Oprettet af superice d. 13/12/2011 kl. 21:01

spelt knækbrød mrk.Burger

Er der nogen der kender til spelt knækbrød fra Burger?<br />
Jeg har fundet det i fakta - det er lavet på fuldkorns spelt. Jeg leder efter en fornuftig erstatning for dukan knæk brødet, som jeg simpelthen ikke kan få til at smage godt...<br />
<br />
Kan man sammeligne spelt og klid?<br />
<br />
Håber nogen ved noget om dette og kan hjælpe.<br />
<br />


CJK

13/12/2011 kl. 22:57
Jeg har lige tjekket, og det er ikke - desværre - Dukan-materiale.<br />
<br />
<br />
Men... lav Dukanbrød <br />
<br />
<br />
4 spsk. havreklid<br />
1 helt æg<br />
1-2 spsk fromage frais<br />
lidt salt<br />
én dråbe sødemiddel<br />
1 tsk. bagepulver<br />
<br />
<br />
Put det i ovnen ved 175 grader i 45-60 minutter. Man kan ikke (eller: JEG kan ikke) komme til at bage det for længe - det skal ha' noget tid.<br />
<br />
Vupti, så har du lækkert brød til to dage (på cruise. Ellers 3 spsk. og lidt mindre af alt andet). Du kan let blande det med en ske i en skål på 2 minutter - og pga. ægget klæber det ikke fast, når det er bagt, så du kan bage det i enhver varmefast skål/form.
heidiberg0411@hotmail.com

14/12/2011 kl. 09:33
Og jeg har prøvet at tage 2 tsk bagepulver i og det giver lidt luft til brødet. Om morgenen så tager jeg det på risteren og det giver altså noget andet. Kalkunspegepølse på og så er morgenen startet og der er ingen sult.
Vibeke1965

14/12/2011 kl. 10:02
Hvor køber du kalkunspegepølse?
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
superice

14/12/2011 kl. 19:10
takker for svar.. brødet bager jeg ofte og det smager jo godt - manglede bare den sprøde knækbrøds fornemmelse..men øv øv må jo undvære det..
mariannefroik

03/01/2012 kl. 15:46

<div class="bbcode_quote">
<div class="bbcode_quote_head">Quote:</div>
<div class="bbcode_quote_body"><b>Quote from CJK on December 13, 2011, 22:57</b><br />
Jeg har lige tjekket, og det er ikke - desværre - Dukan-materiale.<br />
<br />
<br />
Men... lav Dukanbrød <br />
<br />
<br />
4 spsk. havreklid<br />
1 helt æg<br />
1-2 spsk fromage frais<br />
lidt salt<br />
én dråbe sødemiddel<br />
1 tsk. bagepulver<br />
<br />
<br />
Put det i ovnen ved 175 grader i 45-60 minutter. Man kan ikke (eller: JEG kan ikke) komme til at bage det for længe - det skal ha' noget tid.<br />
<br />
Vupti, så har du lækkert brød til to dage (på cruise. Ellers 3 spsk. og lidt mindre af alt andet). Du kan let blande det med en ske i en skål på 2 minutter - og pga. ægget klæber det ikke fast, når det er bagt, så du kan bage det i enhver varmefast skål/form.</div>
</div>
<br />
<br />
<br />
<br />
Hvor længe har man så brødet når man er i angrebsfasen ?
Helleq

03/01/2012 kl. 22:37
Jeg syntes at brødet var kedeligt og tungt, og har varieret opskriften lidt. Jeg tilsætter mælk,æggehvide, ekstra bagepulver og maizena, og så får jeg en lind dej( a la vælling), Den kommer jeg i muffinsforme, og nu har jeg lækre lette boller i stedet for.
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.