Vil lige dele denne skønne ret med jer <br />
-300 g kyllingefilet, vendes i en gang karry<br />
- 1 fed hvidløg<br />
- 1/2 hakket løg<br />
Svites på tør pande, først løg og hvidløg. Tilsæt kylling og brun af<br />
Tilsæt grøntsager efter eget valg. Jeg brugte følgende:<br />
1/2 porre snittet fint<br />
1/2 rød peber skåret i strimler<br />
4 store champignonger i skiver<br />
1 gulerod i strimler<br />
De blev tilsat kyllingen og svitset hurtigt af. Derefter kom der 1 grøntsagsbouillion med vand. De daglige ration af light fløde og så en gang skyr ( 1 god spsk). Derefter lidt frisk hakket basilikum og så i ovnen i 30 min v 200 G<br />
Mums det smagte godt og var godt krydret. Så den varmede rigtig godt på en kold kold vinterdag<br />
Tabogvind
03/02/2012 kl. 20:36 |
Ser rigtigt lækkert ud :D Vil helt klart prøve den på veninderne, de tror nemlig ikke vi får rigtig mad
|
mariannefroik
03/02/2012 kl. 21:00 |
Det smager bare tæske godt selv manden spiste det og han er ellers lidt kræsen han fik så med ris og grønt salat
|
Tabogvind
03/02/2012 kl. 21:04 |
Syntes sovsen (tak for billederne) ser rigtig ud. Og det er jo et meget vigtigt element
|
kri10k
04/02/2012 kl. 10:38 |
Ser rigtig godt ud, det skal da bestemt prøves...
|
MrsP
04/02/2012 kl. 10:57 |
Uhm det ser lækkert ud, Marianne <br />
<br /> Det skal prøves - elsker kylling og karry |
mariannefroik
04/02/2012 kl. 12:53 |
Man kan evt jævne sovsen med lidt maizena for at få den lidt tykkere konsistens hvis man ønsker det Men det har jeg nu ikke gjort. Og velbekomme til jer andre
|
svebeulle
04/02/2012 kl. 20:14 |
<div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body"><b>Quote from mariannefroik on February 3, 2012, 20:12</b><br /> Vil lige dele denne skønne ret med jer <br /> -300 g kyllingefilet, vendes i en gang karry<br /> - 1 fed hvidløg<br /> - 1/2 hakket løg<br /> Svites på tør pande, først løg og hvidløg. Tilsæt kylling og brun af<br /> Tilsæt grøntsager efter eget valg. Jeg brugte følgende:<br /> 1/2 porre snittet fint<br /> 1/2 rød peber skåret i strimler<br /> 4 store champignonger i skiver<br /> 1 gulerod i strimler<br /> De blev tilsat kyllingen og svitset hurtigt af. Derefter kom der 1 grøntsagsbouillion med vand. De daglige ration af light fløde og så en gang skyr ( 1 god spsk). Derefter lidt frisk hakket basilikum og så i ovnen i 30 min v 200 G<br /> Mums det smagte godt og var godt krydret. Så den varmede rigtig godt på en kold kold vinterdag<br /> </div> </div> <br /> hej marianne.<br /> jeg har har lige lavet og spist din ret kylling i karry<br /> og den smagte vidunderlig tak for opskriften svebølle |
mariannefroik
05/02/2012 kl. 10:26 |
Hej Sveølle <br />
DEt var dejligt at høre at den smagte godt |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14