Nu er der både gluten- og sukkerfri hylder med en ret stort udvalg af varer efterhånden.<br />
<br />
Hvad er meningerne omkring brug af disse?<br />
<br />
tænker ikke så meget i brødblandingerne, da det er fy-fy, men de andre færdigvarer, der står på de hylder??<br />
Må man bruge/spise lidt ekstra af dem, eller skal man stadig holde sig til Dukan reglerne??<br />
<br />
Hvis nu man fx. havde tømmermænd og havde vilde cravings efter en hjemmelavet pizza - om man, når man alligevel ville snyde - Så kunne bruge en glutenfri brødblanding, i stedet for en alm.. :P<br />
<br />
ja. ja. ja. Ved godt at det er totalt imod reglerne, men vil sgu også have lov til at sætte tænderne i mit ynglings-junk en gang imellem :D<br />
<br />
fx. sådan en bandit: http://dk.finax.com/product/glutenfri-grov-melmix-maelkefri/
Viborg-pigen
08/09/2013 kl. 17:31 |
Haha har lige været nede og fylde indkøbskurven i rema1000 i dag dog fordi jeg har glutenallergi. For der er jo lige så mange kcal i dem, som i alm. brød. Ville sige at det stadig er no-go?<br />
Mine bliver placeres i skabet, til jeg må spise sådan nogle ting <br /> <br /> Har dog en opskrift på pizzabund hvor man kun bruger blomkål og æg? Det smager helt fint! ville vedhæfte billede, hvis man kunne |
Bissen
08/09/2013 kl. 17:48 |
kender godt den med blomkålsbunden, den kan jeg altid lave!<br />
men det er jo ikke helt det samme - må se om jeg har samvittighed til sådan en snyder engang :P<br /> det er trods alt bare op på hesten igen, hvis man har overskredet de foreskrevne regler! :D<br /> sådan har jeg det i hvert fald Startvægt d. 03.01.14: 58,1 kg. 1. delmål: 56 kg. Mål: < 50 kg.. :-D |
Bissen
08/09/2013 kl. 18:05 |
men, Viborg-pigen, det du så også skriver er at kaloriindholdet er det samme om det er med eller uden gluten.<br />
Så det er i princippet lige slemt om man vælger gluten fri frem for alm. brød ?<br /> Tænkte jo bare at når det var uden gluten, at det måske ku give lidt sundhedsplusser, når det er stivelse man vil undgå den første del af kuren Startvægt d. 03.01.14: 58,1 kg. 1. delmål: 56 kg. Mål: < 50 kg.. :-D |
lucky
08/09/2013 kl. 19:51 |
Jeg vil fra råde man bruger de ting,der findes her på siden en opskrift på pizza bund og hvis du ikke har gluten allergi så kan du bruge den.<br />
Nu skriver du ikke helt hvad du mener med sukkerfri ting,men såsom kiks,småkager,marmelade er forbudt. |
Bissen
08/09/2013 kl. 19:58 |
|
lucky
08/09/2013 kl. 20:01 |
ejjj den går ikke ,du kan prøve chokolade trøfler,den er der mange der er glade for,jeg har dog ikke prøvet dem.
|
Bissen
08/09/2013 kl. 20:02 |
|
cate1234
08/09/2013 kl. 20:17 |
må man ikke spise sukkerfri bolsher?<br />
|
zirikit
09/09/2013 kl. 08:19 |
Dotte: her er løsningen på dine tømmermands craving..... vi må ikke drikke alkohol hvad med at lave cornflakes med lidt ekstra salt og krydderier tildat så de minder om chips? ved at salt kun må bruges i små mængder men "synden" er da ikke så stor som at spise pizza,<br />
cate1234: jo vi må få 4stk sukkerfri bilcher fra fase2 og hvis man vil vælge 1 af de tollererede ting til slik må man også få 4stk derfra så 8stk hvis det skal gå "vildt" for sig en dag PseudoHTML, UBBCode and BB Code |
Bissen
09/09/2013 kl. 08:55 |
ja, det var selvfølgelig også en mulighed :P<br />
<br /> Så i min lokale SuperBest at Isis har lavet chips på kun 400 kalorier, hvis man er til sådan noget :D<br /> <br /> og ellers er det muligt at lave popcorn kun med vand i microen, har jeg læst et sted ! :D Startvægt d. 03.01.14: 58,1 kg. 1. delmål: 56 kg. Mål: < 50 kg.. :-D |
Pia Andersen
09/09/2013 kl. 11:55 |
Hej med dig.<br />
<br /> Jo, som tolereret i fase 2, tror kun at det er få stk pr. dag.<br /> <br /> Taberhilsner<br /> <br /> Pia |
rikken
09/09/2013 kl. 12:04 |
Hej <br />
Man må ikke få chips fra Isis eller popcorn på Dukan, da de indeholder meget stivelse. Dukankuren er en low carb kur, derfor er der mange produkter, man ikke må få, selvom de hedder 'light'. På Dukan tæller man ikke kalorier, men skærer ned for kulhydrat i sin kost.<br /> <br /> Vedr. glutenfri melblandinger: gluten er et protein og ikke en stivelse. Der er derfor lige så mange kulhydrater og kalorier i glutenfri, som i almindeligt. Har man gluten allergi, er det fordi man ikke kan tåle glutenprotein i sin kost.<br /> <br /> Hvis man vil snyde med kuren, er det et personligt valg og man må indstille sig på at vægttabet enten går i stå eller at man kommer sig. Den man snyder er sig selv, det skal man være klar over.<br /> <br /> Der er rigtig mange gode opskrifter herinde, der smager godt og er rigtig gode alternativer til junkfood. Det handler vel også om at ændre spisevaner, da det jo var de gamle spisevaner, man blev overvægtig af. Bl.a. derfor bager jeg ikke kager og laver desserter, det er så mit personlige valg. Men af og til laver jeg pizza med tunbund, den vil jeg til enhver tid hellere have end en alm. pizza fra den lokale pizzasnedker.<br /> Vh. Rikke |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14