1 dåse tun i vand<br />
2½ dl fromage frais eller skyr<br />
½ lille løg ( ca 1 spsk)<br />
½ spsk tørret dild<br />
salt, peber efter smag<br />
saften fra ½ citron<br />
4 blade husblas<br />
<br />
opblød husblas og giv den 10 sek i mikroovnen, så er den smeltet, og bland citronsaften i. Blend tun, løg og fromage frais sammen til en jævn masse, tilsæt salt, peber og dild og blend igen, hæld husblas i mens der blendes og hæld moussen i en skål af plastic.<br />
Lad den stivne i to-tre timer og vend den ud. Den kan serveres pyntet med lidt frisk dild, kaviar eller rejer.
Helleq
21/02/2012 kl. 08:47 |
Og nu, hvor vi ikke er i angreb mere, så tilsætter jeg en spsk tomatpure....
|
Anette1983
21/02/2012 kl. 13:39 |
Super! Den skal prøves!
|
Tabogvind
21/02/2012 kl. 20:41 |
Lyder rigtigt lækkert Helle. Og jeg kan forestille mig den er rigtig flot pyntet med rejer Gæstemiddag
|
LailaJensen
21/02/2012 kl. 22:16 |
Hvordan sætter jeg en vægline ind ?<br />
|
mig
21/02/2012 kl. 22:52 |
Laila det kan du læse om under andet og lav lilyslim
|
Pirat
27/02/2012 kl. 15:33 |
Jeg er i tvivl om noget ... i bruger grøntsager selvom de ik er nævnt som mad man må spise i attack? hmm
|
Tabogvind
27/02/2012 kl. 15:37 |
Er det løg du tænker på ? det må du gerne bruge til at give smag med, men selvfølgelig ikke som bløde løg til en bøf, der må du vente til fase 2
|
Vibeke1965
27/02/2012 kl. 15:58 |
Tror nu godt du kan stege løgene til bløde løg - en dråbe fedtstof og så vand til de har konsistensen - det betragter jeg i hvert fald stadig som smagsgiver
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Tabogvind
27/02/2012 kl. 16:00 |
Ja vi vil jo tolke forskelligt
|
Helleq
27/02/2012 kl. 16:16 |
På den engelske site er der en angivelse i gram på attack:but in the Attack Phase and on the Pure Protein (PP) days of the other phases you must limit the amounts so that you have them more as a garnish or use them as a subsiduary ingredient in a dish rather than as a vegetable side dish. You can have a clove or two of garlic and half a medium size onion (approximately 50 grams) on these days.<br />
<br /> Dvs to fed hvidløg og 50 gram løg under attackfasen |
Tabogvind
27/02/2012 kl. 16:34 |
Tak for den forklaring, men er det dagligt ?
|
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14