Oprettet af d. 30/04/2012 kl. 14:24

Fiskelasagne med spinat og tang

Her er en af mine favoritter, til inspiration på Grønsagsdage i Cruisefasen. Opskriften er til 4 portioner og er fryseegnet.<br />
<br />
<b>Ingredienser:</b><br />
- 500 g lys fiskefilet (sej eller torsk)<br />
- 4 Sushi noritangplader<br />
- 1 hakket løg<br />
- 500 g Helbladet spinat (frosset)<br />
- 3/4 l grønsagsjuice<br />
- salt & peber<br />
<br />
<b>Fremgangsmåde:</b><br />
Smør et lasagneegnet fad med lidt olivenolie og læg en tangplade i. Skær fisken i tynde skiver og læg nogle af skiverne over. drys med salt, peber, løg og halvdelen af spinaten. Læg endnu et lag tang og fisk og drys igen med salt, peber, løg. Derefter spinat, tangplade, fisk, salt, peber, løg og sidste tangplade. Pensl tangen med lidt olivenolie og hæld grønsagsjuice over. Lasagnen skal være ret "våd".<br />
<br />
Bages i ovnen ved 180 grader (varmluft) i ca. 25 min.<br />
<br />
Velbekommen


susabri

01/05/2012 kl. 20:32
Mums, det lyder ikke så tosset :D Den må helt klart prøves. Hvad bruger du for noget grønsagsjuice?
"Anonym"

03/05/2012 kl. 12:10
Nej vel og så er den jo sprængfyldt med vitaminer Jeg brugte den økologiske i en flaskeudgave,kan ikke lige huske navnet, men en hvilken som helst grønsagsjuice kan bruges
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.