Oprettet af tasta d. 05/02/2013 kl. 09:44

Torskerogn

<br />
Må man spise torskerogn i angrebsfasen


Vibeke1965

05/02/2013 kl. 09:55
Hej Tasta<br />
<br />
Du må gerne spise torskerogn - det er helt fint. Men UDEN remoulade/mayonaise :D
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
tasta

05/02/2013 kl. 09:59
He he.. godt nok smager det bedre med remoulade, men det er jeg glad for at høre. Tak for det hurtige svar!
J. Kidd

05/02/2013 kl. 10:10
Jeg har læst i Dukan bogen (side 222) i kostplanen for angrebsfasen : der bruger han mayonnaise ! Er det en speciel mayonnaise eller??
Vibeke1965

05/02/2013 kl. 10:16
Jeg må melde hus forbi.....jeg har ikke læst opskrifter i bogen.<br />
<br />
Men jeg kan ikke tro, det er en almindelig mayonaise, der er ALT for meget fedt i - men som sagt ved jeg det ikke.<br />
<br />
Her er nogle opskrifter, som måske kan bruges:<br />
<br />
Dukan Mayo:<br />
1 spiseskefuld Dijon sennep<br />
1 æggeblomme<br />
3 spiseskefulde fromage frais el. kvark<br />
salt og peber<br />
evt. persille eller anden krydderurt<br />
Bland sennep og æggeblomme, smag til med salt og peber (og krydderurt) og bland i fromage frais under omrøring.<br />
<br />
<br />
Remoulade:<br />
<br />
Den nemme: Køb et glas piccalilly, og bland så en tsk piccalilly med 1 spsk skyr.<br />
Smag evt til med lidt citronsaft.<br />
<br />
en lidt sværere<br />
Køb sukkerfri asier, og blend dem med løg, purløg og lidt kapers, rør med skyr og krydr med lidt sennep, og smag til med salt, peber og gurkemeje og en anelse karry<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
admin_kent

05/02/2013 kl. 10:26
men tag lige et kig på dåsen, der er en smørbar torskerogn, som indeholder mere fedt end de andre. Fedtprocenten plejer at ligge på 3-4&#037;, men i den smørbare er den omkring 9&#037;.
tasta

05/02/2013 kl. 10:27
Tak. Må man gerne spise piccalilly i angreb?
Vibeke1965

05/02/2013 kl. 11:07
Nej du må nok vente til cruise - men mayonaisen efter ovenstående må du gerne spise - måske kan den bruges?
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
J. Kidd

05/02/2013 kl. 11:08
Se listen over tilladt/tolereret mad vare i angrebsfasen, det er simpelt står det ikke på listen må du ikke spise det held og lykke!
laxluna

05/02/2013 kl. 12:19
Er glad for dette emne, da jeg selv er i tvivl om dette. Har købt torskerogn (røget) hos fiskehandleren, mon det er tilladt?
Vibeke1965

05/02/2013 kl. 12:25
ja al fisk er tilladt både røget, rå, stegt, grillet, kogt og på dåse<br />
Så spis løs
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
mig

05/02/2013 kl. 19:09
Også en god idè lige at kigge på dåse torskerogn, hvor meget rogn indholdet er, dem over 70 &#037; rogn er fin <br />
<br />
Fisk i tomat, tjek at der ikke er sukker i <br />
<br />
mig

05/02/2013 kl. 19:19

<div class="bbcode_quote">
<div class="bbcode_quote_head">Quote:</div>
<div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra J. Kidd den February 5, 2013, 10:10</b><br />
Jeg har læst i Dukan bogen (side 222) i kostplanen for angrebsfasen : der bruger han mayonnaise ! Er det en speciel mayonnaise eller??</div>
</div>
<br />
Ja det er, opskriften på den mayonnaise er i bogen der bliver brugt parafinolie så vidt jeg lige husker
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.