Oprettet af jemm d. 22/11/2012 kl. 18:39

true weight - here I come!

så er jeg igang - og denne gang er jeg overbevist om at den rigtige diæt er fundet...<br />
Aldrig har mavefornemmelsen været så god, og gejsten og motivationen været så høj<br />
<br />
for jeg bliver slank nu! :D<br />
<br />
Hej - jeg er "Jemm" og indtil videre vil jeg gerne være lidt anonym ;o)<br />
<br />
Jeg er mor til 4 skønne drenge og gift med K.<br />
<br />
Jeg har 22 kilo ned til min "true weight" - ikke overvældende skulle man måske tænke - men der HAR været flere og de sidder umådelig godt fast.<br />
<br />
Jeg har læst dukan bogen og det er jo nærmest min bibel - hold da op, hvor satte den bare mange ting på plads og jeg tror jeg er én af dem der har "set lyset" :P<br />
<br />
Nu er jeg så gået igang - i mandags - og dermed på 4. dag i angrebsfasen... Jeg er i fuld gang med at prøve de forskellige fantastiske opskrifter af, som jeg har fundet herinde - dog med blandede resultater.... ikke opskriftens skyld, men jeg skal bare vænne mig til nye smage og konsistenser...<br />
<br />
Jeg har fået udregnet at min angrebsfase skulle vare 6 dage, men overvejer om jeg skal tage de 10 dage istedet som der står i bogen (???) Indtil videre er der smuttet 2,5 kilo på de første 3 dage..<br />
<br />
men her er jeg.... Jemm :P


lucky

22/11/2012 kl. 19:01
Hej velkommen på dagbog,flot start vil sige du bare skal tage de 6 dage og så gå i vekselfasen.<br />
Ja det er meget godt at have bogen har først lige selv købt den så der er stadig en masse at læse.<br />
Forsat god tur ned
Christel

22/11/2012 kl. 19:06
Velkommen. Du virker til at have den rette indstilling. Og Dukan er helt sikkert en god kur, som siden bliver til kostomlægning. Genialt. Med tiden finder du opskrifter, der mere er din stil. Og med øvelse. Jeg ser sådan på det, at jeg kan få mad som før - ca. Spaghetti kødsovs bliver bare til kødsovs, evt. med lidt grønt som bund. Min elskede kyllingegryde med tomatsovs, den kan jeg stadig få, men nu uden ris. Men jeg får stadig god mad. Og jeg nyder min light joghurt hver dag.<br />
Du kan glæde dig til dette forum, for folk er rigtig søde og hjælpsomme, og kan også komme med et kærligt spark bagi.
jemm

22/11/2012 kl. 19:36
tak for velkomsten <br />
glæder mig til at følges med jer alle herinde...<br />
Jeg ville egentlig først ha startet efter nytår.... i ved julen skulle lige overståes <br />
har konfirmation i foråret og dén er jo guleroden i det her... men men kunne godt se på udregningen at jeg skulle starte NU hvis jeg skulle nå til 3. fase inden konfirmationen - og hvorfor vente? tænkte jeg - efter nytår ville der jo bare være endnu flere kilo der skulle væk - så nu skulle jeg kunne nå det.... 3. fase skulle efter planen nåes den 27 april - og vi har konfirmation 5 maj :D<br />
sådan, tar man en rask beslutning - og så må december måned ryge og rejse for min skyld <br />
men kan jo allerede se en masse lækre opskrifter på alternative jule godterier - så jeg er SIKKER på det nok skal blive hyggeligt i december alligevel<br />
mig

22/11/2012 kl. 20:58
Hej jemm og velkommen til <br />
<br />
Ja men du lyder da bare så opsat på det her super du har sat dig så meget ind i kuren, det vil hjælpe dig igennem den <br />
<br />
Hold dig til de 6 dage, dem som har prøvet at ta flere end der står taber sig sjældent de ekstra dage de tager så det er spild af tid <br />
<br />
Har du nogle spørgsmål så kommer du bare med dem <br />
<br />
Held og lykke med din nye livsstil
jemm

22/11/2012 kl. 21:27
super! jeg holder mig til de 6 dage - om to dage trænger jeg sikkert også til lidt grønt :D<br />
<br />
mig

22/11/2012 kl. 21:56
Ja det gør du sikkert
jemm

23/11/2012 kl. 06:58
igår aftes lavede jeg kyllinge-deller - nøj de smagte godt!<br />
jeg kan normalt overhovedet ikke lave mad og min mand laver ALT aftensmad herhjemme undtagens risengrød, som jeg plejer at stå for...<br />
nå men i bedste dukan-stil skulle jeg har bakset de her kyllingedeller - ikke bare lige noget JEG gør <br />
men opskriften er:<br />
400 gram kyllinge fars 3-6 &#037;<br />
2 skiver kalkunbacon 6&#037;<br />
2 æg (kunne ha undladt den ene blomme)<br />
ca 1 skefuld havreklid (for at få det til at hænge sammen og kunne formes)<br />
steges i frikadelle størrelser uden fedtstof på en teflonpande eller evt i ovnen<br />
MUMS!
Pia Andersen

23/11/2012 kl. 07:23
Hej Jemm<br />
<br />
Du skriver ikke, hvordan du stegte dem. Du ved godt, at de kan laves i ovn ikke? Så bruger du nemlig overhovedet intet fedtstof og de passer sig selv.<br />
<br />
Jeg former dem og ligger dem på bagepapir. Ind i en 250 grader varm ovn i 15-20 minutter. De behøver ikke engang at blive vendt, da de faktisk bliver brune på begge sider
jemm

23/11/2012 kl. 07:51
hej Pia <br />
jeg stegte dem bare uden fedtstof på en teflon pande - uden problemer - vil prøve ovnen næste gang - det lyder også meget nemt <br />
<br />
(har lige rettet "opskriften" )
mig

23/11/2012 kl. 11:53
Husk hvis du steger dem i ovn at du ikke må give dem for lang tid for så bliver de godt nok gummi hehe
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.