Oprettet af akjh d. 24/04/2012 kl. 11:17

annas dukandagbog

Dag 4 i angrebsfasen:<br />
<br />
Jeg syns det er helt utroligt at jeg har kunne holde dette, da jeg virkelig nogen gange skulle tvinge kødet ned... Saaavner kartofler og havde egentlig glædet mig til at få grøntsager i morgen, meen jeg ved ikke om jeg skal blive i angreb lidt endnu..<br />
<br />
Jeg må indrømme at jeg har gået og tænkt meget på at lave lidt om på kuren, fordi efter min logik må jeg jo tabe mig uanset hvad ved at droppe alt det vi nu gør på den her kur, så hvis nu jeg spise proteiner og grønt hver dag, og så måske kun havde EN protein dag om ugen, mon ikke jeg stadig ville tabe mig, måske bare lidt langsommere!? Grunden til at jeg går og leger med tanken om at lave lidt om på kuren så den passer bedre til mig er fordi jeg har det så svært med de protein dage og er bange for slet ikke at kunne klare kuren hvis jeg skal følge den som den er. Jeg har også problemer med maven, føler mig virkelig oppustet og kompakt..<br />
men jeg har da tabt 1 kg. <br />
<br />
Og nååh ja, jeg har også tabt 3 cm om maven :O<br />
Men syns ikke jeg kan se noget endnu.<br />
<br />
Det er også svært når ens partner er tynd som en nål og kan spise hvad som helst uden at tage på, og min dreng på knap 2 skal jo også have varieret mad, så det er kun mig der sidder med underlige spisevaner, og kun mig der laver mad..og det er da bare svært at stå og lave kartofler og sovs og så ikke kunne spise det... Syns min mand støtter og roser mig, og jeg vil ikke kræve at de skal spise som mig, men ih jeg føler jeg går glip af noget <br />
<br />
Der er ikke den store støtte fra resten af familien der syns det er fjollet at gå på kur og ''du har da ikke brug for det'' bla bla, det skal jeg nok selv bestemme. På søndag skal vi til min fars fødselsdag og de er selv glade for mad, åh frygter det så meget, for hans kone har lige været igennem i gastric bypass *staves? og har altid været meget overvægtig og hun har den mening at jeg skal da bare være taknemmelig for at jeg er så slank (iforhold til hende) så de skal nok komme med en masse kommentare ..<br />
<br />
Nå men det var lige lidt jeg skulle ha af hjertet, håber på at være i stand til at holde den her kur og har stor respekt til jer der bare har styr på det og endda finder på opskrifter som vi andre kan nyde godt af...<br />
<br />
TUSIND TAK !! :D


gabbi

24/04/2012 kl. 11:55
Jeg anbefaler at lave kødmuffins! De smager fantastisk både varm og kold og er hurtige at snuppe som frokost eller mellemmåltid!<br />
<br />
Jeg spiser ikke så meget pålæg. Både fordi man skal passe på saltindholdet og jeg hellere vil have "rigtig" kød. Og det er en god ide at blande græsk youghurt eller skyr til en dressing du kan spise til dit kød.<br />
Vibeke1965

24/04/2012 kl. 12:50
I Forum - opskrifter - side 5 er der en tærte med oksekød, den kan bruges i attack<br />
<br />
Ellers hakkebøf med bløde løg og spejlæg, kyllingbryst med røræg, laks med hårdkogt æg eller rejedressing<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
akjh

25/04/2012 kl. 14:14
Tak for svar.. <br />
<br />
Så man må altså godt få løg i angrebsfasen?<br />
mig

25/04/2012 kl. 14:52
akjh, ja det må du godt <br />
Pusselusken

25/04/2012 kl. 14:58
Hej Anna - og velkommen til.<br />
Ja du må spise alle de løg du vil..... <br />
<br />
Min redning i fase 1 var netop at lave nogle skønne dressinger med løg og citron og forskellige krydderurter i.<br />
<br />
Du kan også lave tunsalat med rejer og masser af dild, citron og løg.<br />
<br />
En skøn markrel med passende dressing og hårdkogt æg til.<br />
<br />
Du kan bage Dukanbrød med skinke i.<br />
<br />
Der er uendelige muligheder når man først får sig sporet ind på tankegangen.<br />
<br />
Jeg har absolut ikke været den store kødspiser nærmest lidt vegetaragtig. Men jeg må sige det går forrygende.<br />
<br />
Held og lykke - og bliv ved at spørge.
akjh

25/04/2012 kl. 15:06
Hej Pusselusken.<br />
Tusind tak for svar og gode ideer.<br />
Jeg er desværre ikke så meget til fisk, så det begrænser igen. Men du har ret i at jo mere man lige kommer ind i det, jo lysere ser det ud. Må man gerne spise dild, persille osv i angrebsfasen da? Eller skal det være fx. dild krydderi ?
Pusselusken

25/04/2012 kl. 15:15
Anna - alle type krydderurter. Både de friske og de tørrede.<br />
Heldigvis - ellers blev det for kedeligt. Du kan også blande lidt tomatsaft i dressinger.<br />
<br />
Jeg har held med at putte smuldret fetaost i dressinger. Den fedtfattige selvfølgelig.<br />
Endvidere blander jeg de forskellige mælkeprodukter i dressings. Fx. både Skyr og Formage fres eller Græsk yoghurt og Fromage fresh. For at få afveksling. Og så med de forskellige smagsgivere i form af citron, løg, krydderier så er der en mill. mulighed for sammensætning.<br />
<br />
Bare gi den gas med kreativiteten og eksperimenter på livet løs.
akjh

25/04/2012 kl. 15:56
årh hvor godt, det vidste jeg ikke- troede af en eller anden mærkelig grund krydderurter hvor i grøntsagskategorien men tak for info - vil prøve mig frem
Vibeke1965

25/04/2012 kl. 16:09
nej du må gerne spise friske krydderurter, citronsaft, hvidløg og løg, så der der gode muligheder for dressinger med forskellig smag
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.