Hønseæg kommes i kogende vand, og koges 6½ minut. Hæld vandet fra og køl af under rindende vand. Pil ægget (pas på det er blødt) og lad køle helt af.
Fars (beregn ca 100g pr. æg): Hakket kalv/flæsk røres med chilli, løg, evt. hvidløg, salt, peber, lidt vand og lidt havreklid (jeg brugte 1½ spsk til 500g kød)
Rul farsen ud og pak den omkring ægget (altså jeg gjorde det i hånden) så hele ægget er dækket.
Læg i et ildfast fad, i ovnen ved 190 grader i ca. 30 minutter, vend æggene og grill 5-6 minutter.
Serveres med en dressing til - jeg lavede en sennepsdressing, men næste gang bliver det purløg.
Er super gode til morgenmad/brunch - kan spises kolde, så de er gode at tage med (også uden dressing)
Vibeke1965
19/01/2015 kl. 11:48 |
Hov glemte lige noget.
Man kan også bruge vagtelæg - de skal kun koges 2-3 minutter, og så vil jeg tro, der skal bruges 50g kød pr æg. De skal nok heller ikke så længe i ovnen - måske 15+5 - her må I lige prøve jer frem Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14