2spsk.maizena stivelse (eidt.10-2-2013)<br />
4 dl kærnemælk<br />
2 æg<br />
150g Havreklid<br />
5 spsk. Hvedeklid<br />
Lidt salt<br />
Lidt flydende sød (eftersmag)<br />
3tsk. Bagepulver<br />
2tsk. Natron<br />
Fremgangs måde :<br />
Ovnen tændes på 180 grader (varmluft)<br />
1dl kærnemælk rørs med maizenamelet ,resten af kærnemælken og æggene røres i.<br />
Havre og hvede klid røres i blandingen, der efter røres salt,sød,bagepulver,natron i.<br />
Dejen fordeles i 15 forme (silikone)<br />
Sættes i ovnen med det samme ellers bundfalder maizena stivelsen<br />
Bages i 18-20 min. ved 180grader.<br />
Når de er varme er de lidt mere klæg end når de er afkølet.<br />
Opbevares på køl eller frost.<br />
<i>Man må i vekslefasen spise 3 stk. om dagen for at få sit klid.<br />
</i><br />
<br /> http://dinslankekur.dk/boller-med-kaernemaelk/
Aladdinscookie
23/09/2012 kl. 18:33 |
Hvordan er smagen?
|
lucky
24/09/2012 kl. 05:56 |
mor´n cookie personligt kan jeg jo godt lide smagen jeg synes de smager lidt mere af rugbrød og er lidt anderledes end med mælk måske fordi jeg selv har bagt rugbrød i mange år netop med kærnemælk, men ellers må det jo komme an på en prøve om den falder i din smag lidt svært at forklare smag ha en god dag.
|
camo78
03/10/2012 kl. 18:01 |
Super opskrift! Jeg havde ikke kærnemælk, så der kom A38 i istedet for, det fungerede rigtig godt.<br />
Synes bollerne får en dejlig luftig konsistens, og smagen er god. |
Potemis
04/10/2012 kl. 21:29 |
De ser lækre ud.. Tæller man maizenamelet som en tolereret fødevare, eller er der så lidt i at man springer let og elegant hen over det?
|
lucky
05/10/2012 kl. 07:41 |
tja jeg må indrømme at jeg ikke tæller det med i min udregning er der ca.1,2 gram i hver bolle med min størrelse ske.
|
Potemis
05/10/2012 kl. 18:39 |
Okay.. Jeg skal til at prøve dem nu
|
lucky
14/10/2012 kl. 13:37 |
Hvordan synes du så de smagte Potemis ?
|
Pusselusken
14/10/2012 kl. 14:59 |
Må prøves når Rita`s brød er spist. Har pt. ikke så megen plads i fryseren. Jeg har jo købt køkkenmaskine og det har gjort det til en leg at bage..... Hvis jeg også skal have en større fryser, må jeg ha en tilbygning
|
mig
14/10/2012 kl. 15:26 |
Ja og måske man skulle prøve dem en dag hvor man laver hvidløgsost og så bruge vallen Ja det må jeg ha prøvet <br />
<br /> Hehe har du snart slidt den maskine op PL ? |
lucky
10/02/2013 kl. 11:09 |
<div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra lucky den September 23, 2012, 15:00</b><br /> 2spsk.maizena stivelse (eidt.10-2-2013)<br /> 4 dl kærnemælk<br /> 2 æg<br /> 150g Havreklid<br /> 5 spsk. Hvedeklid<br /> Lidt salt<br /> Lidt flydende sød (eftersmag)<br /> 3tsk. Bagepulver<br /> 2tsk. Natron<br /> Fremgangs måde :<br /> Ovnen tændes på 180 grader (varmluft)<br /> 1dl kærnemælk rørs med maizenamelet ,resten af kærnemælken og æggene røres i.<br /> Havre og hvede klid røres i blandingen, der efter røres salt,sød,bagepulver,natron i.<br /> Dejen fordeles i 15 forme (silikone)<br /> Sættes i ovnen med det samme ellers bundfalder maizena stivelsen<br /> Bages i 18-20 min. ved 180grader.<br /> Når de er varme er de lidt mere klæg end når de er afkølet.<br /> Opbevares på køl eller frost.<br /> <i>Man må i vekslefasen spise 3 stk. om dagen for at få sit klid.<br /> </i><br /> <br /> http://dinslankekur.dk/boller-med-kaernemaelk/</div> </div> |
lucky
10/02/2013 kl. 11:15 |
<div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra lucky den February 10, 2013, 11:09</b> <div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra lucky den September 23, 2012, 15:00</b><br /> 2spsk.maizena stivelse (eidt.10-2-2013)<br /> 4 dl kærnemælk<br /> 2 æg<br /> 150g Havreklid<br /> 5 spsk. Hvedeklid<br /> Lidt salt<br /> Lidt flydende sød (eftersmag)<br /> 3tsk. Bagepulver<br /> 2tsk. Natron<br /> Fremgangs måde :<br /> Ovnen tændes på 180 grader (varmluft)<br /> 1dl kærnemælk rørs med maizenamelet ,resten af kærnemælken og æggene røres i.<br /> Havre og hvede klid røres i blandingen, der efter røres salt,sød,bagepulver,natron i.<br /> Dejen fordeles i 15 forme (silikone)<br /> Sættes i ovnen med det samme ellers bundfalder maizena stivelsen<br /> Bages i 18-20 min. ved 180grader.<br /> Når de er varme er de lidt mere klæg end når de er afkølet.<br /> Opbevares på køl eller frost.<br /> <i>Man må i vekslefasen spise 3 stk. om dagen for at få sit klid.<br /> </i><br /> <br /> http://dinslankekur.dk/boller-med-kaernemaelk/</div> </div> </div> </div> |
lucky
10/02/2013 kl. 11:21 |
Nå det går da helt galt med at sende/rette i indlæg i dag eller er det bare hos mig <br />
Jeg vil bare gøre opmærksom på at jeg har rettet i denne opskrift da den indeholdt for lidt havreklid,hvis der er andre end mig selv der bruger den |
Raceweight
09/06/2013 kl. 11:27 |
Hej Lucky,<br />
Har tænkt mig at prøve at bage dine 'Rugfler' her i dag. Men hvad betyder det "<i>eidt.10-2-2013</i>", som du har skrevet i parentes ud for de 2 spsk Maizena...?<br /> Lækkersultne hilsener,<br /> Roeren |
lucky
09/06/2013 kl. 15:31 |
Hej det betyder bare jeg har rette fra maizena mel til maizena stivelse for det er det der bruges,så man ikke forveksler det med majsmel..
|
Raceweight
09/06/2013 kl. 16:35 |
OK, tak! <br />
<br /> Det var jo så også Maizena, jeg kom i. Rugflerne, som jeg kalder dem, blev gode, men næste gang vil jeg prøve uden sødemiddel, så de bliver endnu mere rugbrødsagtige. Kunstigt sødemiddel er så pokkers svært at dosere, så første forsøg blev en form for 'rugbrødskage'. Passede ikke så godt til min hjemmelavede leverpostej... <br /> <br /> Tak for tilbagemelding! <br /> <i>Roeren</i><br /> - og thumbs up for dit vægttab i øvrigt! Godt gået |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14