Oprettet af Helleq d. 21/02/2012 kl. 08:46

Tunmousse der kan spises under angreb

1 dåse tun i vand<br />
2½ dl fromage frais eller skyr<br />
½ lille løg ( ca 1 spsk)<br />
½ spsk tørret dild<br />
salt, peber efter smag<br />
saften fra ½ citron<br />
4 blade husblas<br />
<br />
opblød husblas og giv den 10 sek i mikroovnen, så er den smeltet, og bland citronsaften i. Blend tun, løg og fromage frais sammen til en jævn masse, tilsæt salt, peber og dild og blend igen, hæld husblas i mens der blendes og hæld moussen i en skål af plastic.<br />
Lad den stivne i to-tre timer og vend den ud. Den kan serveres pyntet med lidt frisk dild, kaviar eller rejer.


Helleq

21/02/2012 kl. 08:47
Og nu, hvor vi ikke er i angreb mere, så tilsætter jeg en spsk tomatpure....
Anette1983

21/02/2012 kl. 13:39
Super! Den skal prøves!
Tabogvind

21/02/2012 kl. 20:41
Lyder rigtigt lækkert Helle. Og jeg kan forestille mig den er rigtig flot pyntet med rejer Gæstemiddag
LailaJensen

21/02/2012 kl. 22:16
Hvordan sætter jeg en vægline ind ?<br />
mig

21/02/2012 kl. 22:52
Laila det kan du læse om under andet og lav lilyslim
Pirat

27/02/2012 kl. 15:33
Jeg er i tvivl om noget ... i bruger grøntsager selvom de ik er nævnt som mad man må spise i attack? hmm
Tabogvind

27/02/2012 kl. 15:37
Er det løg du tænker på ? det må du gerne bruge til at give smag med, men selvfølgelig ikke som bløde løg til en bøf, der må du vente til fase 2
Vibeke1965

27/02/2012 kl. 15:58
Tror nu godt du kan stege løgene til bløde løg - en dråbe fedtstof og så vand til de har konsistensen - det betragter jeg i hvert fald stadig som smagsgiver
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Tabogvind

27/02/2012 kl. 16:00
Ja vi vil jo tolke forskelligt
Helleq

27/02/2012 kl. 16:16
På den engelske site er der en angivelse i gram på attack:but in the Attack Phase and on the Pure Protein (PP) days of the other phases you must limit the amounts so that you have them more as a garnish or use them as a subsiduary ingredient in a dish rather than as a vegetable side dish. You can have a clove or two of garlic and half a medium size onion (approximately 50 grams) on these days.<br />
<br />
Dvs to fed hvidløg og 50 gram løg under attackfasen
Tabogvind

27/02/2012 kl. 16:34
Tak for den forklaring, men er det dagligt ?
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.