Oprettet af Luiseib d. 06/02/2012 kl. 09:04

Brun sauce (m/u. champignon). God til fx hakkebøf el. svinemørbrad u. fedt

Her er et bud på en brun sauce. Et godt tip er ikke at lave den for tyk - så spiser man mindre af den!<br />
Der er selvfølgelig lidt fedt fra 'fløden', men mængden pr. person taget i betragtning, går det vist an<br />
<br />
Brun sauce (ca. 4-6 pers.)<br />
1 dl. Milda madlavningsfløde 4&#37;<br />
1½ dl. mini- el. skummetmælk<br />
1-2 spsk Minimum koncentreret solbærsaft<br />
lidt kulør<br />
lidt løgpulver (Santa Maria krydderi)<br />
1 grønsagsbouillonterning<br />
salt og peber<br />
lidt Maizena<br />
evt. friske champignon i skiver<br />
<br />
Pisk sammen i en gryde. Brug Maizena til at jævne med.<br />
<br />
Tilsæt evt. champignon (=champignonsauce)


Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.