Hej<br />
<br />
Så forleden en opskrift på brød/boller bagt på gær...<br />
Glemte at skrive den ud, da jeg tænkte: den finder jeg da nemt igen.<br />
<br />
Men nej, JEG KAN IKKE FINDE DEN...<br />
<br />
Håber, der er nogen, der kan hjælpe..<br />
<br />
Mange varme hilsner fra<br />
<br />
Suan
Christel
26/01/2013 kl. 13:02 |
Dukanbrødet er med gær
|
Pia Andersen
26/01/2013 kl. 13:04 |
Hej Suan<br />
<br /> Se under opskrifter, brød og kager. Dukanfranskbrødet er med tørgær.<br /> <br /> Taberhilsner<br /> <br /> Pia |
Suan
26/01/2013 kl. 14:13 |
Hej Pia & Christel..<br />
Tusind tak, skal kigge en ekstra gang.... er dog sikker på, at der stod 2 pk. gær.<br /> Måske jeg har drømt det. Griner...<br /> <br /> Knuzz |
Suan
26/01/2013 kl. 14:30 |
"Dukan start" indlæg af Vibeke1965...<br />
<br /> Bare lige et notits til mig selv....<br /> Faldt tilfældigt over indlægget og kan ikke lige få printet...<br /> <br /> |
Vibeke1965
28/01/2013 kl. 08:43 |
det er fordi jeg har reguleret opskriften til, så det passer med 2 pk gær :D<br />
<br /> Dukan brød/burgerboller 16 stk.<br /> 16 spsk. havreklid<br /> 11 spsk. hvedeklid<br /> 3 spsk. maizena<br /> 8 spsk. skummetmælkspulver<br /> 3 tsk. bagepulver<br /> 1,5 tsk. salt<br /> 2 pk. gær<br /> ¾ dl mælk<br /> 5½ spsk. Skyr/fromage frais<br /> 4 æg<br /> 1½ dl varmt vand<br /> Opløs gær i vand tilsæt skyr, mælk og æg pisk godt.<br /> resten af ingredienserne blandesr i rør godt. Jeg bruger håndmixer<br /> Hæld blandingen i en bageform med bagepapir<br /> <br /> Ovennævnte opskrift kan også fordeles i 16 aluminiums forme (10 cm i diameter)<br /> Brød bages 10 min ved 200 grader derefter skrues ned til 180 grader og bages yderligere 15 min. – det skal lyde hult når du banker på det.<br /> <br /> Boller bages 5 min ved 200 grader, skru ned til 180 og bag videre 10-12 min – pas på de kan godt blive lidt mørke.<br /> Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Suan
29/01/2013 kl. 16:47 |
Hej Vibeke<br />
<br /> Fik bagt det lækreste brød. Stort og lækkert svampet.. lige min stil..<br /> Dog gav jeg det nok 1/2 time mere i ovnen!!! Det var utroligt "flydende" efter de første 25 min.<br /> Måske har mine spsk. været større end dine.. ... Men pyt, det blev helt perfekt "hult" efter endt bagning...<br /> Mere gær er købt |
Vibeke1965
30/01/2013 kl. 07:01 |
EN spsk havreklid skal veje 15 g, så kan du måle det
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Urbrand
30/01/2013 kl. 08:38 |
Hej.<br />
Tak for den fine opskrift.<br /> Er majsmel det samme som maizena eller er det sådan en maizena majsstivelse man skal bruge? |
Vibeke1965
30/01/2013 kl. 08:44 |
Majsmel er maizena - den gule pakke - altså IKKE sovsejævner<br />
<br /> Opskriften er først til fase 2 (skriver jeg fordi jeg kan se det er dit første indlæg - ved godt, at det ikke er det samme som at du er i fase 1)<br /> Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14