Oprettet af mette1234 d. 10/04/2013 kl. 17:16

Rugbrød??

Hej Derude! :D<br />
<br />
Jeg skriver til jer da jeg egentligt gerne vil høre hvad konsekvensen er ved at spise lidt rugbrød engang i mellem under fx. vekselfasen?<br />
Synes tit at det er det jeg har lyst til og mangler i min mad i løbet af en dag?<br />
Hvad er konsekvensen ved at spise måske en halv stykke rugbrød 2-3 gange i ugen?<br />
Ved ikke om det er noget i har erfaren med eller viden omkring, men har undret mig over at det kan være så slemt, og ville vide om man måske kunne snyde det ind hist og her i kuren??<br />
<br />
Knus mig!


Pia Andersen

10/04/2013 kl. 18:53
Hej med dig<br />
<br />
Tja, der er enormt mange kulhydrater i, så spørgsmålet er, om du så vil komme til at gå ned i vægt.<br />
Man kan bage noget udmærket brød på klid. Det brød, man f.eks må få i angrebsfasen minder meget om rugbrød. Mon ikke du skal bage det og så tage rugbrød, f.eks. Det store kolde bord, til dit første festmåltid i fase 3? <br />
<br />
Hvor længe skal du være i vekselfasen?<br />
Taberhilsner<br />
<br />
Pia
mette1234

11/04/2013 kl. 07:11
tak for rådet, det vil jeg prøve <br />
har du et link til hvor opskriften til 'rugbrødet' ligget?
Pia Andersen

11/04/2013 kl. 09:36
Hej igen<br />
<br />
Hmm. kan ikke lige finde ud af det med at linke. Kopierede opskriften:<br />
<br />
Dukan Brød<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
Til 2 personer 3 dage (afmålt til anbefaling for dukan kuren, så hvis man er en person, er der til 6 dage i cruise fasen eller 8 dage i attack fasen)<br />
•Ingredienser<br />
•12 spiseskefulde havreklid.<br />
•6 spiseskefulde hvedeklid<br />
•5 spiseskefulde fromage fraise 0&#037; (eller 0&#037; youghurt naturel, 0&#037; friskost eller lign.)<br />
•1 æg plus æggehvide fra 1 æg<br />
•1 teskefuld bagepulver<br />
•En lille smule salt<br />
<br />
Der kan evt. tilsættes nogle krydderier.<br />
<br />
Fremgangsmåde<br />
<br />
Pisk æg, tilføj yoghurt, og derefter resten af ingredienserne og rør godt sammen.<br />
Hæld i en bageform (til brød)<br />
Sæt i ovn i ved 175 grader 30 minutter og derefter 150 grader 10 min.<br />
<br />
Vær opmærksom på, at brødet ikke hæver så meget som almindeligt brød.<br />
mette1234

11/04/2013 kl. 17:53
tak fordi du deler <br />
har lavet dette brød som boller indtil videre, må prøve som franskbrød/rugbrød også
mette1234

11/04/2013 kl. 17:54
skal brødet i køleskabet?
Pia Andersen

11/04/2013 kl. 18:12

<div class="bbcode_quote">
<div class="bbcode_quote_head">Quote:</div>
<div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra mette1234 den April 11, 2013, 17:54</b><br />
skal brødet i køleskabet?</div>
</div>
<br />
<br />
Ja, så kan det nemlig godt holde sig en uge
mette1234

11/04/2013 kl. 20:08
Super, tusind tak!<br />
og forsat god aften til dig!
Pia Andersen

11/04/2013 kl. 20:39
Tak og i lige måde
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.