Bliver nødt til at spørge:<br />
<br />
Er det bare pålægs skiver I bruger?<br />
<br />
Lyder på en eller anden måde lidt klamt....men I siger jo det smager godt, så det må jo prøves.<br />
<br />
Bruger I dip til?
Molle84
04/06/2012 kl. 22:12 |
Hvordan opbevarer man kødchipsene?? Eller er det bare bedst at lave når man skal bruge dem??? -Tænker de vel bliver bløde igen, hvis de bliver lagt på køl???<br />
<br /> |
tidafo
05/06/2012 kl. 12:25 |
Det vil jeg også gerne vide... Havde tænkt det samme
|
tidselbak
11/06/2012 kl. 10:29 |
Haha, jeg tænkte nøjagtigt det samme... :-D
|
admin_kent
11/06/2012 kl. 13:24 |
har ikke prøvet at opbevare dem, så det ved jeg faktisk ikke. Så man bliver nok nødt til at prøve sig frem.
|
susabri
11/06/2012 kl. 17:28 |
Hvis én af jer der ikke får spist dem allesammen, kunne I så ikke fortælle, hvordan det går med chipsene?
|
Lulu1979
11/06/2012 kl. 18:49 |
Jeg laver 5-6 stykker af gangen. Opbevarer dem i lukket beholder i køleskabet. De er klart bedst lige med det samme, men har haft dem med på madpakken, og de gled ned. (tror næppe de skal spises af folk med halv-dårlige tænder, de kan være svare at bide over... hi hi) Kan jeg sagtens sige, nu jeg arbejder ved en tandlæge. Smil Lulu.
|
traijne
17/06/2012 kl. 20:20 |
Mulms de er gode
|
Mullemix
23/06/2012 kl. 08:23 |
de skal da prøves )
|
speedtsberg
02/08/2012 kl. 15:38 |
De er rigtig gode. Min søn er ved at spise dem fra mig. :D
|
lene06
02/08/2012 kl. 15:52 |
hjælp frikadeller<br />
I går var der en der skrev en opskrift på frikadeller som jeg ikke kan finde igen og nu har jeg handlet ind til dem.skulle ha lavet af 2 kg fars.Så hvis der er en der vil skrive den igen ville jeg være rigtig glad,på forhånd tak. |
krondal79
02/08/2012 kl. 22:22 |
Måske disse deller...????<br />
<br /> Dukan deller<br /> Ca. 30 stk.<br /> <br /> 900 g hakket skinkekød 3-7%<br /> 1 stort løg, hakket fint<br /> 2 æg<br /> Ca. ½ dl minimælk<br /> 2 spsk. Havreklid<br /> 2 tsk. Salt<br /> Peber<br /> Evt. basilikum<br /> <br /> Det hele blandes og trækker lidt.<br /> Bages i oven på 225 grader, ved varmluft, i 18 til 20 minutter. Vendes når halvdelen af tiden er gået. |
Corpigen
21/08/2012 kl. 03:08 |
JFI (Just For Info)<br />
Svinekød er et no go i denne kur.<br /> <br /> |
Vibeke1965
21/08/2012 kl. 08:12 |
Ja det er rigtig nok, men jeg har altså spist svinekød af den magre slags under min kur og tabt mig fint.
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Leneande
21/08/2012 kl. 10:54 |
Jeg har også spist svinekød og jeg har også tabt mig. hakket kylling er der ca. 10% fedt men i det svinekød jeg køber er der 5 %. så bare man holder sig til magre del, er det vel ok?
|
CamillaM
19/09/2012 kl. 16:17 |
Jeg har ikke prøvet ovnen endnu men kun en tør pande, og der bliver de virkelig lækre, så det kan klart anbefales
|
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14