Hvad er forskellen på de forskellige produkter?<br />
<br />
Jeg fik i dag fat i en kvark 1% i køleren i Brugsen. Et par kroner billigere literen end Skyr og der er oven i købet mere protein i. Skyr: 11% og Kvark: 13%!!!<br />
Men der er lidt flere kalorier i Kvarken, men det betyder vel ikke noget for Dukanere?<br />
<br />
Smagen er der ikke noget i vejen med i Kvarken. Den er knapt så syrligt som Skyr´en.<br />
<br />
<br />
Er der nogen af de produkter der egner sig bedre til at blive varmet op end andre?
katan
30/04/2013 kl. 15:24 |
Jeg kigger lige med her, jeg er nemlig ikke til syrligheden i f.eks. fromage frais. Jeg skal lave en ret i aften med enten kvark eller skyr, men ud fra din tekst skal jeg så vælge kvarken, hvis den ikke er så sur i det som skyr.
|
UNIQE
30/04/2013 kl. 19:00 |
Jeg har så haft en træls oplevelse med Kvark. Det er lidt "grynet" i konsistensen...... Det var de første bøtter bare ikke...<br />
<br /> Er der nogen der kender forskel på de forskellige mælkeprodukter som kan bruges i varme retter? Nogen skiller nemlig når de bliver varme....<br /> |
lucky
30/04/2013 kl. 20:48 |
jeg bruger ikke kvark,synes det er "tørt"<br />
prøv at tage lidt af den varme ret og bland med fromage frais,<br /> og så bland det hele sammen,jeg plejer at bruge det som topping på mine retter,smager det til med lidt sød. |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14