Jeg er 5 uger inde i processen, og jeg har fået den ledeste kvalme bare ved tanken om dukan brød og muffins.. Jeg synes det hele smager ens ( pizzabund, franskbrødet, "rugbrødet", muffins osv ) og jeg savner rugbrød med bid i!! Er der nogle gode råd fra de garvede Dukan soldater?
![]() 16/09/2012 kl. 10:47 |
Hej Lilletrolden og velkommen til
![]() <br /> Hmmm ja det var straks være hvis du ikke kan nogle af de ting, jeg selv som også er en stor brød elsker har klaret mig igenne med Dukan"fransk" brødet men ja det kommer til at smage meget ens da man jo ikke har det vilde at gøre godt med. Du kan måske tilføje brødet noget smag med krydderier eller krydderurter ? har også set nogle bruger brun bagepulver for at give det en anden smag ![]() |
![]() 16/09/2012 kl. 10:55 |
Hej Trold og velkommen
![]() Jeg startede fint ud day one med at bage brød efter Dukans foreskrifter, og smed det hele ud. Jeg kan bare ikke spise det, så er det sagt.<br /> Så jeg gjorde mig klart fra den dag, at hvis jeg ville have det her til at lykkes, var det FOR MIG altså okay, at "gå ved siden af", så jeg har under mit nu 12 uger lange forløb spist nogle flade knækbrød fra Lidl, der har et fiberindhold på hele 21%. Hver skive vejer ca. 8 gr., er dejlig sprød og giver en god "bund" for diverse pålæg, æg m.v.<br /> Jeg spiser typisk 1 skive til morgenmad, og 1-2 skiver til frokost - og jeg taber mig ret pænt, selvom det ikke er helt efter foreskrifterne.<br /> Hellere finde et godt alternativ, end at give op. Og jeg, der ellers elsker brød i alle afskygninger, har ikke savnet hverken det ene eller det andet i al den tid.<br /> Fortsat god kur til dig ![]() |
![]() 16/09/2012 kl. 19:23 |
Tak i to, jeg vil prøve begge dele, eksperimentere lidt med krydderier, og købe det knækbrød.. Lyder som en fornuftig måde at "synde" på.. Smil fra en som aldrig gir op
![]() |
![]() 18/09/2012 kl. 14:46 |
Hej Troldepus.<br />
Som jeg skrev et sted i går bagte jeg franskbrød i muffinforme med skinke og ost fra Linessa og krydderurter. Det blev min redning. |
![]() 18/09/2012 kl. 16:51 |
Hvordan laver du dem PL?
|
![]() 22/09/2012 kl. 12:51 |
Eiijj skal lige til at bage brød, og glæder mig for vildt til at sætte tænderne i det..... Nu gør i mig helt ked
![]() <br /> Hvad er årsagen til man ikke må få alm. Fuldkornsrugbrød ?<br /> Jeg overlever ikke uden brød.... |
![]() 22/09/2012 kl. 13:15 |
Der er for mange kerne i, som er for fede. Der er for mange kulhydrater i iforhold til mættelse.
|
![]() 22/09/2012 kl. 13:45 |
<div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra matmik den September 22, 2012, 12:51</b><br /> Eiijj skal lige til at bage brød, og glæder mig for vildt til at sætte tænderne i det..... Nu gør i mig helt ked ![]() Hvad er årsagen til man ikke må få alm. Fuldkornsrugbrød ?<br /> Jeg overlever ikke uden brød....</div> </div> Jeg bager altid boller helleq opskrift men et par af mine egen ændringer ![]() |
![]() 22/09/2012 kl. 20:02 |
Mit rugbrød blev 1,5 cm højt
![]() Plejer nu godt at kunne bage... |
![]() 22/09/2012 kl. 20:55 |
Rugbrødet: din form har været for stor i forhold til opskriften ? og bollerne ved jeg ikke lige, har ikke selv prøvet dem og så skulle de nok ha bagt lidt længer end der står i opskriften
![]() |
![]() 23/09/2012 kl. 09:49 |
Kunne du Lucky, ikke dele din opskrift med os, hvis de er en succes.
|
![]() 23/09/2012 kl. 11:37 |
Hej hvis du er vild med knækbrød.<br />
Har jeg en opskrift der er rigtig god.<br /> 8 sps. havreklid<br /> 4 sps. Hvedeklid<br /> 1 æg<br /> 1/2 tsk bagepulver<br /> lidt salt<br /> 1 tsk olie.<br /> Hvis jeg skal variere lidt 2 tsk hørfrø<br /> Rørt godt sammen og rullet tyndt ud på et stykke bagepapir.<br /> Bage's ved 200 grader varmluft i ca 15 min. skære den i passende stykker og tørre derefter i slukket ovn til den er kold.<br /> Jeg opbevare dem i en luft tæt beholder med et stykke køkkenrulle i bunden.<br /> De bliver super sprøde, og er så gode at huset andre beboer som ikke er på kur ikke kan lade dem være ![]() |
![]() 23/09/2012 kl. 15:01 |
<div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra matmik den September 23, 2012, 09:49</b><br /> Kunne du Lucky, ikke dele din opskrift med os, hvis de er en succes.</div> </div> <br /> <br /> Hej matmik<br /> her den opskrift jeg bruger ![]() |
![]() 23/09/2012 kl. 15:10 |
Super, tak til jer.<br />
Jeg har i dag bagt boller efter den anden opskrift herinde, det blev bedre.<br /> <br /> Ja, jeg smed jo rugbrødet i en brødform som skrevet, tiltrods for dej mængden havde passet bedre i en mini rugbrødsform ![]() |
![]() 25/09/2012 kl. 15:16 |
Hej Cookie - har først set dit spørgsmål nu.<br />
Jeg havde det også svært med de forskellige opskrifter på brød og pandekager mm. Derfor udviklede jeg nogle madbrød bagt i muffinforme.<br /> Jeg brugte mig`s opskrift med skummetmælkspulver og tilføjede skinke fra Linessa og smøreost fra Linessa samt krydderurter.<br /> <br /> Puttede det i 12 muffinforme - så svarer en til 1 spsk havre klid pr. stk.<br /> <br /> De blev lunet på brødrister på job til pålææg eller ost. Voila - min redning. |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14