LAKSEROULADE<br />
<br />
Laks i skiver<br />
Rejer<br />
Stenbiderrogn<br />
1 Hårdkogt æg<br />
Citron<br />
Friskost<br />
Dild<br />
Persille<br />
Purløg<br />
<br />
Læg laksen på husholdningsfilm, så det dannet en firkant på 20x30 cm.<br />
Hak det hårdkogte æg og bland det sammen med friskosten,put godt med purløg,dild og persille i blandningen. Smag til med citronsaft og peber.<br />
Smør blandningen ud på laksen, læg rejer ovenpå. Rul nu laksen,ved hjælp af husholdningsfilmen, sammen til en roulade.<br />
Stil den i fryseren, til den en næsten frosset.<br />
Hvis du har Dukanbrød, skær 1 skive i meget små tern og tørrist det på en pande. Bruges som "bund" på tallerkenen.<br />
Skær rouladen i 1½-2 cm tykke skiver, læg dem på "bunden" og pynt med stenbiderrogn og dild.<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
LAKSE LASAGNE<br />
<br />
Lakse stykker<br />
Rejer<br />
Spinat<br />
2 kopper mælk<br />
1 spsk maizena<br />
<br />
Lav Bechamelsovsen,som beskrevet under Lasagne opskriften.Bland drænet spinat i.<br />
Laksen skæres i 2 cm. tykke skiver. Læg først et lag laks i et ildfast fad, hæld bechamel over,og derefter drys med rejer. Endnu et lag laks,bechamel og rejer. Slut af med et lag bechamelsovs.<br />
Stilles i ovnen ved 180g. i ca.20-25 minutter<br />
<br />
Velbekomme<br />
<br />
Kofoed14<br />
<br />
<br />
<br />
Tabogvind
23/01/2012 kl. 15:38 |
Vil prøve din lakseroulade til aften
|
mig
31/01/2012 kl. 19:44 |
Har i dag lavet den der lakseroulade, den smagte dejligt <br />
Tak for opskriften |
cowgirl
31/01/2012 kl. 22:31 |
oww DEN LYDER FOR LÆKKER :-D mums... må da helt tikker afprøves<br />
' er den kommet under opskrifter????? for det synes jeg da den skal <br /> |
Vibeke1965
01/02/2012 kl. 09:42 |
Er det røget laks i lakserouladen?
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
mig
01/02/2012 kl. 19:41 |
Ja Vibeke
|
admin_kent
02/02/2012 kl. 17:41 |
Dem smider jeg lige på opskriftssiden
|
admin_kent
08/02/2012 kl. 21:53 |
Ups, fik sat forkert forfatter på, det er ændret.<br />
Kofoed, der er nogle der spørger hvilken ost du har brugt til rouladen. |
kofoed14
09/02/2012 kl. 12:40 |
Hej og undskyld at jeg ikke lige har set spørgsmålet, men har ikke set det, da jeg ikke har været ret meget inde på siden her på det sidste. Jeg bruger den samme friskost som jeg bruger til Dukanbrødet. Kvark fromage blanc eller fromage fraise 0%. Måske kan man osse bruge hytteost, men det har jeg ikke prøvet.
|
mig
09/02/2012 kl. 13:32 |
Da jeg lavede den brugte jeg den friskost fra lidl.
|
Vibeke1965
09/02/2012 kl. 17:14 |
Tænker også levevis fra Føtex kan bruges
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
pan2750
12/06/2012 kl. 08:05 |
Hvad er det i denne opskrift der gør at man ikke må bruge den i angrebsfasen og på proteindagene???
|
pan2750
12/06/2012 kl. 08:07 |
Hov... glemte at skrive at det var lakserouladen jeg tænkte på...
|
mig
12/06/2012 kl. 08:35 |
Den må du godt bruge i angreb, ja på alle dage
|
pan2750
12/06/2012 kl. 14:10 |
oki... super... det står der bare ikke når man kikker i opstrifterne...
|
ilstedkoen
19/08/2013 kl. 22:18 |
Spørger måske dumt, men smager røget laks meget af fisk? <br />
Kan ikke lide fiske smagen og lugten, men kunne godt tænke mig at kunne spise denne lakseroulade f.eks.<br /> |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14