Hej alle sammen. Jeg har købt Dukan bogen. Og der står at man kan godt bruge paraffinolie til madlaving.<br />
<br />
Men jeg troede at paraffinolie er til biler?<br />
<br />
Kan i måske hjælpe mig hvor man kan køb det henne?<br />
<br />
hilsen jenny
![]() 31/08/2012 kl. 15:54 |
Hej har lige søgt lidt om det på nettet,det er ikke noget jeg vil bruge til madlavning,men prøv selv at søg på det.
|
![]() 31/08/2012 kl. 17:53 |
hmmm.. det står ind i dukan bogen at man kan bruge paraffinolie. meget mærkligt....
|
![]() 31/08/2012 kl. 18:19 |
Mon tro det er en skrivefejl de har lavet ?!<br />
Parafinolie er ikke beregnet til madlavning |
![]() 31/08/2012 kl. 20:11 |
Paraffinolie er noget man tager hvis man har hård mave/forstoppelse (købes på apoteket)<br />
Har også godt set at der står man kan bruge det i madlavning, men det kan jeg slet ikke forestille mig - synes det smager afskyeligt! ![]() |
![]() 31/08/2012 kl. 20:14 |
Det kan godt være men synes det er meget mærkligt at det stå i en del opskrifter plus en forklaring om olien:s<br />
|
![]() 02/09/2012 kl. 20:55 |
Jeg har tidligere købt parafinolie på apoteket, da min kat havde forstoppelsen og skulle have det. Det var smags- og lugtfri, så vil mene det kan fåes, selvom det er nogle år siden
![]() |
![]() 07/09/2012 kl. 18:05 |
jeg har før købt parafin olie i kvickly, det er til mennesker også
![]() PseudoHTML, UBBCode and BB Code |
![]() 12/09/2012 kl. 11:15 |
Jeg ville gerne prøve at smage 'Klassisk Mayonaise med paraffinolie', men jeg kan hverken finde paraffinolie eller dijonsennep nogen steder. Og jeg måtte købe både hvidvins-eddike og rødvins-eddike, da jeg ikke vidste hvad jeg skulle tage. Jeg er ikke så god til at lave mad, og jeg ved ærlig talt ikke meget om de ingredienser der bliver nævnt i bogen. Hvor finder I alle de ting i skal bruge, for jeg har ingen anelse.
![]() <br /> Kristina. |
![]() 12/09/2012 kl. 11:33 |
Paraffinolie er hovedingrediensen i lavement. Kan købes på apoteket - som klyx eller for oral indtagelse (amerikansk olie).<br />
Jeg selv 'tør' ikke anvende praffinolie i min mad, af skræk for 'efterfølgerne'. Samtidig stritter mit etiske ego over, at skulle anvende lavement-ingredienser i min mad.<br /> <br /> Kristina H: Hvis du ønsker 'en klassisk' mayonaisse, vil jeg anbefale dig at anvende hvidvinseddike. Rødvinseddike - og alle andre eddiker for den sags skyld - kan også anvendes. Det kommer blot an på, hvilket smags-resultat du ønsker.<br /> Dijonsennep kan du få 'alle' steder. Giv dig tid til at læse etiketterne på sennepsglassene, og du vil finde det. |
![]() 12/09/2012 kl. 13:56 |
Sys: Vil det så sige, at man sagtens kan lave mayonaisen UDEN paraffinolie, for jeg er også selv lidt skræmt af de ting jeg har læst mig til om paraffinolie.
![]() |
![]() 14/09/2012 kl. 10:43 |
Se <a href="http://dinslankekur.dk/forum/faser-group5/cruisefasen-forum13/1-tsk-olivenolie-pr-dag-er-nu-tilladt-i-cruisefasen-pppg-thread1289/" class="bbcode_url">denne tråd</a> vedr. brug af olivenolie.<br />
<br /> Desværre ser det ud til, at den danske udgave af bogen bare er en oversættelse af den ældre franske udgave af bogen, så de nye ting i kuren er ikke med ![]() <br /> Den amerikanske udgave af bogen fra 2011 er derimod mere opdateret. Den er udgivet før nyheden om at 1 tsk olivenolie er tilladt fra cruisefasen, men alligevel kan man i den amerikanske udgave se at det trækker i den retning. F.eks. indeholder den følgende opskrift på mayonaise med olie:<br /> <div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body">Classic Mayonnaise<br /> MAKES ABOUT ½ CUP<br /> Preparation time: 5 minutes<br /> <br /> 1 raw egg yolk or 1 pasteurized egg yolk or 1 tablespoon liquid pasteurized egg<br /> Salt and pepper to taste<br /> 1 teaspoon vinegar<br /> 1 teaspoon vegetable oil<br /> ½ teaspoon Dijon mustard<br /> <br /> 1. Place egg in a mixing bowl with salt, pepper, and vinegar.<br /> 2. Slowly stir until well combined.<br /> 3. While stirring, add vegetable oil one drop at a time.<br /> 4. When mixture begins to thicken, add mustard and stir until thoroughly combined.<br /> 5. Taste and make adjustments by adding salt and pepper for flavor and more mustard for a thicker consistency.<br /> Mayonnaise will keep refrigerated in a covered container for 2 to 3 days.<br /> Note: Using liquid pasteurized eggs will result in a slightly thinner consistency.</div> </div> <br /> Samt denne variant med krydderurter:<br /> <div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body">Green Mayonnaise<br /> <br /> Green Mayonnaise can be used in all of the phases, but refrain from eating it if you are experiencing a stagnation in your weight loss.<br /> MAKES ABOUT ½ CUP<br /> <br /> Prepare Classic Mayonnaise recipe and add 1 tablespoon of chopped fresh parsley or chives or 1 teaspoon crushed dried parsley or chives.<br /> <br /> Mayonnaise will keep refrigerated in a covered container for 2 to 3 days.</div> </div> <br /> Men den amerikanske udgave af bogen indeholder også en opskrift på mayonaise uden olie:<br /> <div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body">Oil-Free Mayonnaise<br /> MAKES ABOUT ½ CUP<br /> Preparation time: 5 minutes, plus 12 minutes for the hard-boiled egg<br /> <br /> 1 hard-boiled egg<br /> ¼ cup fat-free cottage cheese* or fat-free sour cream<br /> ½ teaspoon Dijon mustard<br /> Salt and pepper to taste<br /> <br /> 1. Thoroughly crush the yolk of the hard-boiled egg with a fork.<br /> 2. Add the cottage cheese or sour cream.<br /> 3. Add mustard, salt and pepper, and other spices if desired.<br /> <br /> Mayonnaise will keep refrigerated in a covered container for 2 to 3 days.</div> </div> <br /> Samt endelig følgende opskrift:<br /> <div class="bbcode_quote"> <div class="bbcode_quote_head">Quote:</div> <div class="bbcode_quote_body">Dukan Herb Mayonnaise<br /> <br /> This mayonnaise can be used in all of the phases, but refrain from eating it if you are experiencing a stagnation in your weight loss.<br /> MAKES ABOUT ½ CUP<br /> Preparation time: 10 minutes<br /> <br /> 1 raw egg yolk or 1 pasteurized egg yolk or 1 tablespoon liquid pasteurized egg<br /> 1 tablespoon Dijon mustard<br /> Salt and pepper to taste<br /> 1 tablespoon chopped fresh parsley or chives, or 1 teaspoon dried parsley or chives<br /> 3 tablespoons fat-free sour cream or fat-free plain Greek-style yogurt<br /> <br /> 1. Put the egg in a mixing bowl and combine with the mustard.<br /> 2. Season with salt and pepper. Add the parsley or chives.<br /> 3. Gradually mix in the sour cream or yogurt, stirring continuously.<br /> <br /> Mayonnaise will keep refrigerated in a covered container for 2 to 3 days.<br /> Note: Using liquid pasteurized eggs will result in a slightly thinner consistency.</div> </div> |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14