Nu er jeg lige startet på dukan pg er i angrebsfasen, men jeg kan godt mærke jeg stadig er sulten mellem måltider.<br />
<br />
Hvad må jeg spise ind i mellem måltiderne? Jeg drikker vand når jeg bliver småsulten, men det er ikke nok endnu.<br />
<br />
HJÆLP!
quindelist
11/04/2012 kl. 20:25 |
Vi lavede en stor portion kyllingeunderlår i ovnen som vi satte i køleskabet, når så vi var småsultne kunne vi lige spise sådan et enten koldt eller lune det i mikroovnen. Det virkede for os i angrebsfasen -som ellers godt kan være ret hård
|
susabri
11/04/2012 kl. 20:34 |
Vi har lavet mange forskellige ting til mellemåltider. De lette: et æg, færdig stegt kyllinge filet, mager pålæg, tun i vand osv.<br />
Jeg laver ofte en større portion aftensmad, og bruger så resterne som mellemmåltid, det kunne være en stor portion kyllinge filet, hakkebøf, farsbrød, frikadeller.<br /> <br /> Det lidt mere advancerede små "salater", f.eks. fint skåret kylling, skinke eller tun, rørt med fromage fraise, løg og eller hvidløg eller krydderier. Lidt rejer med citron og fromage fraise er også super lækkert :D<br /> <br /> Ja, mulighederne er utallige. Det vigtigste er at sørge for at få nogle mellemmåltider, så du ikke er sulten ind i mellem hovedmåltiderne, for så er det at det bliver svært :D |
Vibeke1965
12/04/2012 kl. 07:21 |
Brød med pålæg, cheasy vanille, stegt kylling med lidt dressing at dyppe i<br />
Eller denne opskrift på kødmuffins:<br /> <br /> <br /> 12 store kødmuffins.<br /> <br /> 800 g magert oksehak.<br /> 2 breve tacokrydderi<br /> 1 æg<br /> 6 hvider<br /> 1 dl. skummetmælk<br /> Salt, peber, lidt vand.<br /> Kødet brunes på tør pande, tacokrydderi kommes ved sammen med lidt vand (2-4 spsk.) Når vandet er fordampet, fordeles kødet i en muffinform (her sådan en med plads til 12 muffins i metal med slip let. Mælk, æg og æggehvider røres sammen og krydres med salt og peber. Herefter hældes æggemassen over kødet. Bages ved 225 grader i ca. 30 minutter eller til massen er fast.<br /> Disse muffins smager godt både varme og kolde sammen med f.eks. hytteost med et drys karse. De bliver lidt sødere, hvis man tilsætter et par spiseskefulde hakket tomat. Formen be-høver ikke at blive smurt, hvis den har slip-let belægning.<br /> <br /> Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
nogge11
12/04/2012 kl. 08:41 |
Hej - jeg har altid en pk. fedtfattig kødpålæg i køleskabet eller med i tasken hvis jeg skal nogen steder og så spiser jeg det når sulten melder sig. Det er en af de ting ved denne kur jeg godt kan lide er at jeg ikke har mærket sult. Og selvom jeg må spise så meget jeg lyster så tror jeg faktisk ikke jeg spiser så meget som inden jeg startede herinde
|
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14