Aubergine-hvidløgsguf..<br />
<br />
<br />
Tag en aubergine og skær den på langs..<br />
Skær tern i hver halvdel på indersiden.<br />
Hvis du er til hvidløg kan du med fordel skrælle så mange fede som du har lyst til og skære dem i snitter som du fordeler i ternsprækkerne.<br />
Herefter krydrer du med en smule salt & peber.<br />
For at få en lækker smag og god overflade kan du med fordel smøre light smøreost hen over aubergine overfladen. Skidt pyt med om hvidløgene sidder i sprækkerne, bare smør hen over.<br />
Ind i ovene på 180 grader (varmluft) i ca 45 min. De skal være saftige i kødet når du tager dem ud.<br />
Nogle vælger at spise skrællen med, andre skraber fyldet af. (Jeg plejer at spise skrællen med, med mindre den er for sej)<br />
Goldie
lucky
13/04/2012 kl. 05:43 |
Det skal da prøves en dag,lyder godt
|
Goldie
13/04/2012 kl. 06:58 |
I gl. dage puttede jeg altid olie hen over. Det behøves slet ikke med den lette ost Go fornøjelse..
|
Pusselusken
13/04/2012 kl. 10:18 |
Mummelums det lyder lækkert. Har netop en aubergine liggende på køl. Glæder mig til i aften - har heldigvis P V dag . Thanks Goldie
|
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14