Hej allesammen<br />
<br />
Så er jeg nået til min 12 dag på Dukan kuren, jeg er blevet forfalden til mad som jeg nu indtager 5-6 gange om dagen hvor jeg tidligere har spist et par gange om dagen.<br />
<br />
Ud over at jeg har fået et vægttab på 6 kg opnået på de sidste 5 dage med influenza og ingen motion, lige med undtagelse af rejsen fra min seng og til mit badeværelse 3m væk, har jeg faktisk allerede fundet kilden til mine allergier, nemlig hvedemel.<br />
<br />
Tidligere var det et helved at kunne ta' ud at spise for der var altid et eller andet jeg ikke kunne tåle citrus frugter, nødder, de fleste kærner samt mælk.<br />
<br />
Efter 3 dage på kuren kunne jeg faktisk drikke skummetmælk og spise cheasy uden at falde i søvn ( jeps det er sådan jeg reagere normalt på mælk, smør og ting stegt eller bagt i smør)<br />
<br />
Jeg elsker at jeg kan spise de ting jeg kan li' og gøre det uden at blinke.<br />
<br />
At endelig kunne erkende at ja jeg elsker kød, uden at skulle måle og veje samt at ha kronisk dårlig samvittighed over at den bøf jeg spiser burde måske ikke ha været en mandebøf, men en damemodel på 150 g.<br />
<br />
Jeg nyder at kunne sige nej til Kartofler som jeg siden jeg var barn ikke har været fan af, men som jeg tidligere kunne spise godt gemt i sovs.<br />
<br />
Og som nogen måske har læst i tidliger indlæg har jeg ikke haft den store opbakning på hjemmefronten, men det at faktisk sidde og tænke hvad var det lige jeg tidligere proppede i ansigtet som bragte mig til massiv overvægt og se generalen på matriklen spise det samme og hele tiden være træt, det er sku' lidt af et ego boost.<br />
<br />
Det er ikke den der må æde alt inden for den dårlige madpyramide *, der er stærk, det er den der kan erkende at man ikke har brug for de vaner, der er.<br />
<br />
Så som en lille hilsen til "hjemmestyret" er der nu indkøbt Balancid til når han nu har indtaget de 5 skildpader og den chokolade budding du har lavet i dag.<br />
<br />
(chokolade, is, desserter af alle slags masser af fedt og sovs samt kartofler)<br />
<br />
Dog står jeg over for en lille udfordring, skal på fredag på seminar med mit arbejde.<br />
<br />
fredag til søndag på Sørup herregård,med ALT.<br />
<br />
Jeg har været der før, så kan sagtens huske deres overdådige morgen buffet, og deres fantastisk lækre forret og hovedret, med sovs og kartofler.<br />
<br />
Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal forholde mig, er der nogen der har nogen ideer til om jeg skal medbringe en madpakke der kan holde fra fredag til søndag, eller hvordan har i grebet det an, jeg har nemlig ikke tænkt mig at holde weekend fri når nu det går som det skal.<br />
<br />
<br />
<br />
mig
02/02/2013 kl. 21:31 |
Wow siger jeg bare, du er sgu da bare sååå sej og stort tillykke med det flotte tab det har du sgu fortjent sorry mit sprog <br />
Jeg er godt nok imponeret af dig og dit store gåpå mod hatten af for dig når man tænker på den modstand du har <br /> <br /> Og så har du fået en stor sidegivenst, fundet ud af hvad du ikke kunne tåle, det er da også en del værd <br /> <br /> Hehe du er som mig, elsker en kæmpe bøf og helst uden kartofler, især de kogte hehe nå nej jeg vil gerne lige ha når de er nye <br /> <br /> Hehe ja så kan han sidde der og ha det skidt mens du får det bedre og bedre, føj for nogle ting han indtager hehe men bedst af alt at se du har klaret dig så godt på trods <br /> <br /> Hmmm ang. det seminar, Har lige tjekket deres side og kan se der er minibar så du kan jo godt ha noget med selv om det skal stå koldt, det er jo en fordel Men det kan jo være der er noget af deres amd du kan spise, men ta dit brød med og måske nogle deller eller andet som du godt kan li hvis det ikke rigtig er noget af deres mad du kan spise <br /> <br /> Kig på hvad du plejer at indtag og ta lidt med ud fra det <br /> <br /> Ha en super dejlig weekend <br /> Rita<br /> <br /> |
Sydhavsdivaen
02/02/2013 kl. 21:42 |
Hej Rita<br />
<br /> Mange tak for komplimenterne, jeg har lige fundet deres menukort og det ser klart ud til jeg skal ha madpakke med.<br /> <br /> AFTENMENU<br /> <br /> Forret<br /> Koldrøget laks, ærtepure, skalotteløg, brøndkarse og rugbrød<br /> kr. 96,-<br /> Muslingesuppe, fløde, selleri, purløg<br /> kr.96,-<br /> Hovedret<br /> Kalvesteaks, estragonsauce, variation af gulerod, dagens kartoffel<br /> kr. 245,-<br /> Torsk, dildolie, frisk pasta, citron, asparges<br /> kr. 189,-<br /> Vegetar: Løgtærte, parmesan, porre, grov sennep<br /> kr. 148,-<br /> Ost & Dessert<br /> Hvid chokoladepanacotta, syltet ananas, tuiles<br /> kr. 82,-<br /> Rabarber-marcipantærte med blåbær og tykmælk<br /> kr. 82 ,-<br /> Tallegio med jordbær<br /> kr. 92,-<br /> <br /> |
mig
02/02/2013 kl. 22:00 |
Laksen, Kalvesteaks og Torsk kan du godt spise men der er så lige tilbøhøret, der kniber det lidt. Skal i selv købe maden der siden der står priser på ??<br />
<br /> Det ser ud til de har buffe til morgen og middag når det er seminar og der skulle nok være noget du kan spise, måske der er lidt for høj fedt% i yoghurten men det vil jeg sige nok går bare du holder dig fra brød, smør osv. til middag er der nok kød og fisk på buffen så det er jo også fint der hvor du så kan få et problem er til aften og mellemmåltiderne så se lid på hvad du kan ha med til de måltider <br /> <br /> Så skal det nok blive godt glæder mig til at høre hvordan det går |
Sydhavsdivaen
02/02/2013 kl. 22:54 |
Hej igen<br />
<br /> Nej vi skal ikke selv betale, jeg fandt bare ugens menu på deres hjemmeside.<br /> <br /> Kan godt se at jeg kan spise lidt der, en allierer mig nok alligevel med en madpakke.<br /> <br /> Tak for du altid er så hurtig og venlig til at svare, det betyder rigtigt meget |
mig
02/02/2013 kl. 23:06 |
Ok, dejligt hehe<br />
<br /> Ja god idè så skal det nok gå godt <br /> <br /> Så lidt da, jeg er ikke altid hurtig men nu sad jeg her lige hehe<br /> <br /> Knus |
Sydhavsdivaen
02/02/2013 kl. 23:12 |
Jeg har faktisk lige været inde og se før og efter billeder og hold nu kæft hvor ser du godt ud.<br />
<br /> Kommer helt sikkert til at læne mig op af de mennesker herinde for det er da den bedste inspiration.<br /> <br /> og igen hvor er det vildt flot dit tab.... (glæder mig til at jeg kommer til at se sådan ud, nok i en lidt kortere udgave) |
mig
02/02/2013 kl. 23:15 |
Hehe mange tak <br />
Ja det er en rigtig god idè jeg bruger selv billederne når jeg syntes det hele er lidt øv <br /> <br /> Tak, ja men klø du bare på og så er det lige pludselig dig der kan vise sådan nogle billeder jeg er klar til hep <br /> <br /> Knuus |
Sydhavsdivaen
02/02/2013 kl. 23:39 |
Lækkert med en der hepper.<br />
<br /> Knus<br /> |
lucky
03/02/2013 kl. 13:03 |
Det er da bare et flot vægttab,dejligt du er ved godt mod ,med den "modstand" du har på hjemmefronten,det viser bare du vil det her.Ja tænk hvad en kostomlægning kan gøre ang. mad man ikke har kunnet tåle,det er da lidt tanke vækkende.Vil sige som mig,tag noget med du kan ty til hvis der ikke er andet du kan spise,men er der noget i vejen for at du kan bestille din mad uden det tilbehør du ikke kan spise,det kan jo også være i får buffet og så kan du vælge ud fra den.<br />
God uge<br /> Ps. har du en dagbog eller ? |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14