Oprettet af Pernilleandersen d. 29/01/2013 kl. 13:38

Hjælp til madplan. Jeg spiser for lidt..

Jeg skal være i angreb i 2 dage, og er på dag 2 i dag.<br />
<br />
I dag har jeg fået 500 g yoghurt vanilje og 3 skiver kalkun bacon.<br />
<br />
Har ingen ideer og synes at udvalget under opskrifter, er lidt småt <br />
<br />
Overvejer at tage en dag mere i angreb, end betegnet, for lige at booste kroppen til høj forbrænding, nu hvor jeg ikke har fået spist særlig meget ??<br />
<br />
Nogen det vil dele en madplan til angrebsfasen ?


laxluna

29/01/2013 kl. 13:43
Hvad siger du til æggekage? Du kan blande lidt kødfyld i Smager MUMS <br />
<br />
Der er også rejser, og laks- super lækkert også <br />
<br />
Til frokost fik jeg i dag:<br />
Æggekage med hamburgerryg + en lækker bøf fra i går aftes Lidt underlig sammensætning, men min mause er glad <br />
<br />
(Fik lidt det samme i går og havde tabt 1,2 kg i morges )<br />
<br />
<br />
lucky

29/01/2013 kl. 15:54
Pernilleandersen

29/01/2013 kl. 17:02
Laxluna: jeg må ikk få svinekød endnu ? Og ægge- kvoten er brugt op..
Pia Andersen

29/01/2013 kl. 18:57
Bar spis svinekød, bare det har lavt fedtindhold. Og det med æg, min læge siger, at den nyeste forskning siger, at kolesterolet fra æg, ikke går i blodet. Jeg selv spiser mange æg, gerne mellem 4-5 dagligt. Det mætter jo skønt og kan tilberedes på et utal af måder. I weekenden laver jeg omelet med skinke. Mums.<br />
<br />
Taberhilsner<br />
<br />
Pia
Vibeke1965

30/01/2013 kl. 08:36
Her er nogle forslag:<br />
<br />
Morgenmad - hjemme og to go:<br />
- Kyllingestrimler/skinkestrimler/hakkebøf i små stykker svitses med løg dertil spejlæg eller røræg<br />
- dukanbrød med pålæg<br />
- cheasy vanille blandet med fromage frais drys af havreklid og hvedeklid (tubberware er super til at ha med - og jeg får ikke procenter for at sige det men der kommer ikke vædske ud i tasken)<br />
- Æg (hårdkogt eller blødkogt efter ønske) dertil dukanbrød<br />
<br />
Mellemmåltider:<br />
- kyllingstrimler med dip<br />
- små frikadeller med dip - kan laves af kylling, oksekød, svinekød<br />
- tunsalat: tun, fromage frais, løg og krydderier - spis bare en hel dåse til mellemmåltid<br />
- ½ dukanbolle med kødpålæg<br />
- cheasy vanille med lidt drys<br />
<br />
Frokost:<br />
- Tunsalat med dukanbrød<br />
- Æggesalat med dukanbrød (hårdkogt æg, fromage frais, purløg, karse, karry, salt og peber)<br />
- Røget laks med røræg og dressing (fromage frais med purløg)<br />
- Dampet laks (køles af) med reje dressing (fromage frais med citron, purløg og rejer)<br />
- Varmrøget laks med dressing<br />
- Kylling med dressing<br />
- En rest meatza med dressing til (her i angreb må du lave meatza uden ost)<br />
- rester fra aftensmad<br />
<br />
Aftensmad - her er det vigtigt at holde sig for øje, at dressing ikke er til at dyppe i, men til at læsse ovenpå i rå mængder :<br />
- Kylling stegt/i ovn med dressing<br />
- Hakkebøf med bløde løg<br />
- Tærte med oksekød (hakket oksekød svitses med løg, tilsæt lidt tomatpure, salt og peber - i ovnfast fad - 2 æg + 1 hvide piskes let sammen med mælk og fromage frais, salt og peber og hældes over - i ovn til den er stivnet)<br />
- Chili con carne - uden bønnerne men med masser af smag af chili - dertil fromage frais<br />
- Ovndampet laks med dressing<br />
- Dukan-Pandekage og så noget fyld af kylling med en dressing af fromage frais<br />
- Dukan pandekage med fyld fra chili con carnen<br />
- rød bøf med hvidløgsdressing<br />
- Dukan burgerbolle med hakkebøf og løg<br />
- krebinet af mager hakket kalv og svin med en fromage frais dressing<br />
- skinkeschnitsel med citron og sild (hvis man er til det)<br />
<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Vibeke1965

30/01/2013 kl. 08:42
Find opskriften på brød til angrebsfasen og bag - den kan redde nogle måltider tror jeg<br />
<br />
Der er også denne opskrift på en tærte med hytteost:<br />
<br />
1 løg i tern<br />
1½ skive kalkunbacon<br />
100g skinkestrimler<br />
250g hytteost<br />
2 æg<br />
salt og peber<br />
½ tsk sød chilisauce (er lidt i tvivl om vi må spise det, men det er så lidt, at det sikkert sagtens kan undværes)<br />
<br />
løg og bacon svitses på panden, lige inden det er færdigt hældes skinkestrimlerne også på.<br />
<br />
Op i et ildfast fad, pisk æg med salt, peber, chilisauce og hytteret - det hældes over kød/løg-blandingen.<br />
<br />
I ovenen ved 200 grader i 35-40 minutter - det skal blive let gyldent på toppen.<br />
<br />
Jeg synes den smager bedst, når den er kølet lidt af.<br />
<br />
<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.