Oprettet af Categorina d. 28/08/2013 kl. 12:06

Syntes det kræver meget tid ....

Har først lig fundet ud af hvordan jeg kunne skrive i en dagbog :D<br />
<br />
Da jeg startede mandag (lige efter en bakketur om søndagen) der vejede jeg noget mere end det jeg havde regnet ud, nemlig 76,1 kg <br />
<br />
Jeg var så på vægten igår og vupti nede på 73,9 så det var jo fint og her til morgen sagen vægten 73,2 så det går da den rigtige vej.<br />
<br />
Det er nu min sidste dag idag i angrebsfasen (3dage) og er faktisk i tvivl om jeg skal fortsætte der endtil jeg når det der er udregnet eller bare skal hoppe over i fase 2 8O<br />
<br />
Og hold da op hvor skal man sætte sig ind i meget for at forstå hvad man må få og da jeg ikke er den store kok og kogekone, så begrænser det mig meget syntes jeg :|<br />
<br />
Categorina


YS23

28/08/2013 kl. 12:38
Velkommen iblandt os, og sikke et flot vægttab.<br />
<br />
Hvis du skal være i angrebsfasen i tre dage , så skal du gå i fase 2 når de 3 dage er gået.<br />
<br />
I starten tager det megen tid, brug tid på at sætte dig ind i reglerne, det vil hjælpe dig meget. Der går ikke ret lang tid før det hele er meget nemmere.<br />
<br />
Er der noget du kommer i tvivl om, så spørg endelig, der er altid nogen som er søde til at svare.<br />
<br />
pt65

28/08/2013 kl. 12:39
Hej<br />
<br />
I starten er alt nyt svært, men det er ikke svære end du selv gør det til. Rod rundt på denne side, den er fyldt med gode råd og opskrifter, og mange af opskrifterne er ikke svære end de er til at finde ud af. Det der er svært, er at vænne jernen til at du ikke må spise visse ting, men det kommer hurtigt... Så klø på og held og lykke...
Vibeke1965

28/08/2013 kl. 12:43
Hej med dig - velkommen til - jeg synes du skal ændre overskriften på din dagbog, måske til dit navn/alias?<br />
<br />
Ja det kan gå hurtigt i angreb - heldigvis, det giver blod på tanden <br />
<br />
Du kan jo tage en enkelt dag mere, og så gå i fase 2 på fredag.<br />
<br />
Ja der er en del at læse sig til lige i starten - og så alligevel:<br />
<br />
I fase 2 skal du skifte mellem pp/rp=ren protein dage og pv/pg=protein/grønt dage. (jeg skrev pp/pv som er de engelske betegnelser, og nogle af os sværger til dem )<br />
På pp-dagene, må du kun få proteiner, på pv-dagene skal du ha nogle grønsager også - ca 1/3 grønt. Og så skal du ha 2 spsk havreklid hver dag i fase to.<br />
<br />
Så er der de tolererede, men dem behøver du jo ikke, de er et tilbud til at forsøde/variere kosten - fx kan du bage noget brød/boller, så det bliver nemmere at få morgenmad, eller de kan bruges til mellemmåltider.<br />
<br />
Aftensmad - ja jeg laver det samme som jeg hele tiden har gjort, jeg spiser så bare ikke kartofler/ris/pasta - selvfølgelig kan der være dage, hvor familien gerne vil ha lasagne, men så spiser jeg bare en hakkebøf med spejlæg - den har reddet mig mange gange.<br />
<br />
Jeg har nogle forslag - det er forslag til angreb/pp-dage, men på pv-dagene tilsætter du bare nogle grønsager.<br />
<br />
Morgenmad - hjemme og to go:<br />
<br />
- Kyllingestrimler/skinkestrimler/hakkebøf i små stykker svitses med løg dertil spejlæg eller røræg<br />
- dukanbrød med pålæg<br />
- cheasy vanille blandet med fromage frais drys af havreklid og hvedeklid (tubberware er super til at ha med - og jeg får ikke procenter for at sige det men der kommer ikke væske ud i tasken)<br />
- Æg (hårdkogt eller blødkogt efter ønske) dertil dukanbrød<br />
- Hakkebøf med spejlæg, rå løg og ketchup<br />
- hjemmelavede pølser med spejlæg og ketchup og sennep<br />
<br />
Mellemmåltider:<br />
- kyllingstrimler med dip<br />
- små frikadeller med dip - kan laves af kylling, oksekød, svinekød<br />
- tunsalat: tun, fromage frais, løg og krydderier - spis bare en hel dåse til mellemmåltid<br />
- ½ dukanbolle med kødpålæg<br />
- cheasy vanille med lidt drys af havreklid eller hvedeklid<br />
<br />
Frokost:<br />
- Tunsalat med dukanbrød – eller uden<br />
- Æggesalat med dukanbrød (hårdkogt æg, fromage frais, purløg, karse, karry, salt og peber)<br />
- Røget laks med røræg og dressing (fromage frais med purløg)<br />
- Dampet laks (køles af) med reje dressing (fromage frais med citron, purløg og rejer)<br />
- Varmrøget laks med dressing<br />
- Kylling med dressing<br />
- En rest meatza med dressing til (her i angreb må du lave meatza uden ost)<br />
- rester fra aftensmad<br />
<br />
Aftensmad - her er det vigtigt at holde sig for øje, at dressing ikke er til at dyppe i, men til at læsse ovenpå i rå mængder :<br />
- Kylling stegt/i ovn med dressing<br />
- Hakkebøf med bløde løg og evt. spejlæg til<br />
- Tærte med oksekød (hakket oksekød svitses med løg, tilsæt lidt tomatpure, salt og peber - i ovnfast fad - 2 æg + 1 hvide piskes let sammen med mælk og fromage frais, salt og peber og hældes over - i ovn til den er stivnet)<br />
- Chili con carne - uden bønnerne men med masser af smag af chili - dertil fromage frais<br />
- Ovndampet laks med dressing<br />
- Dukan-Pandekage og så noget fyld af kylling med en dressing af fromage frais<br />
- Dukan pandekage med fyld fra chili con carnen<br />
- rød bøf med hvidløgsdressing<br />
- Dukan burgerbolle med hakkebøf og løg + evt. spejlæg<br />
- krebinet af mager hakket kalv og svin med en fromage frais dressing + evt. spejlæg<br />
- skinkeschnitsel med citron og sild (hvis man er til det)<br />
-Tærte med hytteost (løg, skinke/hakket oksekød/kylling og bacon svitses og i ildfast fad – 2 æg piskes let og blandes med 250g hytteost, salt og peber – hældes over – i ovn 200grader ca. 35-40 min. til den bliver gylden.)<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Categorina

28/08/2013 kl. 16:39
Tusinde tak for jeres feedback, det luner da at nogen opdager man kommer på <br />
<br />
Vibeke: tusinde tak for den lange besked, den skal klart skrives ud og gemmes, for der var bestemt nogle gode ting.<br />
<br />
Du skriver jeg skal ændre navn på min dagbog....først "hvor gør jeg det ? " og hvorfor....gør det noget nemmere ?<br />
<br />
Og så noget helt andet....I har sådanne nogen sjove tabeller på jeres svar, så man kan følge jeres vejning, hvor gøres det?
winahr

29/08/2013 kl. 11:18
Hejsa<br />
<br />
og velkommen til...<br />
<br />
<br />
Du kan finde en vejledning på hvordan du kan få slim grafen på, ved at følge dette link.<br />
<br /> http://dinslankekur.dk/sadan-laves-lily-slim-vaegttabs-bjaelke-til-forum-underskrift/<br />
<br />
held og lykke med kuren<br />
<br />
Hilsen Winahr
Vibeke1965

29/08/2013 kl. 12:44
Hej igen<br />
<br />
DU går ind i dit første indlæg her og trykker på rediger - så kan du ændre overskrift.<br />
<br />
Det har selvfølgelig ikke nogen praktisk betydning som sådan, men det gør det lidt nemmere at identificere dig - hvis du er flittig bruger af forum vil du opdage, at vi kommer til at kende hinanden ret godt. Og da du forhåbentlig vil skrive en masse om hvordan kuren går for dig her i dagbogen, så er det nemmere hvis dagbogen hedder noget sigende. <br />
<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Chrisycat

29/08/2013 kl. 17:52
Velkommen til, håber du bliver glad for Dukan og forum og tillykke med det flotte tab



Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.