Oprettet af merete d. 10/01/2012 kl. 17:02

Dukan-brød

vil lige høre hvor længe et dukanbrød kan holde sig??<br />
<br />
har den bedst af at være i kølskabet eller ligge på køkkenbordret??<br />
<br />
kan man evt putte noget af den i fryseren??<br />
<br />
syntes min bliver hurtig tør, har den i køleskabet<br />
<br />
er der nogen som kan hjælpe :D


Kristine

11/01/2012 kl. 09:26
Jeg har mit liggende på køkkenbordet, godt pakket ind i en lille plasticpose. Det plejer ikke at blive tørt Men jeg kommer det også altid i brødristeren - det smager bedst varmt/ristet, synes jeg.
Vibeke1965

11/01/2012 kl. 09:40
Hejsa<br />
<br />
Har også mit liggende på køkkenbordet i en plasticpose. Du kan sagtens fryse det ned, jeg har to ens forme, så når jeg bager brød, kan jeg lige så godt bage i begge forme. Jeg fryser så 3/4 ned og har så brød til næsten 14 dage.<br />
<br />
Har ikke prøvet det ristet - det må prøves en af dagene<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
merete

12/01/2012 kl. 18:38
okay, det må jeg prøve næste gang.<br />
<br />
jeg har lige bagt de der kanel muffins, de er kanon gode, lavede dem så godt nok uden gulerødder
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.