Hej alle.<br />
<br />
Jeg er typen der bruger meget fromage frais, og det er bare altid det jeg har i køleskabet. Jeg har også bare brugt fromage frais i stedet for skyr hvis det stod i opskrifter.<br />
Men den ene dag slog det mig da, at det er noget med der er flere proteiner i skyr? Vil det så være mere snedigt at skifte Fromage fraisen ud med skyr?<br />
Og er der forskel på smagen?<br />
<br />
Ha' en dejlig dag
rikken
09/09/2013 kl. 11:46 |
Hej.<br />
Jeg har også altid brugt fromage frais, dog er jeg skiftet til skyr. Skyr har et højere proteinindhold, er mere cremet i smag og konsistens. Jeg synes at fromage frais godt kan blive meget fersk og tør i smagen, hvor skyr er mere som græsk yoghurt. Ved ikke om det bare er mig, der har det sådan, men jeg foretrækker klart skyr.<br /> <br /> Vh. Rikke |
Betoncirkeline
09/09/2013 kl. 11:48 |
Super, tak for svaret.<br />
Jeg vil give det et forsøg, for jeg bruger det til meget - laver mange dressinger osv. af det.<br /> Jeg er bare normalt ikke til smagen af mælkeprodukter der er for sure, men det fungerer godt med alt muligt halløj i sådan en fromage frais - så det gør skyr vel også |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14