Jeg skal være i angreb i 2 dage, og er på dag 2 i dag.<br />
<br />
I dag har jeg fået 500 g yoghurt vanilje og 3 skiver kalkun bacon.<br />
<br />
Har ingen ideer og synes at udvalget under opskrifter, er lidt småt <br />
<br />
Overvejer at tage en dag mere i angreb, end betegnet, for lige at booste kroppen til høj forbrænding, nu hvor jeg ikke har fået spist særlig meget ??<br />
<br />
Nogen det vil dele en madplan til angrebsfasen ?
laxluna
29/01/2013 kl. 13:43 |
Hvad siger du til æggekage? Du kan blande lidt kødfyld i Smager MUMS <br />
<br /> Der er også rejser, og laks- super lækkert også <br /> <br /> Til frokost fik jeg i dag:<br /> Æggekage med hamburgerryg + en lækker bøf fra i går aftes Lidt underlig sammensætning, men min mause er glad <br /> <br /> (Fik lidt det samme i går og havde tabt 1,2 kg i morges )<br /> <br /> <br /> |
lucky
29/01/2013 kl. 15:54 |
Hej har du set den her : http://dinslankekur.dk/forum/faser-group5/angrebsfasen-forum12/uge-plan-for-fase-1-thread874/<br />
måske du kan bruge noget derfra |
Pernilleandersen
29/01/2013 kl. 17:02 |
Laxluna: jeg må ikk få svinekød endnu ? Og ægge- kvoten er brugt op..
|
Pia Andersen
29/01/2013 kl. 18:57 |
Bar spis svinekød, bare det har lavt fedtindhold. Og det med æg, min læge siger, at den nyeste forskning siger, at kolesterolet fra æg, ikke går i blodet. Jeg selv spiser mange æg, gerne mellem 4-5 dagligt. Det mætter jo skønt og kan tilberedes på et utal af måder. I weekenden laver jeg omelet med skinke. Mums.<br />
<br /> Taberhilsner<br /> <br /> Pia |
Vibeke1965
30/01/2013 kl. 08:36 |
Her er nogle forslag:<br />
<br /> Morgenmad - hjemme og to go:<br /> - Kyllingestrimler/skinkestrimler/hakkebøf i små stykker svitses med løg dertil spejlæg eller røræg<br /> - dukanbrød med pålæg<br /> - cheasy vanille blandet med fromage frais drys af havreklid og hvedeklid (tubberware er super til at ha med - og jeg får ikke procenter for at sige det men der kommer ikke vædske ud i tasken)<br /> - Æg (hårdkogt eller blødkogt efter ønske) dertil dukanbrød<br /> <br /> Mellemmåltider:<br /> - kyllingstrimler med dip<br /> - små frikadeller med dip - kan laves af kylling, oksekød, svinekød<br /> - tunsalat: tun, fromage frais, løg og krydderier - spis bare en hel dåse til mellemmåltid<br /> - ½ dukanbolle med kødpålæg<br /> - cheasy vanille med lidt drys<br /> <br /> Frokost:<br /> - Tunsalat med dukanbrød<br /> - Æggesalat med dukanbrød (hårdkogt æg, fromage frais, purløg, karse, karry, salt og peber)<br /> - Røget laks med røræg og dressing (fromage frais med purløg)<br /> - Dampet laks (køles af) med reje dressing (fromage frais med citron, purløg og rejer)<br /> - Varmrøget laks med dressing<br /> - Kylling med dressing<br /> - En rest meatza med dressing til (her i angreb må du lave meatza uden ost)<br /> - rester fra aftensmad<br /> <br /> Aftensmad - her er det vigtigt at holde sig for øje, at dressing ikke er til at dyppe i, men til at læsse ovenpå i rå mængder :<br /> - Kylling stegt/i ovn med dressing<br /> - Hakkebøf med bløde løg<br /> - Tærte med oksekød (hakket oksekød svitses med løg, tilsæt lidt tomatpure, salt og peber - i ovnfast fad - 2 æg + 1 hvide piskes let sammen med mælk og fromage frais, salt og peber og hældes over - i ovn til den er stivnet)<br /> - Chili con carne - uden bønnerne men med masser af smag af chili - dertil fromage frais<br /> - Ovndampet laks med dressing<br /> - Dukan-Pandekage og så noget fyld af kylling med en dressing af fromage frais<br /> - Dukan pandekage med fyld fra chili con carnen<br /> - rød bøf med hvidløgsdressing<br /> - Dukan burgerbolle med hakkebøf og løg<br /> - krebinet af mager hakket kalv og svin med en fromage frais dressing<br /> - skinkeschnitsel med citron og sild (hvis man er til det)<br /> <br /> Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Vibeke1965
30/01/2013 kl. 08:42 |
Find opskriften på brød til angrebsfasen og bag - den kan redde nogle måltider tror jeg<br />
<br /> Der er også denne opskrift på en tærte med hytteost:<br /> <br /> 1 løg i tern<br /> 1½ skive kalkunbacon<br /> 100g skinkestrimler<br /> 250g hytteost<br /> 2 æg<br /> salt og peber<br /> ½ tsk sød chilisauce (er lidt i tvivl om vi må spise det, men det er så lidt, at det sikkert sagtens kan undværes)<br /> <br /> løg og bacon svitses på panden, lige inden det er færdigt hældes skinkestrimlerne også på.<br /> <br /> Op i et ildfast fad, pisk æg med salt, peber, chilisauce og hytteret - det hældes over kød/løg-blandingen.<br /> <br /> I ovenen ved 200 grader i 35-40 minutter - det skal blive let gyldent på toppen.<br /> <br /> Jeg synes den smager bedst, når den er kølet lidt af.<br /> <br /> <br /> Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14