Oprettet af majser d. 19/02/2012 kl. 18:38

For os lakridselskere

Jeg har lavet helleq's marengs, men i stedet for kakao har jeg drysset ½ spsk. lakridspulver i.<br />
De smager himmelsk, men jeg har lidt problemer med at få dem sprøde. Jeg fik 10 stk., og jeg bagte dem i 1 time ved 75 grader. Men de blev lidt slatne, altså ikke sprøde. Hvorfor mon? Jeg åbnede ikke ovnlågen. Men de smager skønt alligevel


Tabogvind

19/02/2012 kl. 18:56
Morer mig altid her Der er ikke grænser for fantasi, og mod på at prøve nyt Lakrids kyskager, ja hvorfor ikke. Det er genialt :D Bliver sku sjovt at prøve at lave.
majser

19/02/2012 kl. 19:08
Altid godt at grine Hvis du prøver dem, så giv mig en melding, hvis du finder ud af, hvordan de bliver sprøde.
Tabogvind

19/02/2012 kl. 19:12
Jeg har købt sukrin, ved ikke om det gør en forskel. laver dem i morgen, kan ikke klemme mere ned :D Og selvfølgelig, giver jeg en melding Nahh går ski ud og laver dem nu :D
mariannefroik

19/02/2012 kl. 19:16
Tror måske du lige skal hæve temperaturen en lille smule er midt bud
Tabogvind

19/02/2012 kl. 19:42
Prøver 100 grader. Har lavet 15. Så det er de små. 4 med lakris, og 11 med alm chokolade til datteren Nu ser jeg om hun hopper på den :D
Tabogvind

19/02/2012 kl. 20:29
Altså, dem med chokolade, smeltede bare Det var lys chokolade. Dem med lakrids er sprøde og flotte. Samme form som da jeg lavede dem. Og de smager himmelsk. Tror det er sukrinen, der giver lidt en følelse af "kulde" i munden. Men helt sprøde, som rigtige kyskager.
lucky

20/02/2012 kl. 09:15
Det skal jeg da prøve i dag,har bagedag med min niece
majser

20/02/2012 kl. 18:11
Hej Berith. Dejigt at høre, at de blev gode. Hvor lang tid gav du dem så ved 100 grader? For jeg kan godt sige dig, at mine var en gang slatne karklude og selvom smagen var god nok, ville jeg jo gerne have dem sprøde udenpå og lidt seje indeni
Tabogvind

23/02/2012 kl. 14:57
De fik 45 min, husk ikke at åbne lågen før tiden er gået
majser

24/02/2012 kl. 00:41
Hej Berith. Tak for tippene. Nu har jeg prøvet to gange. Sidste gang gav jeg dem ½ time ved 125 grader. Og jeg har ikke lukket ovnen op. Efter ca. 20 minutter var de hævet op og så flotte du. Da jeg slukkede ovnen efter ½ time, lignede de en meget gammel dames flade bryster (undskyld udtrykket, men det gjorde de virkelig )<br />
Så nu er spørgsmålet, om jeg skal prøve endnu engang med 45 minutter ved 100 grader?? Eller er det måske fordi jeg bruger Hermesetas?
povan

24/02/2012 kl. 10:24
Det kan sagtens være sødemidlets skyld. Mine blev overhovedet ikke sprøde, men var bare ligesom bagt æg :-D
Tabogvind

24/02/2012 kl. 12:06
Jeg tror ikke det er hermasetas, for jeg ved det bruger Helleq og hun får dem også fine Prøv at finde hendes tråd om kyskager<br />
Helleq

24/02/2012 kl. 13:26
Jeg vil prøve at lege med det næste ogang og evt forsøge med lidt flydende sød- om det er muligt? Eller om der er forskel. Jeg har også det man kan købe hos Lidl derhjemme. Giver besked efter forsøget
majser

24/02/2012 kl. 16:34
Det var faktisk helles opskrift jeg brugte første gang. Dejligt at du vil prøve, helle. Har du ikke fået dem fine på et tidspunkt?<br />
Måske er det, fordi de ikke kan lide lakrids
lucky

24/03/2012 kl. 15:30
prøv lidt lakridspulver og lidt drys let,det er næsten ligesom at få cowboy snus,som vi spiste i min barndom
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.