Jeg har fundet ud af, at ved at male mit havreklid til "mel" er det nemmere at arbejde med... MEN! Mister det noget effekt, og er det ikke længere "lovligt"?<br />
<br />
Det skal siges at jeg fik min inspiration fra opskrifter på dukandiet.uk
Primanocte13
22/09/2012 kl. 09:17 |
venter med spænding et godt svar <br />
|
Aladdinscookie
22/09/2012 kl. 09:29 |
Me too Har desværre ikke mulighed for at finde ud af det... Eller jeg ved i hvert fald ikke hvordan :p
|
Trine
22/09/2012 kl. 09:35 |
Hvorfor i alverden skulle det miste noget af sin effekt? Du piller jo ikke ved produktet, ved at male det.<br />
<br /> Spiser du et æble ved at gnave af det, eller spiser du det i både, ændrer da ikke på indtaget overhovedet.<br /> <br /> Men hvordan bliver de ting, du bruger det så til, i forhold til "in natura"???<br /> <br /> Jeg har forsøgt og igen forsøgt at lave noget bedre bagværk, end dét, vi allerede kender, og uden held. Det har jo hverken hæve- eller bindeevne.<br /> <br /> Så indrømmet, jeg har under hele kuren IKKE levet op til "kravet" om klid-indtag. |
Aladdinscookie
22/09/2012 kl. 09:40 |
Når jeg maler det, får jeg så meget bedre brød og kager jeg spørger fordi der blev talt om det inde på vores facebook gruppe og folk gik nærmest helt amok og sagde at det mistede sin effekt og det var ligesom grovvalsede og finvalsede havregryn - hvad er sundest osv. Synes dit svar er fantatisk, for har det på samme måde. Havreklid er jo skaldele fra havren. Hvordan kan det miste sin effekt? Det bliver jo ikke andet?
|
lucky
22/09/2012 kl. 10:31 |
Hej cookie jeg vil da heller ikke mene det skulle have nogen betydning
|
Trine
22/09/2012 kl. 10:49 |
<div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra Aladdinscookie den September 22, 2012, 09:40</b><br /> Når jeg maler det, får jeg så meget bedre brød og kager jeg spørger fordi der blev talt om det inde på vores facebook gruppe og folk gik nærmest helt amok og sagde at det mistede sin effekt og det var ligesom grovvalsede og finvalsede havregryn - hvad er sundest osv. Synes dit svar er fantatisk, for har det på samme måde. Havreklid er jo skaldele fra havren. Hvordan kan det miste sin effekt? Det bliver jo ikke andet?</div> </div> <br /> Den med havregrynene, om de er grov- eller fintvalsede, har det ikke også mest med fordøjelsen at gøre? Præcis, som du siger, ændrer "indholdet" sig jo ikke.<br /> <br /> Jeg kan faktisk godt forestille mig, at dine "kager" bliver bedre, ved at drøne kliden en tur i en minihakker (eller hvad du bruger ), for jeg havde svært ved at forestille mig kager med det almindelige klid.<br /> <br /> Jeg blev godtnok overrasket over, at jeg ikke bryder mig om det klid - troede ellers, jeg var "alt-ædende", hehe |
mig
22/09/2012 kl. 11:38 |
Jeg tjekkede lige i bogen, fra side 75 til 78 står der om havreklid.<br />
Nu skriver jeg kun lige lidt af det her :<br /> Hvis formalingen er for fin, steriliseres kliddet og mister næsten hele sin effekt. Hvis kliddet derimod er for groftmalet, misterdet evne til at klæbe sig fast.<br /> <br /> Så dem der siger på FB siden det mister effekten har ret.<br /> |
Aladdinscookie
22/09/2012 kl. 12:07 |
<div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra mig den September 22, 2012, 11:38</b><br /> Jeg tjekkede lige i bogen, fra side 75 til 78 står der om havreklid.<br /> Nu skriver jeg kun lige lidt af det her :<br /> Hvis formalingen er for fin, steriliseres kliddet og mister næsten hele sin effekt. Hvis kliddet derimod er for groftmalet, misterdet evne til at klæbe sig fast.<br /> Så dem der siger på FB siden det mister effekten har ret.</div> </div> <br /> Men så er spørgsmålet - hvilken effekt skal det have? Nærrigsmæssigt eller fordøjelsesmæssigt?<br /> <br /> En på gruppen nævner, og jeg citere "Ida Petersen, meget interressandt linje der er gang i her.. Kan godt se det fra begge sider! er uddannet indenfor fødevareteknologi, og den vej giver Helles udsagn go mening! ernæringsmæssigt ændrer det sig ikke, men den grove textur kliden har, bruges som en slags "piperenser" i mave tarm kanalen ikke? for hvis den gør, er den funktion ødelage ved at male det... Glæder mig til løsningen findes, da det lyder skide lækkert at bage brød sådan! "<br /> <br /> Mens en anden nævner, "Tina Lindskrog Borgaard, Hvis man ser videoen, hvor der er en, der bager brød, på Dukan hjemmesiden, så er havrekliden malet." |
mig
22/09/2012 kl. 13:16 |
Aladdinscookie Jeg sender lige det som står i bogen til dig på facebook for jeg har scannet det ind fra bogen men hvis jeg komprimere kan man ikke læse det og jeg kan ikke ligge store billeder ind her
|
Aladdinscookie
22/09/2012 kl. 13:33 |
Det er spændende!
|
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14