Hej Derude! :D<br />
<br />
Jeg skriver til jer da jeg egentligt gerne vil høre hvad konsekvensen er ved at spise lidt rugbrød engang i mellem under fx. vekselfasen?<br />
Synes tit at det er det jeg har lyst til og mangler i min mad i løbet af en dag?<br />
Hvad er konsekvensen ved at spise måske en halv stykke rugbrød 2-3 gange i ugen?<br />
Ved ikke om det er noget i har erfaren med eller viden omkring, men har undret mig over at det kan være så slemt, og ville vide om man måske kunne snyde det ind hist og her i kuren??<br />
<br />
Knus mig!
Pia Andersen
10/04/2013 kl. 18:53 |
Hej med dig<br />
<br /> Tja, der er enormt mange kulhydrater i, så spørgsmålet er, om du så vil komme til at gå ned i vægt.<br /> Man kan bage noget udmærket brød på klid. Det brød, man f.eks må få i angrebsfasen minder meget om rugbrød. Mon ikke du skal bage det og så tage rugbrød, f.eks. Det store kolde bord, til dit første festmåltid i fase 3? <br /> <br /> Hvor længe skal du være i vekselfasen?<br /> Taberhilsner<br /> <br /> Pia |
mette1234
11/04/2013 kl. 07:11 |
tak for rådet, det vil jeg prøve <br />
har du et link til hvor opskriften til 'rugbrødet' ligget? |
Pia Andersen
11/04/2013 kl. 09:36 |
Hej igen<br />
<br /> Hmm. kan ikke lige finde ud af det med at linke. Kopierede opskriften:<br /> <br /> Dukan Brød<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Til 2 personer 3 dage (afmålt til anbefaling for dukan kuren, så hvis man er en person, er der til 6 dage i cruise fasen eller 8 dage i attack fasen)<br /> •Ingredienser<br /> •12 spiseskefulde havreklid.<br /> •6 spiseskefulde hvedeklid<br /> •5 spiseskefulde fromage fraise 0% (eller 0% youghurt naturel, 0% friskost eller lign.)<br /> •1 æg plus æggehvide fra 1 æg<br /> •1 teskefuld bagepulver<br /> •En lille smule salt<br /> <br /> Der kan evt. tilsættes nogle krydderier.<br /> <br /> Fremgangsmåde<br /> <br /> Pisk æg, tilføj yoghurt, og derefter resten af ingredienserne og rør godt sammen.<br /> Hæld i en bageform (til brød)<br /> Sæt i ovn i ved 175 grader 30 minutter og derefter 150 grader 10 min.<br /> <br /> Vær opmærksom på, at brødet ikke hæver så meget som almindeligt brød.<br /> |
mette1234
11/04/2013 kl. 17:53 |
tak fordi du deler <br />
har lavet dette brød som boller indtil videre, må prøve som franskbrød/rugbrød også |
mette1234
11/04/2013 kl. 17:54 |
skal brødet i køleskabet?
|
Pia Andersen
11/04/2013 kl. 18:12 |
<div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra mette1234 den April 11, 2013, 17:54</b><br /> skal brødet i køleskabet?</div> </div> <br /> <br /> Ja, så kan det nemlig godt holde sig en uge |
mette1234
11/04/2013 kl. 20:08 |
Super, tusind tak!<br />
og forsat god aften til dig! |
Pia Andersen
11/04/2013 kl. 20:39 |
Tak og i lige måde
|
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14