Oprettet af hannejan d. 01/03/2012 kl. 16:16

Chokolade marengs uden chokolade ( angrebsfasen)

I opskriften står der jeg skal bruge 1 1/2 dl strø sød til 2 æggehvider - kan de godt passe?<br />


lucky

01/03/2012 kl. 16:40
ja den skulle være god nok,jeg havde bare ikke held med dem første gang men skal da prøve igen
Vibeke1965

01/03/2012 kl. 17:03
Det er til 2 bægre pasteuriseret æggehvide =3 hvider, der skal bruges 1 1/2 dl strø, jeg prøvede dem i går med kakao, de blev ikke sprøde, selvom jeg gav dem 1 time mere (ialt 2 1/2 time) de var bare våde indeni og så synes jeg de smagte syntetisk<br />
<br />
Men jeg prøver igen og så med lidt mindre strø-sød
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
mariannefroik

01/03/2012 kl. 21:55
Jeg giver mine ca 1 time og 20 min ved 150 g og de bliver dejlig sprøde
Vibeke1965

02/03/2012 kl. 08:20
ok det må jeg prøve
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
minipetsen

06/03/2012 kl. 08:30
Jeg må have gjort noget forkert i går, da jeg lavede dem - også selvom jeg fulgte opskriften. Piskede hviderne stive, og piskede derefter strø-sød og kakao i. Det blev til en tynd væske, jeg overhovedet ikke kunne lave marengs af Skulle jeg bare have vendt strø-sød og kakao i med en ske i stedet for at piske?
mariannefroik

06/03/2012 kl. 20:43
Nej du skal piske strø-sød i efter du har pisket hviderne stive, og der skal du piske ca 3 min og så kakao i tilslut, den vil jeg nok vende i og ikke piske mere. Men ved der er flere der har forsøgt med det kakao hvor det ikke lige er lykkedes for dem. Jeg har ikke lige fået prøvet endnu men skal nok lige prøve dem af
Hygge37

20/04/2012 kl. 23:05
1 1/2 dl strø sød ...jeg syntes det lyder af lidt meget, kan det passe? :-/<br />
Jeg har provet at lave dem 4 gange og kan slet ikke for dem til at blive til noget <br />
det bliver bare en tynd vaeske naar kakaoen kommer i
gabbi

21/04/2012 kl. 03:46
Hvordan laver i chokolade marengs til angrebsfasen?<br />
Er kakaopulver ikke først tilladt i cruise?<br />
<br />
Og hvilket sødemiddel bruger i?<br />
For jeg har prøvet med 3 forskellige og med meget forskelligt resultat. Det der hedder Cologran og er fra Lidl mister sin sødeevne når man varmer det så det var en kedelig omgang.<br />
Det fra Isis perfect fit smager meget syntetisk og da de havde overnattet i min kagedåse var de blevet helt til "tyggegummi" dagen efter.<br />
Det der hedder Gold Sweet, som jeg ikke ved hvor er fra smager godt, men de blev meget porøse og eksploderede i en kaskade af krummer når man tog en bid af dem.<br />
De holdt dog alle formen fint i ovnen.<br />
<br />
Bedste resultat indtil videre er en blanding af Gold Sweet og Isis. Det skal dog siges at jeg ikke har prøvet med kakao, da jeg er helt vil med lakrids-udgaven.
Marolle

21/04/2012 kl. 09:06
Jeg har brugt flydende sød, og med "alm. fedt fattig kakao" fra Urtekram. Jeg kan ikke finde isis kakao pulver nogen steder, hvor køber I det?<br />
gabbi

21/04/2012 kl. 10:42
Virker det Marolle? Jeg har kun prøvet med strø-sød.<br />
<br />
Jeg har købt mit kakaopluver fra Isis i Kvickly. De havde alle deres Isis produkter stående samlet i min butik.
admin_kent

30/04/2012 kl. 10:25
Jeg bumper lige for Marolle
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.