Oprettet af simonemia d. 15/09/2013 kl. 13:15

Sild

Vil gerne høre om man må spise marineret sild?


rikken

15/09/2013 kl. 13:18
Hej <br />
Det må du desværre ikke, da lagen som sildene ligger i er fuld af sukker. Ved ikke om der findes en sukkerfri variant. Ellers kan du måske prøve at sylte dine sild selv?
lucky

15/09/2013 kl. 13:52
Man kan godt få sukkerfrit sild.
rikken

15/09/2013 kl. 15:57
Hvis du ikke kan finde de sukkerfri, er her en opskrift, som du kan bruge: 1 kg. ferske sild ( frosne eller friske). 1/2 l. Eddike, 1 løg i skiver eller tern, 2 laurbærblade, 7 hele peberkorn, sødemiddel, der kan tåle opvarmning i den mængde, der svarer til 400 g. sukker, (du kan også tilføje flydende sødemiddel, når lagen er kølet af). Kog eddike, løg og krydderier (og evt. sødemiddel) op i en kasserolle. Det skal bulderkoge i ca. 5 minutter. Hæld lagen over sildene i et rent, skoldet og lufttæt glas. Luk glasset og sæt på køl. Sildene er spiseklare efter 3 dage, men bedst, hvis de får lov at stå længere.<br />
Hvis du bruger frosne sild, skal de tøes op først. Lagen skal være varm, når du hælder den over sildene og skal dække dem helt. Husk at pakke sildene tæt, så der ikke er luft imellem.
simonemia

15/09/2013 kl. 20:32
Okay mange tak
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Tekniske spørgsmål
skift imellem faser
06/09/2019 kl. 08:25

Dukan Slankekur - Generelt
grønt i vekselfasen
30/08/2019 kl. 19:39

Dukan Faser
angrebsfasen og æg
30/08/2019 kl. 16:22

Min Slankedagbog
Første dag :)
30/08/2019 kl. 08:56

Min Slankedagbog
Pippis dag1
29/07/2019 kl. 11:33


Seneste kommentarer

Min Slankedagbog
Første dag :)
18/09/2019 kl. 07:52

Tekniske spørgsmål
skift imellem faser
09/09/2019 kl. 13:32

Dukan Faser
angrebsfasen og æg
03/09/2019 kl. 16:36

Dukan Slankekur - Generelt
grønt i vekselfasen
03/09/2019 kl. 11:07

Min Slankedagbog
Pippis dag1
19/08/2019 kl. 09:02

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.