Hejsa Alle i fantastiske dukan mennesker <br />
<br />
Kan man på en måde lave en dukan-mayonnaise & remoulade??<br />
<br />
Synes jeg har set det et sted herinde, men kan simpelthen ikke finde det igen <br />
<br />
Louise
![]() 08/02/2012 kl. 13:18 |
Dukan Mayo:<br />
<br /> 1 spiseskefuld Dijon sennep<br /> 1 æggeblomme<br /> 3 spiseskefulde fromage frais el. kvark<br /> salt og peber<br /> evt. persille eller anden krydderurt<br /> <br /> Bland sennep og æggeblomme, smag til med salt og peber (og krydderurt) og bland i fromage frais under omrøring.<br /> <br /> Aner ikke om det smager godt :-D<br /> <br /> <br /> |
![]() 12/02/2012 kl. 23:41 |
Remoulade:<br />
Den nemme: Køb et glad piccadilly, og bland så en tsk piccadilly med 1 spsk skyr.<br /> Smag evt til med lidt citronsaft.<br /> en lidt sværere<br /> Eller køb sukkerfri asier, og blend dem med løg, purløg og lidt kapers, rør med skyr og krydr med lidt sennep, og smag til med salt, peber og gurkemeje og en anelse karry. |
![]() 20/02/2012 kl. 09:58 |
Hvad er Piccadilly?
![]() |
![]() 20/02/2012 kl. 10:55 |
Picadilly er hakkede syltede grøntsager- det er sådan en gullig mos. Kan købes i både brugsen, føtes og bilka
![]() |
![]() 20/02/2012 kl. 12:38 |
Okay
![]() ![]() |
![]() 05/02/2013 kl. 10:21 |
Tror I man kan fryse picalilly?<br />
<br /> Tror nemlig jeg vil komme til at smide en del ud, for så meget remoulade kan jeg nok ikke spise... Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
![]() 05/02/2013 kl. 19:17 |
Ved jeg godt nok ikke Vibeke, hvad indholder det ? har lige prøvet at søge på nettet men kan heller ikke finde ud af hvor meget fedt osv det indholder, ved du det ?
|
![]() 06/02/2013 kl. 07:33 |
Nej det ved jeg ikke, men kan huske fra Anne Larsen-tiden
![]() Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
![]() 06/02/2013 kl. 20:41 |
Ok, tak
![]() ![]() |
![]() 18/03/2013 kl. 21:22 |
<div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body">2 spsk gulerod, finthakket<br /> 4 spsk cornichoner, finthakket<br /> 3 spsk rødløg, finthakket<br /> 2 spsk kapers, finthakket<br /> 2 spsk hakket persille<br /> 1 tsk dijonsennep<br /> 1 spsk eddike (fx æbleeddike)<br /> 1 spsk græsk yoghurt, eller sødmælksyoghurt<br /> ½ tsk karry<br /> <br /> Gulerødder, cornichoner, rødløg, kapers og persille hakkes helt fint og blandes med de øvrige ingredienser.</div> </div> <br /> <br /> Den her skal jeg prøve at lave til næste gang jeg skal have hjemmelavede fiskefrikadeller........ |
![]() 16/07/2013 kl. 19:11 |
Nem Remoulade af varer du alligevel har i køleskabet<br />
50 g agurkesalat hakkes FINT med 5 g kapers i hakker<br /> 3 spsk græsk youghurt 2 % og en STOR tsk karry hakkes med.<br /> smag evt til med mere karry.<br /> Afslut med at grofthakke 6-10 agurker fra agurkesalaten og bland dem i |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14