Oprettet af Pusselusken d. 13/11/2012 kl. 11:24

Bagetid ved dobbelt brød ?

Jeg har svært ved at finde en tilstrækkelig bagetid når jeg bager dobbelt af Dukan franskbrød.<br />
Laver det i en stor form.<br />
<br />
Sidst var det total dejagtig indeni. I varm luft ovn fit det 20 min på 200 grader og 35 min på 180 grader.... mener jeg.<br />
<br />
Er der nogen der har erfaring?<br />
<br />
Det er jo noget nemmeret at lave dobbelt portion når maskinen er i gang.<br />
<br />
PFT


mig

13/11/2012 kl. 11:52
Jeg må også give det noget mere tid når jeg laver dobbelt portion, mener jeg er oppe og give det 20-30 mere end der står
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.