Hvordan holder dette brød sig bedst?? Har bagt det i dag og nyder nu mine franskbrøder med Thise ost øko 6 % med rød peber
mig
17/04/2012 kl. 20:55 |
Jeg skære det op når det er bagt og deler op til de antal dage det skal passe til og fryser, taget så en pakke op hver dag
|
Vibeke1965
18/04/2012 kl. 07:23 |
Jeg plejede at dele brødet i 3, så passede det med to dage, men der er så mange andre opskrifter med havreklid i, så lige pt. kan jeg ikke nå at spise det, så tror jeg går over til at skære det i skiver og fryse ned, så jeg kan tage en enkels skive eller to op om dagen.<br />
<br /> Jeg bruger iøvrigt almindelig gær.....har ikke kunnet finde nogen forskel på det og tørgær. Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
mig
18/04/2012 kl. 07:44 |
Vibeke der er heller ingen forskel på de 2 gær typer man skal bare lige huske at det ikke er det sammen vægtmessigt Jeg køber tør gær fordi det kan holde sig længer
|
Vibeke1965
18/04/2012 kl. 10:01 |
Nej det har du nok ret i - jeg bruger 1 pk gær - tror der i opskriften skal bruges 16g tørgær - svarende til 1,5 pk gær - er det ikke rigtigt?<br />
<br /> Men det fungerer altså fint med almindeligt gær, og der er billigere end tørgør Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
mig
18/04/2012 kl. 12:26 |
Ja har læst at 1 pose tørgær svare til 1 pk alm. gær og 1 pose tørgær indholder 11,8g så lige knapt 1½ pk men det har nok ik så meget at sige
|
Pusselusken
19/04/2012 kl. 10:12 |
Hej PiaC<br />
Jeg gange opskriften med to. Så hælder jeg dejen i 16 muffinforme. Jeg fryser dem ned 4 og 4 i poser. Så har jeg til at tage med på job. Må spise to om dagen. Tager dem ud af fryseren aftenen før. PS jeg skærer dem oppefra og ned og lægger dem på brødristeren.<br /> Prøv i øvrigt at putte røgede skinkestykker i dejen. Uhms. |
piac
21/04/2012 kl. 09:10 |
Tak for jeres erfaringer jeg skar mit op, og puttede 3 i hver pose og klar til fryseren. Det bedste brød jeg har smagt :-D det lyder lækkert med det røget skinke pusseludken, det må prøves : -) god lørdag til alle.
|
mayer
21/04/2012 kl. 09:40 |
Hej<br />
Jeg skal starte på mandag og er i tvivl om hvor meget brød jeg må spise? Er alene. Hvis man spise en skive brød så må man vel ikke spise andet med havreklid?<br /> På forhånd tak |
piac
21/04/2012 kl. 22:59 |
Hej Mayer. Til dette brød brugte jeg 12 spsk havreklid - så hvis du får 12 skíver må du jo spise 1 1/2 skive dagligt og da du skal have 1 1/2 spsk havreklid dagligt i angrebsfasen. Held og lykke med dukan
|
mayer
22/04/2012 kl. 08:00 |
Hej igen<br />
Ka se I snakker om gær??<br /> Bruger I det istedet for bagepulver for det står der i opskriften |
piac
22/04/2012 kl. 17:16 |
Nej jeg følger det der står i opskriften men på lige netop dette brød skal der bruges gær
|
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14