Oprettet af TH87 d. 15/03/2014 kl. 10:04

Hot cross buns the Dukan way

Hej,
jeg har fundet denne opskrift på boller på www.dukandiet.co.uk, og synes de ser rigtig lækre ud ift. andre opskrifter på Dukan-boller jeg har set, men jeg er i tvivl om det er noget jeg må lave, da der er smør i, og jeg har ikke rigtig kunne finde nogen steder, om/hvornår jeg må få smør.

Er der nogle der kan hjælpe?
Forberedelse: 2 timer
Bagetid: 10 to 40 minutes  for 12 boller

Til bollerne:
•    200 g havreklid reduceret til mel
•    200 g majsmel
•    200 g hvedeklid reduceret til mel
•    1 tsk. salt
•    2 tsk. stødt blandet krydderi
•    45 g  usaltet smør
•    85 g granuleret sødemiddel (pulverform)
•    1 citron, kun citronskal
•    1½ tsk. tørgær
•    1 æg
•    275 ml lunken mælk
•    125 g gennemblødt Gojibær

Til glasur:
•    2 spsk. hvedeklid reduceret til mel
•    1 tsk. rapsolie, til smøring
•    1 spsk. vand og granuleret sødemiddel blandes og opvarmes forsigtigt til glasur


Vedhæftninger:

lucky

15/03/2014 kl. 16:17
De ser gode ud men smør må vi ikke få,måske du kan udskifte med olie og regne ud hvor meget du må bruge.Der har været delte meninger om om man må blende havreklid.
TH87

16/03/2014 kl. 15:13
Okay, tak, det tænkte jeg nok. Underligt at det er så forskelligt fra DK og UK, siden opskriften ligger på Dukans UK-hjemmeside

Må vist hellere være virkelig opmærksom/kritisk når jeg ser opskrifter...
lucky

16/03/2014 kl. 16:06
Står der hvad fase den er til ?
TH87

16/03/2014 kl. 16:16
Nej, der står ikke noget om faser, bare at det var til en påskemenu :-P
http://www.dukandiet.co.uk/other-menus/happy-easter
lucky

16/03/2014 kl. 16:26
Der kommer nok også opdateringer hele tiden,og ved ikke lige om der er nogen herfra der er medlem på uk. så man kan følge med ? menuen ser ellers god ud 
Mai_Tran

21/03/2014 kl. 12:19
Nogen der har bagt disse?

Jeg vil prøve i weekenden igang med at oversætte fremgangsmåden fra engelsk Har alt på plads undtagen dette:

<span lang="EN-US" style="line-height: 115%; font-family: 'Calibri','sans-serif'; font-size: 11pt; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-bidi-theme-font: minor-bidi; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;"><span style="color: #000000;">7. Transfer the buns to a silicone sheet on a tray. Wrap the tray with the buns on it loosely in greaseproof paper, then place inside a large polythene bag. Tie the end of the bag tightly so that no air can get in and set aside in a warm place for a further 40 minutes to rise. </span></span>

Altså skal jeg putte dem på et fad med bagepapir under og ovenpå og så ind i en stor pose? Hvor de skal hæve en sidste gang.

Håber nogle kan hjælpe, kender ikke den fremgangsmåde
Mai_Tran

21/03/2014 kl. 12:22
Øh ved ikke hvad sker skete for mit indlæg, men i den store klump tekst, er det jeg skal have hjælp med noteret fra efter "7. Transfer the buns...."
TH87

21/03/2014 kl. 13:07
Hej Mai_Tran

Jeg fik desværre aldrig prøvet dem, da jeg fik at vide, at vi ikke må spise dem på Dukan pga smøret :-/

Hvis du alligevel forsøger, er jeg dog spændt på, hvordan du synes de bliver. Jeg ville ønske der var nogle lækre boller vi måtte spise (de forskellige dukanboller jeg har prøvet at lave hidtil har jeg ikke syntes var gode ).

&nbsp;

Jeg kender heller ikke den der fremgangsmåde, men tror du ikke man kan lade dem hæve under et viskestykke?
admin_kent

21/03/2014 kl. 13:16
Jeg prøver lige at høre på uk afdelingen, hvorfor der er en opskrift med smør.
Ninapiie

24/03/2014 kl. 18:58
Har du fået svar Kent??

De ser ellers gode ud


INTET smager så godt, som slank føles.
Så er jeg startet op igen D. 22/2-18. 
Mai_Tran

25/03/2014 kl. 10:31
Jeg har lavet dem og tog cirka fire timer, så næste gang laver jeg mere end kun 12 boller :D

De er faktisk gode, men ret tunge. Slet ikke klæbrig dej og slet ikke som på billedet. De er mørke og ret flade

Brugte mere mælk for at den ikke smuldrede fra hinanden og istedet for smør tog jeg perfect fit og 1 tsk olie i. Og ingen salt OG der står 85g pulversød, men er nok nærmere 8g pulversød

Det svære var helt klart at få klid til at være fint. Kom i stavblender men blev ikke så fint, var svært at få det hele igennem en si. 1/4 blev fint nok til at komme igennem, men skulle måske have en bedre blender og brugt endnu mere tid på det.

Næste gang laves de uden sødemiddel, så de bruges som minisandwichboller Men de er helt fine, men slet ikke som billedet.

Og med hensyn til det mærkelige trin med pose om bageplade osv, så tror jeg ikke det gjorde en forskel så næste gang er det også bare under viskestykke et lunt sted.

&nbsp;
admin_kent

25/03/2014 kl. 16:54
jeg blev nødt til, at skrive en ekstra gang, for de svarede kun på halvdelen. De svarede nej, man må ikke spise smør, men svarede ikke på hvorfor at de havde opskriften på siden eller hvorfor den indeholdte smør.

Typisk supportsvar, hvor der bliver svaret hurtigt.
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.