Oprettet af NinaD d. 09/11/2013 kl. 15:57

Flødeost fedtfattig/fedtfri

Jeg har været på jagt et stykke tid efter fedtfri, eller meget fedtfattig flødeost. Til at lave frostings til muffins og til cheesecake. Man kan nemlig lave en super bund med havrekliden til cheesecake. <br />
<br />
Jeg kan dog ikke finde noget der er mere light en philadelphias 11&#37;. Jeg har læst forskellige steder her på siden, at Lidl har en fedtfattig smøreost?<br />
<br />
Er der nogle som har erfaringer med denne til cheesecake eller frosting?<br />
<br />
Og er der andre alternativer end Lidl?<br />
<br />
Tak!


Jegkanjegvil

09/11/2013 kl. 16:56
Tror du ikke, du skal på jagt efter FRISKost? ;o)<br />
<br />
Lidl har en naturel friskost med 5&#037;. Levevis (tror jeg nok, det er), har en på 4&#037;. Buko har også en light-udgave, men jeg kan ikke huske, hvor meget den er på.
Til jul er den der!

NinaD

09/11/2013 kl. 17:12
Tak for svar!<br />
<br />
Jeg går ud fra, at friskost kan bruges som erstatning til flødeost....flere af de opskrifter, jeg har kigget på nævner nemlig fatfree creamene cheese.<br />
<br />
Jeg går på jagt igen!
Vibeke1965

09/11/2013 kl. 17:23
JA du skal bruge friskost - den har ikke helt samme konsistens, men kan sagtens bruges.
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
NinaD

09/11/2013 kl. 20:17
Tak <br />
S88

09/11/2013 kl. 20:37
Vi snød, da vi lavede chokolade mousse og brugte philadelphia light - det smagte genialt. Til mint-moussen (de to skulle laves sammen) brugte vi Buko, men konsistensmæssigt var den ikke særlig god (klumpede meget) og så smagte den MEGET af ost. Men har set der findes både en firkantet og en rund udgave af Buko, men ved ikke hvad forskellen er.. Ellers må jeg vidst også på jagt efter friskost
rikken

10/11/2013 kl. 08:56
Den firkantede BUKO er friskost, den runde er smelteost/smøreost. Du skal bruge den firkantede til cheesecake, da den runde har en forkert konsistens til det formål samt at den smager rigtig meget af ost, de to oste er lavet på forskellige måder og af forskellige mælkebestanddele.
Millebear

10/11/2013 kl. 12:38
Jeg vil gerne med på dette emne, for jeg har også store problemer med at finde 0,2&#037; ost, det har været en fuldstændig umulig opgave, så jeg har opgivet og bruger Linessa på 5&#037; fra LIDL, og så har jeg brugt Buko's krydderost til oksekødbøffer, for andet kan jeg ikke finde, og så skruer jeg bare lidt ned for grammene.<br />
Tror i det er helt galt ???
SugarTop

10/11/2013 kl. 19:26
Aldi har også ost 6&#037; både i skiver og smørbar.
rikken

11/11/2013 kl. 09:45
Man kan lave sin egen friskost ved at dræne væsken fra fromage frais. Opskriften står i Dukanbogen.
Jegkanjegvil

11/11/2013 kl. 15:09
Nu kiggede jeg lige efter i disken. Bukos light friskost (der, som rikken skriver, er firkantet) er med 4 &#037;.<br />

Til jul er den der!

Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.