Oprettet af Vibeke1965 d. 22/05/2013 kl. 09:59

Kalvelever

Har lige læst (nåja i en "læserne fortæller i FamilieJournalen ) at kalvelever to gange om ugen skulle gøre, at huden følge med ind, så man ikke behøver operation af løst skind bagefter....kan godt huske at Vægtkonsulenterne sagde noget lignende, men har aldrig efterlevet det - men det var da et forsøg værd....<br />
<br />
Over vejer at købe noget kalvelever, fryse det lidt, så det kan skæres i TYNDE skiver, og så fryse det ned i portioner af 50-100 g og så tage det op og stege det hårdt og sprødt et par gange om ugen.<br />
<br />
Jeg kan faktisk godt li lever (og min mand også), men spiser det kun, når min mor har lavet det og det giver en super lækker sovs - måske er det på tide selv at begynde at lave lever


Pia Andersen

22/05/2013 kl. 10:22
Hmm. Min hud er abosult ikke fulgt med ind. Spiser meget lever, men det er dog svinelever, som måske ikke har de samme egenskaber. Svinelever indholder dog mere protein end kalv
Vibeke1965

22/05/2013 kl. 12:16
Hmm ved det jo heller ikke, tænkte bare, at det kunne være et forsøg værd.<br />
<br />
Men hvis du siger, det ikke virker....jeg overvejer - der var faktisk lever i kantinen i dag, men jeg sprang over, den var i 2cm tykke skiver - det kan jeg altså ikke spise....
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Pia Andersen

22/05/2013 kl. 12:31
Husk søde, at jeg har ikke prøvet kalvelever, det kan jo være, at kalven har andre egenskaber end svinet <br />
<br />
Jeg kan spise 1 kg. stegt lever, hvis det skulle være. Vi lavede det på grillen sidst, hold da op, det var lækkert.
Vibeke1965

22/05/2013 kl. 13:22
Hvordan lavede du det på grillen?
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
UNIQE

22/05/2013 kl. 16:09
Åååååh rosa stegt kalvelever med bløde løg og sprød bacon.... Det er gooooodt!!!<br />
<br />
Sovsen kan man jo godt lave fedt fattigt med "kartoffelvand" og lidt oksebouillon.......
Vibeke1965

23/05/2013 kl. 07:52
Uha nej jeg er ikke til rosastegt <br />
<br />
Og hvor pokker køber man så lige kalvelever - var i Kvickly i går, de havde de i hvert fald ikke....må ud og lede efter en slagter....
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.