Oprettet af Suan d. 26/01/2013 kl. 11:39

EFTERLYSNING opskrift på brød med gær

Hej<br />
<br />
Så forleden en opskrift på brød/boller bagt på gær...<br />
Glemte at skrive den ud, da jeg tænkte: den finder jeg da nemt igen.<br />
<br />
Men nej, JEG KAN IKKE FINDE DEN...<br />
<br />
Håber, der er nogen, der kan hjælpe..<br />
<br />
Mange varme hilsner fra<br />
<br />
Suan


Christel

26/01/2013 kl. 13:02
Dukanbrødet er med gær
Pia Andersen

26/01/2013 kl. 13:04
Hej Suan<br />
<br />
Se under opskrifter, brød og kager. Dukanfranskbrødet er med tørgær.<br />
<br />
Taberhilsner<br />
<br />
Pia
Suan

26/01/2013 kl. 14:13
Hej Pia &amp; Christel..<br />
Tusind tak, skal kigge en ekstra gang.... er dog sikker på, at der stod 2 pk. gær.<br />
Måske jeg har drømt det. Griner...<br />
<br />
Knuzz
Suan

26/01/2013 kl. 14:30
"Dukan start" indlæg af Vibeke1965...<br />
<br />
Bare lige et notits til mig selv....<br />
Faldt tilfældigt over indlægget og kan ikke lige få printet...<br />
<br />
Vibeke1965

28/01/2013 kl. 08:43
det er fordi jeg har reguleret opskriften til, så det passer med 2 pk gær :D<br />
<br />
Dukan brød/burgerboller 16 stk.<br />
16 spsk. havreklid<br />
11 spsk. hvedeklid<br />
3 spsk. maizena<br />
8 spsk. skummetmælkspulver<br />
3 tsk. bagepulver<br />
1,5 tsk. salt<br />
2 pk. gær<br />
¾ dl mælk<br />
5½ spsk. Skyr/fromage frais<br />
4 æg<br />
1½ dl varmt vand<br />
Opløs gær i vand tilsæt skyr, mælk og æg pisk godt.<br />
resten af ingredienserne blandesr i rør godt. Jeg bruger håndmixer<br />
Hæld blandingen i en bageform med bagepapir<br />
<br />
Ovennævnte opskrift kan også fordeles i 16 aluminiums forme (10 cm i diameter)<br />
Brød bages 10 min ved 200 grader derefter skrues ned til 180 grader og bages yderligere 15 min. – det skal lyde hult når du banker på det.<br />
<br />
Boller bages 5 min ved 200 grader, skru ned til 180 og bag videre 10-12 min – pas på de kan godt blive lidt mørke.<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Suan

29/01/2013 kl. 16:47
Hej Vibeke<br />
<br />
Fik bagt det lækreste brød. Stort og lækkert svampet.. lige min stil..<br />
Dog gav jeg det nok 1/2 time mere i ovnen!!! Det var utroligt "flydende" efter de første 25 min.<br />
Måske har mine spsk. været større end dine.. ... Men pyt, det blev helt perfekt "hult" efter endt bagning...<br />
Mere gær er købt
Vibeke1965

30/01/2013 kl. 07:01
EN spsk havreklid skal veje 15 g, så kan du måle det
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Urbrand

30/01/2013 kl. 08:38
Hej.<br />
Tak for den fine opskrift.<br />
Er majsmel det samme som maizena eller er det sådan en maizena majsstivelse man skal bruge?
Vibeke1965

30/01/2013 kl. 08:44
Majsmel er maizena - den gule pakke - altså IKKE sovsejævner<br />
<br />
Opskriften er først til fase 2 (skriver jeg fordi jeg kan se det er dit første indlæg - ved godt, at det ikke er det samme som at du er i fase 1)<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.