Oprettet af admin_kent d. 30/05/2012 kl. 14:12

Kødchips

Bliver nødt til at spørge:<br />
<br />
Er det bare pålægs skiver I bruger?<br />
<br />
Lyder på en eller anden måde lidt klamt....men I siger jo det smager godt, så det må jo prøves.<br />
<br />
Bruger I dip til?


Molle84

04/06/2012 kl. 22:12
Hvordan opbevarer man kødchipsene?? Eller er det bare bedst at lave når man skal bruge dem??? -Tænker de vel bliver bløde igen, hvis de bliver lagt på køl???<br />
<br />
tidafo

05/06/2012 kl. 12:25
Det vil jeg også gerne vide... Havde tænkt det samme
tidselbak

11/06/2012 kl. 10:29
Haha, jeg tænkte nøjagtigt det samme... :-D
admin_kent

11/06/2012 kl. 13:24
har ikke prøvet at opbevare dem, så det ved jeg faktisk ikke. Så man bliver nok nødt til at prøve sig frem.
susabri

11/06/2012 kl. 17:28
Hvis én af jer der ikke får spist dem allesammen, kunne I så ikke fortælle, hvordan det går med chipsene?
Lulu1979

11/06/2012 kl. 18:49
Jeg laver 5-6 stykker af gangen. Opbevarer dem i lukket beholder i køleskabet. De er klart bedst lige med det samme, men har haft dem med på madpakken, og de gled ned. (tror næppe de skal spises af folk med halv-dårlige tænder, de kan være svare at bide over... hi hi) Kan jeg sagtens sige, nu jeg arbejder ved en tandlæge. Smil Lulu.
traijne

17/06/2012 kl. 20:20
Mulms de er gode
Mullemix

23/06/2012 kl. 08:23
de skal da prøves )
speedtsberg

02/08/2012 kl. 15:38
De er rigtig gode. Min søn er ved at spise dem fra mig. :D
lene06

02/08/2012 kl. 15:52
hjælp frikadeller<br />
I går var der en der skrev en opskrift på frikadeller som jeg ikke kan finde igen og nu har jeg handlet ind til dem.skulle ha lavet af 2 kg fars.Så hvis der er en der vil skrive den igen ville jeg være rigtig glad,på forhånd tak.
krondal79

02/08/2012 kl. 22:22
Måske disse deller...????<br />
<br />
Dukan deller<br />
Ca. 30 stk.<br />
<br />
900 g hakket skinkekød 3-7&#037;<br />
1 stort løg, hakket fint<br />
2 æg<br />
Ca. ½ dl minimælk<br />
2 spsk. Havreklid<br />
2 tsk. Salt<br />
Peber<br />
Evt. basilikum<br />
<br />
Det hele blandes og trækker lidt.<br />
Bages i oven på 225 grader, ved varmluft, i 18 til 20 minutter. Vendes når halvdelen af tiden er gået.
Corpigen

21/08/2012 kl. 03:08
JFI (Just For Info)<br />
Svinekød er et no go i denne kur.<br />
<br />
Vibeke1965

21/08/2012 kl. 08:12
Ja det er rigtig nok, men jeg har altså spist svinekød af den magre slags under min kur og tabt mig fint.
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Leneande

21/08/2012 kl. 10:54
Jeg har også spist svinekød og jeg har også tabt mig. hakket kylling er der ca. 10&#037; fedt men i det svinekød jeg køber er der 5 &#037;. så bare man holder sig til magre del, er det vel ok?
CamillaM

19/09/2012 kl. 16:17
Jeg har ikke prøvet ovnen endnu men kun en tør pande, og der bliver de virkelig lækre, så det kan klart anbefales
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.