<u>Ingredienser:</u><br />
350 g fedtfattigt oksekød<br />
30 g grofthakket røget kalkunbryst (kylling er sikkert også fint)<br />
2 æg<br />
m.m.
<br />
<u>Dip:</u><br />
Fedtfattigt yoghurt<br />
fromage frais<br />
friskrevet peberrod<br />
salt<br />
2 dråber søg<br />
<br />
Fremgangsmåde:<br />
1. Alle ingredienser røres i 5 minutter på en røremaskine<br />
2. Farsen hviler i ½ time på køl<br />
3. Farsen formes til 12-14 stænger, som lægges på bagepapir<br />
4. Bages i ovnen i 20 minutter ved 175 grader<br />
5. Spises kolde eller varme med den dejlige dip<br />
Vibeke1965
01/02/2013 kl. 06:33 |
Det ser da lækkert ud, har straks skrevet opskriften ud, så skal prøves ved lejlighed :D
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Vibeke1965
10/04/2013 kl. 15:28 |
Nå det fik jeg så ikke gjort - men jeg er blevet nysgerrig - sticks lyder som om de er tynde - lidt som grissini - er de det?
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
UNIQE
10/04/2013 kl. 23:12 |
Uhhmm........
|
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14