Jeg synes godt nok 600 g. kød er meget+Æg+ mælkeprodukter.... Jeg vil ikke brokke, men synes det er meget mad at spise. Et der andre, der oplever det samme? Hvad gør I så?
Chris
17/02/2014 kl. 21:23 |
Jeg har også svært ved at nå op på de 600 g. Kød, jeg prøver og nogen dage går det bedre end andre, men jeg har tabt mig alligevel, Det kan så godt være det tager lidt længere tid??
|
Vibeke1965
18/02/2014 kl. 06:52 |
Det er vigtigere at få kød end mælkeprodukter - så hvis du har svært ved at få spist 600 g så drop mælkeprodukterne....
Og ellers må du spise så meget du kan - tror måske det er sværere i starten, bliver nemmere efterhånden som man vænner sig til alt det kød Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
BM
18/02/2014 kl. 09:20 |
Tak, det er præcist kødet, der er svært at komme igennem. Mælkeprodukterne er en meget velkommen adspredelse. Spiser dog ikke en hel liter. Krydderier må være vejen frem. Har købt noget magert kalv/ flæsk til krydderfrikadeller, men kan ikke se tilladt chili nogetsteds. Det kan jeg ikke forstå.
|
Vibeke1965
18/02/2014 kl. 12:27 |
Ellers er fisk en god afveksling, og det ligger ikke så tungt
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Vibeke1965
18/02/2014 kl. 12:29 |
Hov...
du må gerne spise friske krydderurter og du må bruge citron, hvidløg og løg som smagsgiver. Tørre krydderier er også helt fint - det eneste du skal passe på med er salt og krydderiblandinger/pasta hvor der kan være sukker i, en del salt og så selvfølgelig olie i pastaerne (men brug dem i begrænsede mængder) Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
BM
18/02/2014 kl. 15:35 |
Tak! Fik allerede spist kød til formiddagsmad i dag.... Så et det jo ikke så sejt at komme igennem, hvis man spiser kød til mange måltider.. Men man skal vænne sig til det!!
|
rikken
18/02/2014 kl. 20:03 |
Hej.
Jeg bliver i tvivl, om dit spm. 'Kun' går på kød eller på mad generelt. Jeg har set flere steder herinde, at det anbefales, at man spiser min. 600 g. kød pr. dag, men har ikke kunnet finde noget om det i Dukanbøgerne. Jeg synes mere, at der opfordres i bøgerne til, at man spiser ofte for at holde blodsukkeret stabilt, men at man spiser til man er mæt og ikke mere. Personligt har jeg en mistanke om, at proteinkurene i virkeligheden virker på samme måde som kalorietælling. Der er ingen tvivl om, at protein mætter bedre end kulhydrater. Der er heller ingen tvivl om, at proteinkurene holder blodsukkeret stabilt og man derfor ikke falder så nemt i med kalorierig og kulhydratrig mad, som man ellers kunne risikere. Samtidig bruger kroppen energi på at omdanne protein til glykogen, så man forbrænder mere energi ved at spise protein fremfor kulhydrat. Jeg ved godt, at man ikke skal tælle kalorier på Dukan, men jeg har valgt at logge min mad på madlog, samtidig med at jeg kører Dukan, for at se, hvor mange kalorier, jeg i virkeligheden får og om min teori holder stik. Jeg får under 1000 kalorier om dagen på Dukan. Det skyldes, at proteinrig, fedtfattigt kød har et meget lavt kalorieinshold. Et eksempel: 100 g. Fuldkornsrugbrød indeholder ca. 200 kalorier. Det samme gør 250 g. fersk kyllingebrystfilet uden skind. Jeg får altså over dobbelt så meget mad for de samme kalorier og der er ingen tvivl om, at et par ovnbagte kyllingebryster er mere appetitligt, end 2 tørre skiver rugbrød. .. 600 g. kød er dog ikke så svære at opnå. I dag har jeg spist 150 g. kogt skinke, 2 æg (100g) samt 300 g. hakket okse, samt skyr og hytteost. I går spiste jeg 300 g. rejer, 2 æg, 300 g. hakket okse samt hytteost. Nogle dage får jeg mine 600 g. kød, men det er bestemt ikke hver dag og jeg har tabt mig fint og hurtigt alligevel. Mit råd til dig er: spis dig mæt og fokuser på hovedsageligt at gøre det i protein, det kræver lidt tilvænning, men med tiden lærer man at elske en god bøf til morgenmad |
BM
18/02/2014 kl. 20:30 |
Så i grunden tæller du æg med i dit kødregnskab..? For så tror jeg, det går. Omvendt må man kun få 3 hele æg om ugen. Confused.... Bøf til morgen tror jeg nu næppe, det bliver til
|
BM
18/02/2014 kl. 20:37 |
Og Tak. Det var virkelig et brugbart råd.
|
Vibeke1965
19/02/2014 kl. 07:05 |
Du skulle prøve at spise en hakkebøf med spejlæg til morgenmad med lidt ketchup og en skive røget skinke eller kalkunbacon - tror godtnok ikke jeg kan spise det kl. 7, men i weekenden, hvor jeg først spiser omkring 9-9,30 så kan det sagtens lade sig gøre
Jeg regner ikke æg med i kød-regnskabet. Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
rikken
19/02/2014 kl. 08:46 |
Ja, jeg tæller æg med i kødregnskabet fordi den næringsmæssige værdi i æg er lig den i kød. Jeg ved godt, at der er restriktioner på mængden af æggeblommer, men den har jeg nu aldrig overholdt og har alligevel tabt mig hurtigt og meget. Jeg tæller så ikke mælkeprodukter med, da de udover protein også indeholder meget kulhydrat i form af mælkesukker. Undtagelsen herfra er skæreost, da ost ikke indeholder kulhydrat pga. gæringsprocessen (kulhydraterne i revet ost kommer fra antiklumpningsmiddel oftest i form af kartoffelmel). |
Vibeke1965
19/02/2014 kl. 09:02 |
Mht. æggeblommer....så står der under Tilladt og tolereret alt mellem 3 og 14 om ugen - 14 hvis man ikke har problemer med kolesterol.....men jeg ved at der har været en tråd tidligere, hvor der blev henvist til nyeste forskning, der frikender æg mht. kolesterol.
MEN.... der er temmelig meget fedt i æggeblommer, og det kan man kigge på, hvis vægttab går i stå - måske udskifte nogle af blommerne med hvider Jeg har ikke taget hensyn til antal æg - spiser pt. 2 om dagen, og jeg taber mig alligevel. Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
watson
19/02/2014 kl. 10:07 |
hej. Jeg er helt ny i den her kur. Jeg er nu i crusefasen, og har hver anden dag grøntsager, men pt. Står vægten stille, hvilket jeg synes er øv da det gik godt før. kan se i skriver om hvormeget og hvor lidt kød vi må få, jeg har bogen men kan ikke se nogen steder hvor meget kød vi må få dagligt, var det 600g om dagen i regnede med inkl. æg ??
hilsen Jeanette |
Vibeke1965
19/02/2014 kl. 11:19 |
Hej Jeanette
Der er ingen begrænsninger på kød - du må spise til du er mæt - jeg ved ikke helt hvor minimum 600g kommer fra, men jeg ved at det hjælper Jeg regner kun på kød og holder æg udenfor. Det er meget normalt at vægttabet går i stå når man begynder at spise grønt, det skal nok komme i gang igen. Har du en dagbog? ellers kan jeg anbefale dig at oprette en, så er det nemt for dig selv at følge med og også for os andre Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
BM
19/02/2014 kl. 14:04 |
Hvor kommer minimum 600 g. Kød fra? Det må nogen da vide?
|
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14