Oprettet af mayer d. 27/04/2012 kl. 21:09

Vægt af havreklid?

Jeg har lige set et sted at 1 spsk havreklid er 15 gr?<br />
Så har jeg da fået alt for lidt for tager jeg en spsk så vejer det ikke 15 gr<br />
Så vil det sige man skal veje det istedet for?


Aladdinscookie

27/04/2012 kl. 22:38
Jeg tror det der er vigtigt er at du bruger de samme mængde enheder hver dag. Så tror jeg det er lidt ligemeget om du får 12 g eller 17 g havreklid. Bare det er de samme mængder du bruger hver dag.
mayer

27/04/2012 kl. 22:58
Jeg har bare taget en alm spsk og den kan da ikke veje 15 gr men må prøve men der står jo bare man skal tage 1½ spsk pr dag?<br />
Det er det samme med hytteost.youghurt skyr m.m. vejer du også det hver gang du tager noget så du ved du har holdt dig på de 800 gr?
Aladdinscookie

27/04/2012 kl. 23:14
Nej jeg vejer det ikke, men spiser slet ikke så mange mælkeprodukter. 250 g fromage frais holder 2-3 dage for mig. 1 l yoghurt holder ca 5 dage, og så er der dage hvor jeg spiser lidt ost eller fx 1 dl mælk i mine pandekager. Nogle gange drikker jeg også et glas mælk.
mayer

27/04/2012 kl. 23:23
Okay det kan jeg slet ikke undvære til at det kød -er det så ikke meget tørt? Hvad med hytteost - kan kan jeg spise meget af og det er vel også under de 800 gr? så måske jeeg skulle skrive ned<br />
Du må jo kunne klare dig med lidt om dagen<br />
Men helt ærlig kan en spsk havreklid veje 12-15 gr? det tror jeg ikke men må prøve i morgen. Skal man have de gr så blive det da mere end 1 spsk - havreklid vejer jo ikke meget?<br />
Aladdinscookie

28/04/2012 kl. 06:27
Jeg ved det ærlig talt ikke. Ja, hytteost er under de 800 g. Jeg spiser hytteost ved særlige lejligheder. Og nej, synes ikke min mad er tør. Laver fx tun salat med 2 spsk fromage frais og et halvt løg, eller bruger 2 spsk til dip til mine frikadeller. Det har aldrig været tørt, og jeg har nu altid været en sovse gris :D
Aladdinscookie

28/04/2012 kl. 06:28
Og forresten, så spiser jeg meget dåsetun, rejer og laks. Det synes jeg ikke er tørt i sig selv.
Aladdinscookie

28/04/2012 kl. 06:30
Nå ja, og til min bøf får jeg nogle gange sejlæg, eller bløde løg. Så bruger jeg slet ikke dip
mayer

28/04/2012 kl. 08:05
Okay Det kunne være jeg skulle prøve at skrive ned så er det måske ikke så slemt det jeg bruger<br />
Måske også mere her i starten, sulten og så nemt at tage hytteost.<br />
Stod på vægten til morgen efter 5 dage på fase1 og tabt 2,1kg<br />
dejligt men ved ikke om jeg skal gå over på fase 2 i dag man bliver jo bidt af det.<br />
Hvor meget taber folk sig i fase1 i gennemsnit? har taget testen som sagde 2 dage men selvom jeg skiftede kg jeg vil veje skete der ingen ændring og jeg skrev jeg ville veje 67kg men i resultatet skriver den 71kg så derfor har jeg taget flere dage i fase1
Aladdinscookie

28/04/2012 kl. 11:10
Hvis testen sagde 2 dage i angrebsfasen, skal du være der den tid - max en dag mere. Derefter går du videre til fase 2, hvor du er til du har tabt det du vil, også selvom udregningen siger noget andet. Udregningen inde fra siden er estimeret, og vil sætte din vægt højere end din ønske vægt, fordi det skal være realistisk. Det er ingen fordel at være længere i fase 1, da din krop også skal vende sig til normal mad. Du kan og må ikke leve med fase 1 i mere end 10 dage.
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.