Oprettet af lucky d. 23/03/2012 kl. 08:30

Maizena grød (fra fase 2)

1 spsk.(ca 16g) maizena<br />
2dl. minimælk<br />
evt,et nip salt<br />
<br />
<br />
Rør maizena ud i den kolde mælken,og lad det koge nogle minutter under omrøring.<br />
<br />
Drys med strø sød evt. blandet med kanel


Aladdinscookie

23/03/2012 kl. 08:49
Ej lucky, det lyder lidt mærkeligt... Smager det godt?
lucky

23/03/2012 kl. 08:55
Ja det synes jeg når man nu ikke må få risengrød,eller mannagrød
Aladdinscookie

23/03/2012 kl. 09:08
Minder det om mannagrød? For det smager jo godt! :D
Helleq

23/03/2012 kl. 10:55
Ja, det gør. Maizenagrød er jo også det man giver sine børn, når de er små, fordi den er så mild. Dét må prøves en dag, hvor der er lyst til noget hurtigt og nemt
lucky

23/03/2012 kl. 11:02
Nemlig Helleq,jeg kan da huske at vi hjemme fik en slags grød måske en gang om ugen til aftensmad måske også fordi at pengene var små,ved ikke om man server det så meget i dag måske risengrød,vi gør på mit job,da jeg er i et plejehjemskøkken.Men har da læst at det er ved at være en trend at der dukker grød caféer op.
Helleq

23/03/2012 kl. 11:11
Lucky, har du ikke set at nu kan man købe havregrød-to-go? Jeg vil nu til enhver tid foretrække at koge den selv, men det er da et udemærket alternativ til et rundstykke med smør
ejkea

10/05/2013 kl. 23:08
Marizenagrød har været min redning. Jeg bruger 1 del mel og 8 dele mælk og lidt sød i, lader det koge op og så i en skål med kanel på! MMMMMH!!<br />
<br />
Jeg har altid spist marizena grød, og folk synes simpelthen at jeg er for mærkelig!!!
UNIQE

11/05/2013 kl. 07:18
Jeg er ikke selv så vild med grød........ Men lige nøjagtig maizenagrøden har jeg stiftet bekendtskab med via mit job. Jeg arbejder med unge med multible handicaps, så de skal have en masse proteiner og beriget mad.<br />
<br />
Derfor laver min kollega en gang i mellem maizenagrød..... og hun putter også æg i...... JEg skal lige spørge hende hvordan hun helt nøjagtig gør.
UNIQE

11/05/2013 kl. 17:29
Så fik jeg spurgt min kollega hvordan hun laver maizena med æg!<br />
<br />
Mælk og maizena koges op så det bliver tykt..... Æggehvider piskes stive.... Sluk for grøden og pisk æggeblommer i..... vend de stifpiskede æggehvider i..... og spis med kanel"sukker" på......
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.