
|
![]() 10/10/2012 kl. 21:48 |
Jeg har læst mig til at de største vægttab sker med 5 pp - 5 pv, altså er det mr. dukan har bedst erfaring med.<br />
Dette er læst på en fransk side. |
![]() 10/10/2012 kl. 22:12 |
Ok, i bogen står der hvis man skal tabe mere end 10 kg er 1x1 lige så godt som 5x5 men skal man tabe under har du ret
![]() |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14