Oprettet af KristinaH d. 06/10/2012 kl. 20:06

Ud og spise på resturant..

Hej. <br />
<br />
Jeg er nu ca. 3 uger inde i vekselfasen, og jeg har endelig fundet rytmen. Det er dog sådan, at jeg skal ud og spise på resturant her på onsdag, og jeg vil nødig have at det skal ødelægge mit vægttab.<br />
Det er en PV-dag, så salaten kan jeg jo sagtens ta' af, men hvilken slags kød skal jeg f.eks. holde mig fra?<br />
Jeg kan desværre ikke selv bestemme hvordan det skal tilberedes, men er der en slags bøf eller kød, som tit indeholder meget fedt? Er der er noget kød, som ikke indeholder så meget? <br />
<br />
Jeg er ikke særlig god i et køkken, og har derfor heller ikke specielt meget forstand på kød, så jeg håber at I kan hjælpe mig. <br />
<br />
Mvh. Kristina


mig

06/10/2012 kl. 21:32
Hej Kristina og velkomme til hvis jeg ikke har fået sagt det <br />
<br />
Ja men du skal holde dig fra kødtyper med meget fedt, det vil sige entrecote,ribeye,t-bone. Du kan vælge oksefilet, engelsk bøf,mørbrad, ja de typer hvor man lige kan skære fedt kanten fra.<br />
Kylling hvor du fjerner skindet.<br />
<br />
Håber det hjælper dig lidt <br />
<br />
Rigtig god aften
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.