Oprettet af Pusselusken d. 19/07/2012 kl. 11:49

Guddommelig reje ret

Ingredienser:<br />
400 g rejer<br />
1/2 fennikel<br />
2 stængler blegselleri<br />
<br />
Marinade:<br />
2 spsk olie (forbudt)<br />
4 spsk. presset limesaft<br />
1 tsk. reven limeskal<br />
2 fed hvidløg<br />
1-2 hakket rød chilli<br />
4 spsk. hakket basilikum<br />
salt<br />
<br />
Fremgangsmåde:<br />
Rejerne tøes op - gerne natten over på køl. Fennekel skæres i små tern, blegselleri i tynde skiver.<br />
Alt til marinaden røres sammen.<br />
Lige før servering blandes rejerne i marinaden og til sidst fennekel og blegselleri.<br />
<br />
Guten Appetit


mig

20/07/2012 kl. 08:33
Mums lyder lækkert Må prøves men uden så meget olie
Pusselusken

20/07/2012 kl. 08:37
Ja ved godt at olie ikke er ok, men måske kan man bruge noget andet. Måske en spsk. og lidt hvidvin....
mig

20/07/2012 kl. 09:06
Ja eller måske balsamico ? må prøves
Trine

20/07/2012 kl. 10:36
Mums, det lyder godt - og crispy <br />
<br />
PL, vinen er ligeså meget "fy", som olien - den eneste ting, vi må bruge vin til, er i varm mad, hvor alkoholen skal være dampet af.<br />
<br />
Men seriøst, jeg ved godt, det er dårlig stil at skrive det, men vi skal også passe på ikke at blive "frelste", og personligt turde jeg nu godt indtage en smule olie i din dressing <br />
<br />
Jeg har selv en opskrift klar til bloggen, hvor jeg ved, at osten er for fed, og det vil jeg også "gøre rede for" <br />
<br />
Tak for opskriften i hvert fald, den lyder lækkerlækker
Pusselusken

20/07/2012 kl. 11:48
Nå ja Trine det er rigtigt med vinen. Jeg har endnu ikke brugt vin i maden. Det er sku synd at åbne en flaske for at bruge en lille slat..... Det må vente.<br />
<br />
Jeg er altså heller ikke total fanatisk med småtingene. Går ikke og tæller tolerede ting eller måler op på tingene.
Trine

20/07/2012 kl. 11:53
hahahaha, jeg tænkte det samme: spild af god vin at hælde en flaske minus 3 spsk. i vasken Jeg føler mig som et helt afholdsmenneske - tror jeg nok, heheheh.<br />
<br />
Jeg synes, man ret hurtigt lærer at jonglere "mit Gefühl" omkring, hvad der er fornuftigt, og hvad der ikke er, og det er netop dét, der er så dejligt ved denne her kur, at man ikke i store træk skal hverken tælle kalorier eller måle microgram af
Pusselusken

23/07/2012 kl. 11:47
Præcis - og heller ikke skylle rense snitte grøntsager til bevidstløshed.<br />
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.